Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ...ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ


ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ…2020


Γράφει ο Γεωκών  

Eμείς οι Έλληνες καλούμαστε, 2520 χρόνια μετά την μάχη του Μαραθώνος, να δώσουμε την δική μας μάχη ενάντια στους «δικούς μας» Πέρσες, που δεν είναι άλλοι από τους Τούρκους και τους λαθρομετανάστες εποίκους. 

Σύγχρονοι Εφιάλτες πολιτικοί και οικονομικοί «άρχοντες», άνοιξαν την κερκόπορτα στους συγχρόνους εισβολείς της Ανατολής, τους διαδόχους των Περσών, τους Τουρκομογγόλους.

2520 χρόνια μετά την μάχη του Μαραθώνος, εμείς οι Έλληνες, ΤΟY 2020,  δεν θα αφήσουμε να περάσουν οι σύγχρονοι «Πέρσες», οι Τούρκοι και οι αλλοδαποί έποικοι,  υπάρχουν ακόμα παραδόσεις, υπάρχουν ιστορικές μνήμες και υπάρχουν δυνάμεις, που δεν είναι διατεθειμένες να παραιτηθούν και να προσκυνήσουν στο όνομα μίας εφήμερης ευδαιμονίας, μιας εφήμερης ασφάλειας και μιας ευήμερης ειρήνης, με αντάλλαγμα την αξιοπρέπειά τους και σε τελική ανάλυση την ελευθερία τους. 


Αλλιώς, δεν θα υπήρχαν Μαραθώνες.

ΕΛΛΗΝΑ…στους δρόμους της φωτιάς που περπατάς, κάποια στιγμή, θα φτάσεις στην Ιθάκη…Να θυμάσαι ότι δεν είναι το τέλος εκεί…εκεί αρχίζουν όλα, ουσιαστικά…από εκεί και πέρα θα μπορέσεις να καταλάβεις πως να ζεις… 

Δεν είσαι μόνος. Ποτέ δεν ήσουν. Από τα πρώτα βήματά σου. Μην αγνοείς το νόημα της δικής σου αποστολής επάνω στη γη, ακόμη κι αν δεν γνωρίζεις ποια είναι ακριβώς. Θα το καταλάβεις όταν φτάσεις στην Ιθάκη σου. Δική σου είναι, αν την θέλεις. 

Το θέμα είναι αν είσαι πραγματικός Έλληνας και κρατάς την «ασπίδα» και το «δόρυ» σου μέσα στη μάχη και αγωνίζεσαι με όποιο κόστος ή τα πετάς και τρέχεις να κρυφτείς ως δειλός. 

Θα γονατίσεις από το βάρος της «ασπίδας» σου κάποιες φορές, αλλά αυτή είναι κίνηση επίθεσης από μέρους σου και όχι μία πτώση.

 Γιατί με αυτήν την κίνηση που σου επέβαλε το βάρος της, σε ώθησε να πατήσεις πιο σταθερά στη γη και να δώσεις εσύ τη δική σου ώθηση και να σηκωθείς πιο ανανεωμένος και πιο δυνατός και να ξεπεράσεις τις στρατιές μπροστά σου. 

Και σε αυτό το σημείο βιώνεις ένα μεγαλείο. Ποιο είναι αυτό; Εσύ προσπαθείς να επιδείξεις το θάρρος με την πρόθεσή σου και ο Θεός σου δίνει τη δύναμη και σηκώνεσαι και συνεχίζεις. 

Αυτό μόνο οι γενναίοι έχουν το προνόμιο να το ζήσουν. Οι δειλοί χάνουν και αυτά που τους έχουν απομείνει. Και είναι κρίμα.

 ΕΛΛΗΝΑ,  σου έκρυψαν τον πλούτο σου , το χρυσό των προγόνων σου αφού πρώτα σου τον έκλεψαν…

Σου πετσόκοψαν και διαστρέβλωσαν τη γλώσσα και την ιστορία σου, για να μη μάθεις ποτέ ΠΟΙΟΣ είσαι…από ΠΟΥ…ήρθες και με ποιον ΣΚΟΠΟ…

Είχες όλους τους κώδικες και τη γνώση αλλά όλα τα κράτησαν δικά τους , στα έκλεψαν και τα έκρυψαν, σε κράταγαν με το κεφάλι σκυμμένο στη γη…

Σου είπαν πως από χώμα έγινες κι εκεί θα καταλήξεις , για να μη σηκώσεις ποτέ ψηλά το κεφάλι…

Σου ζήτησαν να μην αντιδράς, να μην ψάχνεις την αλήθεια , γιατί έτσι τους βόλευε...

Με πόση δόση φόβου σε πότισαν ώστε να μην μπορείς να αντιληφθείς και να μην βλέπεις πως σου πήραν τη γη σου….το χωράφι με τις ευλογημένες ελιές του παππού σου , τα αμπέλια που έτρεχες ανάμεσά τους σαν ήσουν μικρός…

ΕΛΛΗΝΑ, ξύπνα , μέσα σου έχεις έναν Πολεμιστή έναν Πολεμιστή από τα παλιά, που ήρθε στο σήμερα για να τελειώσει αυτό που δεν τέλειωσε τότε…τώρα που κατάλαβες πως είσαι σε πόλεμο ΠΑΡΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ 2 σχόλια:

 1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΗΤΤΗΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΟΥΜΕ http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ") ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://dai.ly/x7p8r7u ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ "ΠΟΛΗΣ" ΠΟΥ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ.

  ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΦΕΡΑΡΑΣ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΠΟΛΗ... ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΣΤΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΕΝΩΤΙΚΟΥΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΠΑ...

  ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/f3c70a23-7696-49db-9148-f24dce6a27c8/SYNTAGMA1_1.pdf ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΟΥ "Eις τo όνoμα της Aγίας και Oμooυσίoυ και Aδιαιρέτoυ Tριάδoς" ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΡΡΗΚΤΑ ΕΝΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ Η ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ.
  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΘΕΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΧΙΤΛΕΡΟΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ) ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ "ΠΡΩΤΑ" ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ (ΟΡΘΟΔΟΞΗ) ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΙΟ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ, ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...

  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΑΙΩΝΙΑ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ (Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ) «ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΓΕΜΟΝΕΥΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ;;; ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΣΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟ 1821...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ...

   ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΘΕΤΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ (ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ) ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ.

   ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΕΣΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΤΗΚΑΝ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣΤΟΣΟ ΑΙΩΝΙΑ Η ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.

   ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ «ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ» (ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΥΛΙΣΤΕΣ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΙ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΕΡΑΡΧΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΑΙΩΝΙΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ, ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ «ΘΝΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ» ΥΣΤΕΡΑ… ΠΩΣ ΘΑ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΟΡΘΑ;


   Ευστάθιος Μοσχοβίτης
   Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου www.ελεύθερηβούληση.gr , www.freevolition.gr

   Διαγραφή