Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Η "ΣΙΩΠΗΡΗ" ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ!


ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ...   
Με ελικόπτερο έβλεπαν την συγκέντρωση της Μυτιλήνης , μετά φοβήθηκαν και γι αυτό ζητούν εσπευσμένα αποστρατικοποίηση του νησιού.Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Tι δεν καταλαβαίνεις ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση;

Ένας φίλος βοσκός πάνω από τον Ταξιάρχη στο Καγιάνι της Μυτιλήνης έβλεπε κάτω και προς τα βορειοδυτικά την μεγαλειώδη συγκέντρωση των συμπολιτών του στην πλατεία της προκυμαίας της πόλης και ταυτόχρονα έβλεπε ανατολικά στο ορίζοντα και πέρα στην θάλασσα ένα ελικόπτερο ( τούρκικο) να πηγαίνει πέρα δώθε.

Σήμερα εξηγούνται όλα …


« Οι κεντρικές συγκεντρώσεις ξεκίνησαν στις 22 Ιανουαρίου 2020 και στις 12.00 η ώρα στη Μυτιλήνη στο χώρο της Προκυμαίας έξω από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης»

« Σύμφωνα με πληροφορίες του OnAlert, λίγο μετά τις 11 το πρωί της 22ας Ιανουαρίου , ελικόπτερο τύπου Sikorsky S-70 απογειώθηκε από τη βάση στο Τσανάκκαλε και πραγματοποίησε πτήση γύρω από τη Λέσβο, παραβιάζοντας τρεις φορές τον εθνικό εναέριο χώρο.»

« Η πτήση του τουρκικού ελικοπτέρου που κινήθηκε πολύ κοντά στις ακτές της Λέσβου διήρκεσε μέχρι τις 14:44, όταν το S-70 βγήκε από τον ελληνικό από την περιοχή νότια του νησιού. Παραβίασε τρεις φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο.» 

Αυτά λένε οι πηγές που επιβεβαιώνουν τα μάτια του μυτιληνιού βοσκού .

ΦΥΣΙΚΑ το τουρκικό αερόχημα ,αναχαιτίσθηκε αλλά οι χρόνοι δείχνουν ότι το τουρκικό επιτελείο ήθελε να έχει μια ίδια εικόνα του παλμού σε όλη την διάρκεια της μεγαλειώδους συγκέντρωσης.

Το συμπέρασμα που έβγαλαν οι τούρκοι επιτελείς ήταν « να βιαστούμε να κάνουμε γρήγορα γιατί ξυπνούν άσχημα οι νησιώτες»


« Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ επανέρχεται στο παιχνίδι των προκλήσεων.

Όπως μεταδίδει ο Μανώλης Κωστίδης στον Ελεύθερο Τύπο ο κ.Ακάρ δήλωσε:

“Η Ελλάδα έχει στρατιωτικοποιήσει 16 απο τα 23 νησιά που το καθεστώς τους έχει οριστεί ως αποστρατικοποιημένο απότις διεθνείς συνθήκες.

Αναμένουμε η Ελλάδα να συμπεριφερθεί σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

Επίσης υπάρχει το παράδοξο με τα 6 και τα 10 μίλια στον εναέριο χώρο. Αυτό δεν υπάρχει ούτε στον κόσμο ούτε στην ιστορία”.

Είμεθα σε ανοικτή εμπόλεμη κατάσταση και όποιος εθελοτυφλεί δεν ξέρει που πατεί και που πάει .

Όμως Δημοκρατικός Λαός και στρατός ενωμένοι πορεύονται στο χωροχρόνο της ιστορίας.

Σαν λαός δεν είμεθα πολεμοχαρείς, ούτε επιθυμούμε να αδικήσουμε κανένα, αλλά άμα χρειαστεί μπορεί και να τον ισοπεδώσουμε.

Γνωρίζουμε ότι μπροστά μας προπορεύεται η ΠΑΝΑΓΙΑ, οι ΑΓΙΟΙ και οι ήρωες μας . Να μην ξεχνάμε , είναι και τα αίματα των προγόνων τέτοιες στιγμές που ενεργούν( το έχει πει ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ) γιατί απ ότι φαίνεται ο τούρκος επιθυμεί να κλείσει το τεφτέρι στην ιστορία του ( το έχει πει ο Μακρυγιάννης)

ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΤΑΝ:


Ο νέος διοικητής του Δ Σώματος Στρατού είναι ο Αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης πρώην διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας με περιοχή ευθύνης τον Βόρειο Έβρο.

Πριν λίγο καιρό είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο με την ομιλία του στο Διδυμότειχο, για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και την Κωνσταντινούπολη. »

Δεν τελειώσαμε ακόμη, χρωστάμε, το σπαθί που τρέμουν, σιγά – σιγά βγαίνει, περιμένουμε την ώρα. 

Πρέπει να προετοιμαζόμαστε, να πιστεύουμε στα ιδανικά μας και την Ελληνική Σημαία», ήταν τα λόγια του ως διοικητής του Βορείου Έβρου, που καταχειροκροτήθηκε από τους κατοίκους της ακριτικής πόλης.»


ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο υπέρτιτλος και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας, ενώ ο κανονικός τίτλος του άρθρου είναι με κόκκινα γράμματα άνωθεν του ονόματος του συγγραφέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου