Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΤΑ ΑΛΛΗΛΟΠΕΣΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ....


Η AΠΥΘΜΕΝH ΠΟΡΝΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK!




Γράφει η Άννα Πασχαλίδου

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΠΗΔΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!

Όμως τώρα θα σας πηδήξουν όλους και δεν θα χαθείτε απλώς, αλλά θα εξανεμιστείτε, θα εξαυλωθείτε!

Δεν ξέρω τι γίνεται τελευταία! Είπα μετά από πάρα πάρα πολύ καιρό να δεχτώ κάποια αιτήματα φιλίας! Έχει 4 ημέρες περίπου!  Και ξαφνικά άρχισα να δέχομαι καθημερινά καταιγισμό αιτημάτων! Εν πάσει περιπτώσει για να μην τα πολυλογώ όλοι φίλοι φίλων!

Όμως διαπίστωσα από αυτούς που δέχτηκα ότι οι 9 στους 10 από τους άντρες μιλάω σου κάνουν αίτημα για να σου την πέσουν! 

Αυτό ισχύει επίσης και για πάρα πολλές γυναίκες που δεν θα μπώ τώρα στην διαδικασία να τις χαρακτηρίσω που βγαίνουν φωτογραφίες με σουτιέν και βρακιά και όποιον πάρει ο χάρος! 

Πιτσιρικάς, γέρος μεσόκοπος, παντρεμένος ούτε που τις νοιάζει! Έχουν βαλθεί ότι βρούν σηκωμένο να το κατεβάζουν! Τα γράφω πολύ χοντρά γιατί τα έχω πάρει πολύ χοντρά με την σημερινή κατάσταση! 

Βλέπεις επίσης και τους άντρες είτε είναι πιτσιρικάδες να την πέφτουν σε κάποια που θα μπορούσε να είναι γιαγιά τους η και μαμά τους, επίσης παντρεμένους θαρρείς και άμα πάνε με άλλες γυναίκες θα γίνουν πιο άντρες! 

Ρε που την βρίσκετε τόση αυτοπεποίθηση όλοι; Αναρωτιέμαι! Δηλαδή για να έχουμε καλό ερώτημα αυτό σας επιβεβαιώνει; Ας πούμε αν ένας άντρας πάει με πολλές γυναίκες θεωρεί τον εαυτό του πιο πολύ άντρα; 

Γιατί εγώ το θεωρώ κόμπλεξ κατωτερότητας! Δλδ επειδή κάποιος αμφισβητεί τον εαυτό του ,τον ανδρισμό του για τον α, β , χ, ψ λόγο σκέφτεται να την πέσει σε καμμιά γυναίκα μπάς και τσιμπήσει κάποιο βλήμα για να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του! Να πεί: α είμαι και πολύ άντρας! 

Και βλέπεις παντού να γίνεται το έλα να δείς! Παντρεμένοι και παντρεμένες να διαλύουν σπίτια , το βλέπεις σε δουλειές το βλέπεις παντού! Τα ίδια που γράφω ισχύουν και για τις γυναίκες! Και αυτές δεν πάνε πίσω! Ξεσάλωσαν! Την πέφτουν όπου βρούν!

 Δεν το παίζω ηθικολόγα, αλλά πραγματικά σιχάθηκα αυτήν την διαστροφή της κοινωνίας! Έφυγε το κυμπαριλίκι, έφυγε το ηθικό, έφυγε ο έρωτας, έφυγε το συναίσθημα, η αγάπη , το Φλέρτ! 

Τώρα θα μου πείτε που ζείς στον μεσαίωνα; Όχι ζώ στην εποχή αυτή που βλέπω τον κοινωνικό ιστό να έχει διαλυθεί να έχει καταρεύσει! Να έχουν χαθεί όλες μα όλες οι αξίες! Και ναι δεν το κρύβω, μου αρέσουν άλλες εποχές πιο ρομαντικές όπως στα παραμύθια, τι να κάνουμε! 

Και αφού έχουμε βαλτώσει όλοι από σχέσεις και από αξίες, φυσικό ήταν να χάσουμε και τα πάντα! Οικογένειες, φιλίες,συγγένειες, σχέσεις, θρησκεία , πατρίδα ηγέτες τα πάντα! Έχουμε καταντήσει χειρότεροι από ζώα! Γιατί μόνο τα ζώα συμπεριφέρονται χωρίς σκέψη. Και το μόνο που τα νοιάζει είναι η τροφή τους και το πήδημα!

 Για αυτό μας φέρνουν τα άλλα ζ... του χειρότερου πολιτισμού του κόσμου, τους πιο υποανάπτυχτους να μας αλώσουν χωρίς πόλεμο με ειρηνικές διαδικασίες, αφού όλα τα ζώα του δυτικού πολιτισμού τα βρίσκουν τόσο απασχολημένα με όλες αυτές τις δραστηριότητες συν τις λαμογιές που κάνουν για το χρήμα, έτσι ώστε να μη μπορεί να δει κανείς τι έρχεται να μη μπορεί κανείς να αντιδράσει αφού ο εγκέφαλος τους έχει γίνει κουρκούτι χυλός! 

Και όταν μια μέρα ξυπνήσουν με τις χατζάρες πάνω από τα κεφάλια να τους απειλούν και όταν μια μέρα βρεθούν στον δρόμο γιατί και τις περιουσίες θα τις δώσουν σε αυτούς, και όταν μια μέρα δούνε να βιάζουν τις γυναίκες τις μάνες τις αδελφές τα παιδιά, τότε όταν ξυπνήσουν από τον λήθαργο θα εύχονταν να μην ζούσαν να μην είχαν γεννηθεί! 

Όμως μην πτοείστε Πηδήξτε ακόμη λίγο όσο σας παίρνει γιατί σε λίγο που θα σας πηδάνε οι άλλοι θα φάτε μεγάλο ζόρι! Οπότε σας παίρνει να χαρείτε λόγο ακόμη! 

Α και υπόψιν! Τα αιτήματα φιλίας θα τα διαγράφω από εδώ και πέρα, οπότε καλό είναι να μην μου στέλνει κανείς, άσε που θα μπλοκάρω και τον κάθε ξεφτυλισμένο που ενώ χάνεται η Πατρίδα μας άλλο καημό δεν έχουν ,παρά το μυαλό τους στο κεχρί! Βρέ ούστ! Σιχάθηκα πραγματικά!



ΥΠΟΨΙΝ: ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ! ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΨΕΜΜΑΤΑ!



ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΜΕ E-MAIL



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου