Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Η «ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ» ΡΩΣΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑ...ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ!

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ «ΜΥΓΑΣ» ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;

2 ΒΙΝΤΕΟΡεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Η κλασική τακτική της Νέας Τάξης όταν θέλει να ρίξει κάποιον πολιτικό,είναι να οργανώνει «αυθόρμητες» διαδηλώσεις.

Στην περίπτωση της Ρωσίας του Πούτιν ωστόσο, ό,τι κι αν δοκίμασε δεν έχει πετύχει μέχρι στιγμής.


Κατά καιρούς εμφανίστηκαν «αυθόρμητα» κινήματα κατά του Ρώσου ηγέτη, ακτιβιστές, μέλη της LGBTQ κοινότητας..μέχρι και ένας σαμάνος που ξεκίνησε…«εκστρατεία» για να φτάσει στη Μόσχα με σκοπό να εξορκίσει τον «Τσαρ-Βλάντ». 

Έχουν επίσης επιχειρήσει να διασπείρουν σε παγκόσμια κλίματα ψεύτικα στοιχεία για δήθεν χαμηλή δημοτικότητα του Πούτιν στη Ρωσία, δημοσιεύοντας πλαστές έρευνες που καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι Ρώσοι…δεν θέλουν πια τον Πούτιν.

Όλα τα παραπάνω απέτυχαν. Ο Πούτιν δεν αστειεύεται και δείχνει σε όλους πως κανείς δεν μπορεί να παίξει μαζί του, πόσο μάλλον να τον…απειλήσει, αυτό είναι ξεκάθαρο.

Χθες, πάνω από 20.000 διαδηλωτές συμμετείχαν στην διαδήλωση της αντιπολίτευσης (σημ. Οίμου-Αθήνας: κατά δήλωση της αντιπολίτευσης) στην Μόσχα, στην οποία απαίτησαν την απελευθέρωση των διαδηλωτών που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, αυτοί που είναι αντίθετοι στο Κρεμλίνο, έχουν φυλακιστεί στο πλαίσιο μιας εκστρατείας για την κατάπνιξη των δημόσιων αντιδράσεων.

Κοινώς ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι όλοι εκείνοι που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θέλησαν να βλάψουν τη Ρωσία το τελευταίο διάστημα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχουν γίνει καταγγελίες για την βίαιη συμπεριφορά της αστυνομίας, αλλά και για αυτό που αρκετοί Μοσχοβίτες χαρακτηρίζουν, ως «σκληρές ποινές φυλάκισης, που προκαλούν την δημόσια κατακραυγή».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι εν λόγω διαδηλωτές, μερικοί από τους συλληφθέντες σε προηγούμενες διαδηλώσεις καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης, μεγαλύτερες των τεσσάρων ετών και άλλοι έχουν διωχθεί ποινικά για εγκλήματα όπως, η άσκηση βίας κατά αστυνομικών.

Μάλλον οι ενορχηστρωτές των διαμαρτυριών αυτών, δεν έχουν καταλάβει, πως η Ρωσία δεν είναι μια χώρα σαν την Ελλάδα για παράδειγμα, στην οποία ο οποιοσδήποτε κάνει και λέει ότι θέλει χωρίς συνέπειες.

Δεν είναι μια χώρα που σε πιάνουν για κάποιο αδίκημα και μετά από μερικά 24ωρα είσαι ελεύθερος να ξανακάνεις τα ίδια. Και φυσικά, σαφώς δεν είναι μια χώρα στην οποία περνάει η αριστερή προπαγάνδα περί «δικαιωμάτων», «καταπίεσης από την εξουσία», «ελευθερίας του λόγου» κτλ.

Όσον αφορά τους Ρώσους, έχουν βιώσει στο «πετσί τους», το πόσο άλλαξε τη χώρα και τη ζωή τους ο Πούτιν, ο οποίος πήρε μια διαλυμένη από τον Κομμουνισμό χώρα και την έκανε την πρώτη υπερδύναμη. 

Σαφώς είχε και έχει τη στήριξη της Εθνικής Δεξιάς για να το κάνει, αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι είναι ένας άνθρωπος ικανός και όχι «ηγετίσκος» σαν τους περισσότερους παγκόσμια. Άλλωστε υπήρξε αξιωματούχος της KGB πριν ασχοληθεί με την πολιτική.

Επομένως, παρά τα όσα λένε οι «έρευνες» που θέλουν τους Ρώσους να αποστρέφονται πλέον τον Ρώσο ηγέτη, η λογική λέει και τα γεγονότα έχουν δείξει, πως έχοντας ζήσει τον κομμουνισμό και έχοντας δει τι έχει κάνει ο Πουτιν για την χώρα τους, κάθε άλλο παρά τον αποστρέφονται. Σίγουρα σε μερικούς μπορεί να βρίσκει πρόσφορο έδαφος η προπαγάνδα της Νέας Τάξης, αλλά σίγουρα όχι στην πλειοψηφία.

Όσο για τους βαλτούς ή μη, που διαδηλώνουν εναντίον του, η ιστορία έχει δείξει πως ποτέ δεν είχαν καλό τέλος. Βρέθηκαν είτε σε κάποια ρωσική φυλακή ή απελάθηκαν με μόνιμη απαγόρευση εισόδου στη χώρα.


 Σημείωση Οίμου-Αθήνας:Η διαδήλωση της αντιπολίτευσης δεν φαίνεται να ξεπερνάει τις 5.000 αλλά και 20.000 να είναι στη Μόσχα με πληθυσμό 12.500.000 είναι ασήμαντη!
Εδώ την Αθήνα με πληθυσμό το 1/3 της Μόσχας κατέβηκαν σχεδόν 1 εκατομμύριο διαδηλωτές και δεν ίδρωσε το αυτί των δωσιλόγων και θα ιδρώσει ο Πούτιν για διαδήλωση που είναι το 1/625 του πληθυσμού της πόλης;

Δείτε τα πλάνα από την διαδήλωση στη Μόσχα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου