Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΛΕΪΖΕΡ!


ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

2 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ακριβώς όπως η Operation Torch California,( Σημ. Οίμου-Αθήνας: καί στην Ελλάδα στο Μάτι Αττικής) υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις ότι η δράση των κατευθυνόμενων Lazer DEW προκάλεσε της πυρκαγιές στην Αυστραλία

(Βίντεο και φωτο απόδειξη)

Πρώτον, εδώ είναι μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από το Τμήμα Πυρκαγιάς της Νέας Νότιας Ουαλίας με δέσμη σωματιδίων ή ακτίνα λέιζερ. Μπορείτε να δείτε το πυροσβεστικό όχημα NSW στο προσκήνιο του δεύτερου screenshot παρακάτω.


Proof of Australia DEW Used and Mechanics of the TR3B Killing Machine


Στη συνέχεια, καταλήγουμε στη σαφή απόδειξη της συγκεκαλυμμένης χρήσης των κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων (DEW) στη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας. 

Και τα δύο στιγμιότυπα οθόνης απεικονίζουν στοιχεία τήξης οχημάτων, ενώ τα δέντρα στην ίδια περιοχή παραμένουν ανεπηρέαστα, τα οποία θα μπορούσαν να λιώσουν μόνο μέσω θερμοκρασιών που δεν επιτυγχάνονται σε αυτό το είδος πυρκαγιάς. 

Ακριβώς όπως και πολλά από τα καμένα οχήματα που φωτογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια της Λειτουργίας Torch California, αυτές οι αυστραλιανές πυρκαγιές βλέπουν την ίδια χρήση DEW.WILL YOU RISE OR OBEY? 

ΘA ΞEΣHKΩΘEITΕ Ή ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ;

#WEATHER WARFARE LIVE !!
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου