Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ NON DEAL BREXIT


ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ Ο ΚΟΡΜΠΙΝ ΕΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«Είναι αυτή η πιο επικίνδυνη κότα στη Βρετανία;» 

Αυτό είναι το πιό καυστικό εξώφυλλο και σχόλιο της αγγλικής εφημερίδας «The Sun» η οποία σχολιάζοντας την απόφαση των Εργατικών να κάνουν «κωλοτούμπα» και να απέχουν από την ψηφοφορία για πρόωρες εκλογές κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να καταψηφιστεί η πρόταση στην βρετανική Βουλή, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Για δύο χρόνια οι Εργατικοί παρότρυναν την κυβέρνηση να προχωρήσει σε εκλογές. Τώρα, απίστευτο, ο Κόρμπιν, ο άθλιος δειλός που κλαψουρίζει, έκανε πίσω τρέχοντας.


Κάθε μέρα ο ίδιος και ο αλαζονικός όχλος των μαρξιστών που τον συνοδεύει φώναζαν «Για έλα».

Μέχρι που έφτασε αυτή η στιγμή, μέχρι που τους δόθηκε η ευκαιρία.

Ο Κόρμπιν και ο ρυπαρός βοηθός του Keir Starmer επινόησαν διάφορες δικαιολογίες για αυτή την τερατώδη στροφή 180 Μοιρών.

Είναι ο Κόρμπιν η πιο επικίνδυνη κότα στη Βρετανία σήμερα;»

Αλλά και η εφημερίδα «The Telegraph» ήταν κατηγορηματική

«Ο υποκριτής Κόρμπιν απορρίπτει τις γενικές εκλογές για να λυθεί το αδιέξοδο με το Brexit»

Πράγματι ο Κόρμπιν ενώ μέχρι εχθές έλεγε ότι θα ψηφίσει ώστε να πάει η Βρετανία σε εκλογές, «τα γύρισε» και οι Εργατικοί απείχαν διότι έβλεπαν την συντριβή τους στην κάλπη αφού όλος ο κόσμος στην Βρετανία ξέρει ότι αυτοί υπονόμευσαν το Brexit.

Ο Μπόρις Τζόνσον μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας είπε με   σαφή ειρωνεία ότι «είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Βρετανίας που η αντιπολίτευση δείχνει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση».

Αυτή η εξέλιξη αποδεικνύει την αλήθεια του άρθρου που δημοσιεύσαμε που έλεγε ότι 


παρά τα δημοσιεύματα και τις κραυγές των ΜΜΕ διεθνώς, που προπαγάνδιζαν ότι ο αγγλικός λαός διαδηλώνει υπέρ μιας συμφωνίας με την Ε.Ε.!

Τώρα η 
Βρετανική αντιπολίτευση είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς γίνουν δεν γίνουν εκλογές, θα προχωρήσει το σκληρό no-deal Brexit εκτός εάν...υποχωρήσει η ευρωπαϊκή Ένωση από τις παράλογες απαιτήσεις της...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου