Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ!


ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΝΝΑΙΟ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


Στις 19 Ιανουαρίου 2020, στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων, οι Έλληνες Ιδιοκτήτες της Πατρίδος μας, διατρανώνουν την αντίθεση τους στον εποικισμό , στην παράνομη μετανάστευση και απαιτούν 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΡΑ !!!

Καλούμε όλους τους φορείς, συλλόγους, σωματεία, ομάδες facebook ,απλούς πολίτες και όσους έχουν αληθινή επίγνωση και ανησυχία για το τεράστιο αυτό πρόβλημα που απασχολεί τον καθένα μας ξεχωριστά, θέτει σε ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ την ασφάλεια των οικογενειών και περιουσιών μας και αποτελεί ύψιστο θέμα 
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Δεν υπάρχει καμία διάθεση προσωπικής προβολής και δεν επιθυμούμε την στήριξη κανενός κόμματος και κανενός ανθρώπου που θέλει να προβάλλει τον εαυτό του.

Μία πολυπληθής συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα είναι απαραίτητη για τους εξής λόγους:

1) Θα ασκηθεί πίεση από τον λαό προς την κυβέρνηση, λόγω μιας μεγάλης ενωτικής συγκεντρώσεως από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, μπροστά στο κέντρο των αποφάσεων , την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

2) Οι τοπικές κοινωνίες και οι Δήμοι που έχουν το πρόβλημα θα παρέμβουν και θα μεγιστοποιήσουν την διαμαρτυρία τους, αφού η διαμαρτυρία αυτή δεν θα έχει πια τοπικό χαρακτήρα, αλλά ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

3) Θα υψωθεί το φρόνημα και η εθνική συνείδηση του λαού, αφού θα συμμετέχουμε όλοι οι Έλληνες ενωτικά, έξω από κόμματα και προσωπικές εγωιστικές βλέψεις.

4) H επιτυχία μιας πολυπληθούς συγκεντρώσεως , θα αναγκάσει τα Μ.Μ.Ε. , τόσο τα εγχώρια όσο και τα ξένα, να αναδείξουν την δυναμική αντίρρηση των Ελλήνων στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

5) Ο απλός Ελληνικός λαός οφείλει να αντιδράσει ενωμένος, διαφορετικά θα περιπέσει στην απελπισία, την αδράνεια και την μοιρολατρία.

Για τους παραπάνω λόγους καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και τον καθένα συνάνθρωπο μας ΕΛΛΗΝΑ ξεχωριστά

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ !!!

· Επιτροπή της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της 19ης Ιανουαρίου ενάντια στον εποικισμό της Πατρίδος μας3 σχόλια:

 1. ΜΙΑ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩ ΘΕΩ!
   ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΕΙ ΠΟΙΕΙΝ ΚΑΚΕΙΝΟ, ΜΗ ΑΦΙΕΝΑΙ!

   Διαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή