Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ AIDS ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ;


ΟΠΛΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ;




Kίνα-κορονοϊός: Με... μπάζα και μπουλντόζες «μπλοκάρουν» κάθε έξοδο διαφυγής από την Βουχάν

Όταν οι οικονομικοί πόλεμοι ξεκινούν από τα στρατιωτικά βιολογικά εργαστήρια; Η αλήθεια θα φανεί όταν θα έχουν φύγει πολλοί από αυτήν την ζωή με τις νέες τεχνικές της ευγονικής;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


ΣΤΙΓΜΕΣ από την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ο πιστός κόσμος άρχισε να διαβάζει καλά τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ Κοσμά του Αιτωλού, του ΑΓΙΟΥ Νείλου του Μυροβλήτη και των άλλων Αγίων Πατέρων και συσχετίζει τα παγκόσμια δεινά με την παγκόσμια διαστροφή.

«Τρεις μήνες πριν το ξέσπασμα της επιδημίας του κοροναϊού κορυφαίοι Αμερικανοί επιστήμονες είχαν προειδοποιήσει ότι ένα νέο ξέσπασμα επιδημίας θα μπορούσε να σκοτώσει έως και 65 εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο!

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Johns Hopkins είχαν πραγματοποιήσει μια προσομοίωση μιας νέας επιδημίας που θα ξεσπούσε ως μέρος μιας ερευνητικής μελέτης τον περασμένο Οκτώβριο». 

Και εν μέσω του εμπορικού πολέμου των ισχυρών ξεσπά πληροφοριακός πόλεμος μεταξύ των στρατιωτικών γενετιστών που εργάζονται στα εξειδικευμένα βιολογικά εργαστήρια των χωρών αυτών που επιθυμούν να άρχουν τον πλανήτη.

Κατηγορίες εναντίων των ΗΠΑ «η μεγάλης σε κυκλοφορία ρωσικής εφημερίδας Izvestia, επικαλείται Ρώσο επιστήμονα με θητεία στον ΟΗΕ, ο οποίος κατηγορεί ευθέως τις ΗΠΑ για την πιθανότητα “βιολογικού πολέμου” κατά της Κίνας.

“Ένα ξέσπασμα πνευμονίας άγνωστης προέλευσης που καταγράφηκε στην Κίνα στα τέλη του 2019, μπορεί να είναι ένα είδος βιολογικού όπλου”, αυτή είναι η γνώμη που εκφράστηκε στις 20 Ιανουαρίου 2020, από τον Igor Nikulin, μέλος της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για τα Βιολογικά Όπλα την περίοδο 1998-2003, αναφέρει η ρωσική εφημερίδα.

Σύμφωνα πάντα με τον Ρώσο εμπειρογνώμονα “περίπου 400 στρατιωτικά βιολογικά εργαστήρια των ΗΠΑ, βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Οι Αμερικανοί ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτά κάθε χρόνο και "είναι απίθανο να το κάνουν για το τίποτα", τονίζει ο ίδιος.»

Κατηγορίες εναντίον της Κίνας

« Με τους πιο θανατηφόρους ιούς στον κόσμο «έπαιζαν» Κινέζοι ερευνητές στο εργαστήριο της πόλης Ουχάν!

…Το εργαστήριο βιολογικών ερευνών και παθογενών παραγόντων που… όλως τυχαίως βρίσκεται στην πόλη όπου ξεκίνησε η επιδημία, δηλαδή την Ουχάν και μάλιστα σε μικρή απόσταση από την αγορά της όπου εκδηλώθηκε το πρώτο κρούσμα;


το 2018 ένα εργαστήριο ύστερα από 10 χρόνια κατασκευής ξεκίνησε την λειτουργία του στην Ουχάν. Πρόκειται για εργαστήριο επιπέδου BSL-4 (biosafety level-4), στο οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα από το 2017, θα γινόταν έρευνα στους πιο επικίνδυνους ιούς που υπάρχουν στον κόσμο.

Στόχος της κινεζικής κυβέρνησης ήταν η δημιουργία μεταξύ 5 και 7 εργαστηρίων επιπέδου BSL-4 σε όλη την Κίνα μέχρι το 2025.
Σημειώνεται ότι το επίπεδο BSL-4 είναι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο στην έρευνα θανατηφόρων ιών και παθογενών παραγόντων.
Ο αέρας και το νερό που χρησιμοποιείται εντός του εργαστηρίου φιλτράρεται και οι ερευνητές αλλάζουν και κάνουν υποχρεωτικά ντους πριν το εγκαταλείψουν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Nature με ημερομηνία 22 Φεβρουαρίου του 2017

«Ένα εργαστήριο στην πόλη Ουχάν βρίσκεται λίγο πριν την έναρξη λειτουργίας του και στο οποίο θα ερευνηθούν οι πιο επικίνδυνοι ιοί στον κόσμο σήμερα. 

Η κίνηση αποτελεί μέρος σχεδίου της κινεζικής κυβέρνησης για την κατασκευή 5 έως επτά ανάλογων βιολογικών εργαστηρίων σε όλη την χώρα.

Επιστήμονες εκτός Κίνας ανησυχούν γύρω από την πιθανότητα διαρροής στο περιβάλλον παθογενών παραγόντων σε συνδυασμό με την ένταση που υπάρχει ανάμεσα στην Κίνα και σε άλλες χώρες της περιοχής.

Κινέζοι όμως μικροβιολόγοι πραγματικά είναι ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη αυτή, καθώς εισέρχονται στην κλαμπ εκείνο των χωρών που ερευνούν του πλέον επικίνδυνους ιούς και βιολογικές απειλές στον κόσμο σήμερα.», αναφέρει το δημοσίευμα του Nature ενώ παραθέτει τη δήλωση του George Gao διευθυντή του τμήματος εργαστηριακής μικροβιολογίας και ανοσίας της κινέζικης Ακαδημίας Επιστημών:

«Το εργαστήριο στη Ουχάν θα προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για τους ερευνητές και η συνεισφορά μας στους ιούς επιπέδου BSL-4 θα ωφελήσει όλο τον κόσμο».

Εργαστήρια βιολογικών ερευνών υπάρχουν και στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία. Στην τελευταία περίπτωση όμως ένα εργαστήριο επιπέδου BSL-4 που είχε ανοίξει το 1981 έκλεισε το 2015, εξαιτίας φόβων διαρροής ιών στο περιβάλλον.

Τώρα η Κίνα κατηγορείται ότι ανθρώπινο λάθος ήταν αυτό που οδήγησε στην διασπορά του φονικού στο περιβάλλον, αλλά η κινεζική ηγεσία δεν θέλει να παραδεχτεί.» Πάνος Σπαγόπουλος 

Όσο θα αυξάνονται τα θύματα αυτής της ιοβόλου νόσου τόσο η ΚΙΝΑ θα δέχεται συντριπτικά κτυπήματα στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ της και ταυτόχρονα αυτό θα επηρεάζει την παγκόσμια οικονομία με την οποία είναι άρρηκτα συνδεμένη.

Μια παράξενη χρονική συγκυρία την στιγμή που ολοκληρώνεται τυπικά το BREXIT με άδηλες ακόμη επιπτώσεις στην ΕΕ , η Κίνα δέχεται συντριπτικά κατάγματα στις οικονομικές υποδομές της.

Όλα είναι και θέμα ψυχολογίας διότι μέσα στον πανικό των ημερών ο φόβος θα ξεπεράσει την λογική και την ψυχραιμία.

Αυτά που μεταφέρονται με τα ΜΜΕ τα ακούμε για πρώτη φορά :
Κίνα: Δραματική προειδοποίηση υπουργού Υγείας: Ενισχύθηκε η ικανότητα μετάδοσης του κορονoϊού, θα αυξηθούν τα κρούσματα
« Ο υπουργός της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της Κίνας Μα Σιαογουέι δήλωσε σήμερα ότι έχει ενισχυθεί η ικανότητα μετάδοσης του κορονoϊού που ευθύνεται για τον θάνατο 56 ανθρώπων μέχρι στιγμής και ότι ο αριθμός των κρουσμάτων μπορεί να συνεχίσει να αυξάνεται.»


« Κοροναϊός: Η ταχύτητα μετάδοσής του αυξάνεται και «χτυπά» την πόρτα της Ευρώπης


« Πρόεδρος Κίνας: Η εξάπλωση του κοροναϊού επιταχύνεται -56 εκατ. Κινέζοι σε καραντίνα
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Χονγκ-Κονγκ Στήνουν και δεύτερο νοσοκομείο στην Ουχάν. Oι ΗΠΑ βάζουν τσάρτερ από Ουχάν για να φύγουν Αμερικανοί πολίτες και διπλωμάτες» 
« Βρετανικά ΜΜΕ για κοροναϊό: «Μολυσμένοι» κάτοικοι του 
Ουχάν πέφτουν σαν τις μύγες στους δρόμους


Λόγω της εξάπλωσης του νέου κοροναϊού, επιστήμονες, δημιούργησαν έναν διαδραστικό χάρτη που απεικονίζει τις περιοχές στις οποίες έχει «χτυπήσει», ενώ καταγράφει και τα επιβεβαιωμένα περιστατικά.


Το Johns Hopkins Center for Systems Science and Engineering κατασκεύασε και ενημερώνει τακτικά διαδικτυακό χάρτη που απεικονίζει την παγκόσμια εξάπλωση του κοροναϊού»

Δεν είναι μόνο τα Ελληνοτουρκικά , είναι και τα παγκόσμια γεγονότα που ανατρέπουν την καθημερινότητα του ανθρώπου.

Όλων των ειδών οι εξελίξεις – ανατροπές ( γεωπολιτικά, οικονομικά , εκκλησιαστικά , επιδημιολογικά ) θα τρέχουν και θα διασπείρουν φόβο και ταραχή.

Για όλα αυτά μας μίλησε ο προφητικός λόγος των αγίων πατέρων μας και μας συνέστησε ΠΙΣΤΗ και ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ θα περάσει ΜΠΟΡΕΣ αλλά στο τέλος θα παρηγορηθεί .

« Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα λυπηθεί το πλάσμα και θα παρουσιαστεί στα αδιέξοδα του , θα δώσει ένα χαστούκι στο σύστημα. Δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία αυτό , αλλά μια επέμβαση του ΘΕΟΥ μέσα στην Ιστορία.» 
μας λέει και μας παρηγορεί ο πνευματοκίνητος λόγος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ



ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου