Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΝΤΟΣ


 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ "ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ"«ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ  ΤΟΥ ΑΛ-ΑΚΣΑ ». 

2 ΒΙΝΤΕΟΈνας Παλαιστίνιος «ειδικός» εμφανίστηκε στην επίσημη τηλεόραση της Παλαιστινιακής Αρχής.

Επίσημος ανταποκριτής της τηλεοπτικής εκπομπής PA: "Υπαρχουν κατασκευαστικά έργα κάτω από το τζαμί Aλ-Aκσά για την κατασκευή του εικαζόμενου 3ου Ναού του Σολομώντα ..."


Εμπειρογνώμονας για το διεθνές δίκαιο Δρ Ibrahim Al-Rabi: 

«Όσον αφορά αυτό το [Δυτικό] τείχος που οι Ιουδαίοι ισχυρίζονται ότι είναι τα ερείπια του Ναού του Σολομώντος - πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η UNESCO είπε ότι αυτό το τείχος δεν έχει καμία σχέση με τους Εβραίους. μάλλον είναι μια ισλαμική κληρονομιά. 

Με άλλα λόγια, υπόκειται στην παλαιστινιακή κυριαρχία και οι Εβραίοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα σε αυτό ».

Δυστυχώς, ο ισχυρισμός του Δρ Al-Rabi σχετικά με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικών, Επιστημονικών και Πολιτισμικών Οργανώσεων των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO) είναι ακριβής. 

Η UNESCO έχει πράγματι εγκρίνει αρκετές αποφάσεις που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία σχέση, ιστορική ή θρησκευτική, μεταξύ του εβραϊκού λαού και του ιερού τόπου του.

Ο ισχυρισμός ότι το Όρος του Ναού έχει οποιαδήποτε σημασία για το Ισλάμ είναι ανακριβής και βαθιά προσβλητικός για ορισμένους κλάδους του Ισλάμ.

Η πηγή των μουσουλμανικών διακοπών του "Isra" (ταξίδι) και "Mi'raj" (ανάβαση, κυριολεκτικά «σκάλα») και ολόκληρη η μουσουλμανική απαίτηση στην Ιερουσαλήμ ως ιερό τόπο βασίζεται σε μια ιστορία στο Κοράνι.

Σύμφωνα με το Κοράνι, ο Μωάμεθ ταξίδεψε από τη Σαουδική Αραβία στο "Al-Aqsa" (το μακρινό τζαμί). Από εκεί, ανέβηκε στον Ουρανό, επιστρέφοντας στη Γη την επόμενη μέρα.

Ο Δρ Al-Rabi είναι επίσης λάθος για τις δομές των Μουσουλμάνων στο Όρος του Ναού. Το Aλ-Aκσά είναι το αργυρό θολωτό τζαμί στο νότιο άκρο του συγκροτήματος στο Όρος του Ναού. 

Ο χώρος του Ναού του Σολομώντος καλύπτεται τώρα από ένα ιερό (όχι τζαμί) με χρυσό θόλο, που ονομάζεται Qubbat al-Sakhrah από τους Άραβες.

Ο PMW περιέγραψε αυτόν τον ισχυρισμό της ισραηλινής κατασκευής κάτω από το Όρος του Ναού σαν "μία από τις πιο θανατηφόρες περιστασιακές δυσλειτουργίες της Παλαιστινιακής Αρχής".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ«Η ΡΑ υποστηρίζει τακτικά ότι το Ισραήλ ανασκάπτεται κάτω από το Όρος του Ναού, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο το τζαμί Aλ-Aκσά", δήλωσε ο PMW.

"Πολλοί Παλαιστίνιοι τρομοκράτες που δολοφόνησαν Ισραηλινούς εξήγησαν ότι σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του τζαμιού Αλ-Άκσα ... 

Η Παλαιστινιακή Media Watch έχει τεκμηριώσει τη διάδοση αυτής της δυσφήμησης για περισσότερο από μια δεκαετία. Η Χαμάς το επαναλάμβανε εδώ και χρόνια.» 


Θυμίζουμε ότι η πολυθρύλητη ανοικοδόμηση του περιβόητου   Ναού του Σολομώντα, κατά τη θεολογική μας παράδοση, δεν είναι παρά ένα από τα «σημεία» της επερχόμενης συντέλειας των αιώνων και του τέλους αυτού του ορατού κόσμου. 

Συνεπώς, πάντοτε με τα όσα έχουν πει Άγιοι της Εκκλησίας μας, είναι ένα γεγονός που όταν συμβεί θα σημαίνει ότι «ο καιρός γαρ εγγύς»!...


ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΒΙΝΤΕΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ
ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΓΓΙΚΕΝ!


10 σχόλια:

 1. Amazing article. Your blog helped me to improve myself in many ways thanks for sharing this kind of wonderful informative blogs in live. I have bookmarked more article from this website. Such a nice blog you are providing ! Kindly Visit Us @ Packers And Movers Mumbai

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Get Shifting/Relocation Quotation from ###Packers and Movers Delhi. Packers and Movers Delhi 100% Affordable and Reliable ***Household Shifting Services. Compare Transportation Charges and Save Time, Verified and Trusted Packers and Movers in Delhi, Cheap and Safe Local, Domestic House Shifting @
  Packers And Movers Delhi

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 3. Packers And Movers Bangalore Local Household Shifting Service, Get Free Best Price Quotes Local Packers and Movers in Bangalore List, Compare Charges, Save Money And Time at
  Local Packers And Movers Bangalore

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Thanks for sharing this useful information! This is really interesting information to read. Best high-quality Packing And Moving services at affordable prices within your budget.
  @ Packers and Movers in Bangalore
  @ Packers and Movers in Hyderabad

  ΑπάντησηΔιαγραφή