Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟΥ;

ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ; ΕΠΕΣΑΝ ΣΟΒΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ 



Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Έπεφταν νωποί σοβάδες από τον Θόλο της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ένα σύννεφο σκόνης σηκώθηκε την ώρα του σεισμού και οι φύλακες έδειχναν στον τρούλο φωνάζοντας « ο ΑΦΕΝΤΗΣ ο ΑΦΕΝΤΗΣ, ο ΑΦΕΝΤΗΣ»

Οι πληροφορίες λιγοστές αλλά συγκεκριμένες από υπάλληλο που εργάζεται κοντά στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ στα τουριστικά μαγαζάκια.
-Τρομάξαμε πολύ μας θύμισε το τράνταγμα μέρες 1999.

- πεταχτήκαμε έξω από το μαγαζί και βρεθήκαμε να καθόμαστε στα σιντριβάνια έξω από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ μαζί με τους επισκέπτες της.

- εκεί ακούσαμε από μια ομάδα ξένων πιθανών πανεπιστημιακών που ήρθαν να επισκεφτούν το μνημείο.

« την ώρα του σεισμού η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ λες και ήταν πλοίο μέσα στον Βόσπορο και την κτυπούσαν κύματα»

« μετά το πρώτο ταρακούνημα άρχισαν να πέφτουν επιχρίσματα στα κεφάλια μας»
( του έδειξαν τα κεφάλια τους που τα καθάριζαν με το νερό στα συντριβάνια)

« οι φύλακες του αρχαιολογικού χώρου τρόμαξαν αν και είμασταν εκείνη την ώρα λίγοι επισκέπτες και προσπαθούσαν να μας βγάλουν έξω»

« ήταν σαστισμένοι και έβλεπαν προς τον τρούλο φωνάζοντας ο ΑΦΕΝΤΗΣ ο ΑΦΕΝΤΗΣ ο ΑΦΕΝΤΗΣ»

ΠΟΙΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ αδελφοί;

Στον τρούλο γνωρίζουμε ότι υπάρχει ο ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Εμείς θα συμπληρώσουμε ότι ο σεισμός στην Κωνσταντινούπολη ( 26 Σεπτεμβρίου 2019) έγινε ανήμερα του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του Θεολόγου του ηγαπημένου μαθητή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και με βάσει το αγιορείτικο τυπικό έγινε ανήμερα των προεορτίων της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού( 13 Σεπτεμβρίου 2019) .

Συμπληρώθηκαν μάλιστα ακριβώς 20 χρόνια από τον φονικό σεισμό της 17ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ του 1999.

Σκεφτείτε τι θα γίνει όταν θα μπει μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ο ΤΙΜΙΟΣ και ΖΩΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ. 

Κάτι θέλει να μας πει ο ΑΦΕΝΤΗΣ- ΑΦΕΝΤΗΣ- ΑΦΕΝΤΗΣ που τον έδειχναν στον τρούλο οι φύλακες της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ.



ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 1400 

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑΡΑΧΗ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια μετάφραση στα τουρκικά των γραπτών του πρώτου νεοέλληνα ιστορικού, του Λαόνικου Χαλκοκονδύλη, (1430-1490), με διάφορες προφητείες για τους Οθωμανούς και τους Τούρκους οι οποίες μάλιστα σύμφωνα με τους Τούρκους μέχρι σήμερα έχουν εκπληρωθεί με καταπληκτικό τρόπο, προκαλεί μεγάλη ανησυχία γιατί στο ίδιο αυτό σύγγραμμα προφητεύεται η τελική διάλυση της Τουρκίας και η ανάδυση στον τρούλο της Αγίας Σοφίας ενεός μεγαλόπρεπη χριστιανικού σταυρού!



Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στο καταπληκτικό αυτό σύγγραμμα προβλέφτηκε η πτώση της Κωνσταντινούπολης το 1453 από τον Μωάμεθ τον Πορθητή, η κατάληψη της Πόλης από τους συμμάχους το 1918, η οριστική διάλυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας το 1920 με την δημιουργία από ένα στρατάρχη της νέας τουρκικής δημοκρατίας, δηλαδή από τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Στη συνέχεια περιγράφεται η άνοδος κατά σειριά 11 πρόεδρων της δημοκρατίας με το συμβολικό όνομα του εντεκάτου που θα αποτελείται από 11 γράμματα δηλαδή, ο Abdullah Gül.

Μετά από αυτόν θα έρθει η μεγάλη σύγκρουση με χριστιανικές δυνάμεις και η χώρα θα καταρρεύσει οριστικά.

Αλλά το πιο φοβερό που έχει προκαλέσει μεγάλη ταραχή στους Τούρκους, είναι ότι προβλέπεται με την κατάρρευση η ανάδυση των σταυρών στον τρούλο της Αγίας Σοφίας και των μεγάλων τζαμιών της Πόλης, (İstanbul’un camileri ve ayasofya üzerinde haçlar dikilecektir), και αυτό θα γίνει από χέρια που θα κρατούν όπλα και θα διώχνουν τους βέβηλους.

Το τέλος θα είναι φοβερό για όσους δεν επιστρέψουν στην αλήθεια, καθώς θα γκρεμιστούν και θα αφανιστούν μαζί με τη πόλη τους, (şehrin yıkımı gelecektir).

Ολες αυτές οι προφητείες, (kehanetler), όπως τις χαρακτηρίζουν οι ίδιοι οι Τούρκοι, έχουν προκαλέσει μεγάλο δέος και αποτελούν μέχρι σήμερα αντικείμενο πολλών διενέξεων για το κατά πόσο θα επαληθευτούν, όπως επαληθευτήκαν οι προηγούμενες, σε μια σύγχρονη σπαρασσόμενη από πολλά μέτωπα και πολλές εσωτερικές συγκρούσεις Τουρκία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου