Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ...


ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ…
Κοινοποιεί ο Γεωκών

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ : «»Παιδιά μου, μην στενοχωρείστε , θα σας σκεπάσω όλους σας όπως εσείς σκεπάζετε με την αγάπη σας την πίστη προς Τον Θεό Πατέρα .

Μην φοβηθείτε με ότι και εάν δείτε, από εδώ και πέρα, δώστε κουράγιο σε όλους, δεν θα σας εγκαταλείψω, εφαρμόστε με θερμή παράκληση της ψυχής μου προς τις ψυχές σας τα Λόγια Του Θεού…εφαρμόστε την βούληση Του, εφαρμόστε κατά γράμμα τα Άγια γραφόμενα.

Την ώρα που θα γίνουν τα γεγονότα και θα επικρατεί χάος σε ότι πιάνει από την Βαλτική και φθάνει μέχρι τα σύνορα της Αμερικής και της Αγγλίας, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ, αυτό θα έλθει μετά τον Αρμαγεδωνα…

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ( ΠΟΛΕΜΟΣ) ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΡΑΤΗΝ ΠΟΤΑΜΟΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ…

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΡΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΙΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΒΑΙΝΕΙ (ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ) Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .

ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ…

Η Ελλάδα και η Κύπρος θα πλημυρίσουν από Άγιο Φως… ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΝ οι άλλοι δεν θα γνωρίζουν που θα είναι οι Ηγέτες τους.

Με γρήγορους θανάτους και με καλπάζοντα πόλεμο, θα φτάσουν ως το χάος, από εκεί και πέρα βάλτε εσείς την φαντασία σας να δουλέψει για το τι θα δείτε, γι’αυτά τα κράτη…

Οι τρεις ημέρες θα είναι αιματηρές , οι τρεις μήνες η και πιο πολύ θα είναι οι δοκιμασίες, θα δοκιμαστείτε στην πιστιν και στο στομάχι.

Το θέμα το δικό σας είναι ότι ψάχνετε ηγέτες οι οποίοι δεν είναι ηγέτες…

Θα δείτε μια μεγάλη σύρραξη…όπου και εάν είστε , (μην ξεχνάτε) μέσα στο σπίτι σας , στην τσάντα σας, η μέσα στη τσέπη σας, εκτός από το προσευχητάριο που σας έχω πει, θα έχετε δυο εικόνες μαζί σας εκτός από την εικόνα της Παναγίας, την Δική μου, και του Αρχαγγέλου Μιχαήλ , θα έχετε επίσης και την παράκληση του Αρχαγγέλου και θα την διαβάζετε .


Όλα αυτά θα είναι για την προστασία εκείνων των ημερών , ένας από εσάς εάν την διαβάζει, θα καλύπτει όλη την οικογένεια του…..


ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. Ε! ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ…ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ…….ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 


Στην μάχη που θα δώσουν για το δικό τους είδωλο, θα τσακώνονται , άθεοι οι μεν, αντίχριστοι οι δε, αυτές οι δυο πλευρές είναι σαν δυο ουρές φιδιού που θα δηλητηριάσουν η μια την άλλη, δεν θα τσακώνονται ούτε για Εμένα, ούτε για την Παναγία ούτε για την χώρα του φωτός, όταν θα βλέπετε ότι θα κερδίζει ο ένας , ταυτόχρονα θα χάνει.


Γι’αυτό θα φαγωθούν έως την τελική πτώση, για να αναδείξω αυτόν που σας έχω υποσχεθεί, όταν λοιπόν θα ακούσετε αυτόν που θα λέει ότι θα αναστήσει την Ελλάδα όπως αναστήθηκε Ο Χριστός , 

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ…»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου