Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΟΡΓΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΗ Αμερικανίδα δημοσιογράφος Άσρα Νομανί (Asra Q. Nomani), ινδικής καταγωγής, μουσουλμάνα στο θρήσκευμα, αλλά και ψηφοφόρος του Τραμπ, με άρθρο της στους New York Times, έγραψε ότι οι διαδηλώσεις των γυναικών με τα ροζ σκουφάκια κατά του Τραμπ υποκινήθηκαν από τον Τζορτζ Σόρος.

Όπως η ίδια ερεύνησε και διαπίστωσε, ο Τζορτζ Σόρος έχει χρηματοδοτήσει ή σχετίζεται με τουλάχιστον 56 οργανώσεις που συμμετείχαν στη συνδιοργάνωση της μεγάλης διαδήλωσης γυναικών το Σάββατο κατά του Τραμπ στην Ουάσιγκτον, όπως μετέδωσε το Tribune.

Οι ίδιες οργανώσεις επίσης αποτελούν κομματικούς μηχανισμούς της Χίλαρι Κλίντον και τωνδημοκρατικών. Βεβαίως οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου με τα «ροζ σκουφάκια» υποστήριζαν ότι ήταν ακομμάτιστοι, αλλά μόνο αυτό δεν ήταν.

Για παράδειγμα, η UnitedWomen.org, που συμμετείχε στη διαδήλωση, ανάρτησε βίντεο με κομματικά hashtag στο Twitter όπως #ImWithHer (είμαι μαζί της, με τη Χίλαρι) και #ThanksObama (Σε ευχαριστούμε Ομπάμα).

Κραυγαλέες οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος, τον κερδοσκόπο «φιλάνθρωπο», και βρίσκονται στις 56 φιλοσορικές συνδιοργανώτριες του συλλαλητηρίου, είναι η Planned Parenthood, που εναντιώνεται στην πολιτική Τραμπ κατά των εκτρώσεων, η MoveOn.org, που στάθηκε σκληρά στο πλευρό της Χίλαρι, η American Civil Liberties Union, η Center for Constitutional Rights, η Amnesty International (Διεθνής Αμνηστία) και η Human Rights Watch(Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων).

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει η αναφορά της Άσρα Νομανί στην οργάνωση Council on American-Islamic Relations (Συμβούλιο επί των ΑμερικανοΙσλαμικών Σχέσεων) -επίσης λαμβάνει χαρτζιλίκι από τον Σόρος- το οποίο ήταν συνδιοργανωτής στην πορεία με τα ροζ σκουφάκια για τα δικαιώματα των γυναικών, μόνο που το ίδιο αντιτίθεται σε κάθε μουσουλμανική μεταρρύθμιση, όπως οι γυναίκες μουσουλμάνες να είναι θρησκευτικοί ηγέτες ή -ένα απλό- να μπορούν να προσεύχονται μαζί με τους άνδρες στα τζαμιά δίχως να φοράνε μαντίλες.

Δεν είναι εντυπωσιακό; Διαδήλωσαν κατά του Τραμπ και υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών ισλαμιστικές οργανώσεις που θεωρούν τις γυναίκες δεύτερες.

Στο συλλαλητήριο κατά του Τραμπ συμμετείχε η επίσης χρηματοδοτούμενη από τον Σόρος Arab-American Association of New York (Αραβοαμερικανική Ένωση Νέας Υόρκης), της οποίας το «αφεντικό», η παλαιστινιακής καταγωγής Λίντα Σαρσούρ (Linda Sarsour), που σε όλες τι φωτογραφίες της στο διαδίκτυο είναι με μαντίλα, αποκάλεσε την Άσρα Νομανί «περιθωριακή» επειδή τόλμησε να γράψει σε παλαιότερο άρθρο της ότι οι μουσουλμανικές γυναικείες μαντίλες είναι σύμβολα «ντροπής».

Αυτά έγραψε η Αμερικανίδα μουσουλμάνα δημοσιογράφος, καταγγέλλοντας τους ισλαμιστές και τους υπαλλήλους του Σόρος, που διοργάνωσαν το συλλαλητήριο γυναικών με τα ροζ σκουφάκια στην Ουάσιγκτον.

Ο Τζορτζ Σόρος, σημειώνουμε, χρηματοδότησε την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον με 20 εκ. δολάρια και έπαιξε υπέρ της, ότι θα εκλεγεί, 1 δισ. δολάρια τα οποία και έχασε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου