Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΥΡΑΥΛΟΙ HΕLLFIRE ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ ΦΩΤΟ: ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ...


ΠΡΟΣΟΧΗ. Με την αναμπουμπούλα που θα υπάρξει στην Μέση Ανατολή ο τούρκος θα μας προκαλέσει άσχημα για να δημιουργήσει πρώτα εσωτερική αστάθεια.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ένα σκοτεινό χέρι ενορχηστρώνει την συμφωνική για τον Γ΄ΠΠ.
Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του East Med αγωγού η προκήρυξη των εκλογών στην πρωτεύουσα Σκόπια, η δολοφονία του Ιρανού στρατηγού στην Βαγδάτη , η εσπευσμένη αναχώρηση του Ισραηλινού πρωθυπουργού από την Αθήνα.

Πριν 20 ημέρες επισημαίνουμε από αγιορείτη πατέρα αυτό που μας είπε πριν καιρό « παιδί μου ο East Med αγωγός θα είναι η αιτία του μεγάλου πολέμου»

Τώρα αδελφοί τα γεγονότα θα τρέχουν και δεν θα τα προλαβαίνουν οι δημοσιογράφοι , όπως έλεγε χαριτολογώντας ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.

«Ο πρόεδρος Τραμπ μόλις πέταξε δυναμίτη σε μια μπαρουταποθήκη. Ίσως βρισκόμαστε ενόψει μιας μεγάλης σύρραξης στη Μέση Ανατολή», σχολίασε στο Twitter ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ για την προεδρία Τζο Μπάιντεν στο Twitter.

Μπορεί οι ΗΠΑ να απαλλάχθηκαν κατ’ εντολή του Ντόναλντ Τραμπ από έναν από τους πιο επικίνδυνους εχθρούς τους με την εξόντωση του του ιρανού υποστρατήγου Κασέμ Σουλεϊμανί, αλλά διεθνή ΜΜΕ και αναλυτές συμφωνούν ότι πρόκειται για μια επικίνδυνη κλιμάκωση που αυξάνει τις πιθανότητες μιας ευρύτερης σύρραξης στη Μέση Ανατολή.

Όρκος εκδίκησης από το Ιράν για τη δολοφονία του Σουλεϊμανί
Από την ασφάλεια του Λευκού Οίκου ο Τραμπ έβαλε φωτιά στη Μέση Ανατολή και στην τιμή του πετρελαίου 

Από το δαχτυλίδι που φορούσε στο αριστερό χέρι αναγνωρίστηκε η σορός του διοικητή της ιρανικής μονάδας «Quds», Κασίμ Σολεϊμάνι ενώ δόθηκαν στην δημοσιότητα επιπλέον πλάνα από το καμένο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
ΒΛΕΠΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:




Το State Department κάλεσε σήμερα τους Αμερικανούς υπηκόους να εγκαταλείψουν «αμέσως» το Ιράκ λίγες ώρες μετά την δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί από αμερικανική επιδρομή όπως αναφέρει το Reuters.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός φέρεται να καλύπτει, με δήλωσή του, τη δολοφονία του Κασέμ Σουλεϊμανί από ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντάς τη σαν μια κίνηση αυτοάμυνας από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ως «παράτολμο βήμα που θα αυξήσει τις εντάσεις στη Μέση Ανατολή» χαρακτήρισε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας τον φόνο του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί, από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης.


ΤΩΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ
ΤΟΥ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Τώρα που η προσοχή των μεγάλων δυνάμεων θα είναι στραμμένη στην πυριτοθήκη της Μέσης Ανατολής ο τούρκος θα βρει τις ευκαιρίες με την ησυχία του να μας κτυπήσει τόσο στο εσωτερικό , όσο και στο εξωτερικό.

Ο τούρκος έστησε από καιρό το σκηνικό.

Κάποιοι φρόντισαν να τον ερεθίσουν άσχημα πρώτα βλ. υπογραφή του East Med αγωγού .

Τι να πούμε; Όλα τα είπε ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός . Όμως είπε και άλλα …

Μίλησε για ανωμαλία σε εμάς , για αποχώρηση του διεθνούς και πετρελαϊκού κεφαλαίου , για απόλυση ανθρώπων, για κτύπημα των τούρκων.

Μην ξεχνάτε αδελφοί τις κουβέντες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ
« μετά το κτύπημα( εμπλοκή) των τούρκων η Ελλάδα θα πει το ψωμί – ψωμάκι, η Ελλάδα θα πεινάσει»

Και πώς να μην πεινάσει όταν 10 ολάκερα χρόνια της ήπιαν το αίμα οι τοκογλύφοι και την άφησαν μισοπεθαμένη σε αυτό που έρχεται;

Ο πόλεμος που έρχεται στην Μέση Ανατολή φέρνει παγκόσμιο κραχ αργά ή γρήγορα.

Επαναλαμβάνουμε τα λόγια ενός υπερηλικιωμένου ναυτικού που μας ευχήθηκε πρωτοχρονιάτικα
«μην φοβάστε η Ελλάδα θα μείνει ΖΩΝΤΑΝΗ ότι και να της κάνουν γιατί έχει ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ και ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ανθρώπους»

Αναθυμόμαστε και τα λόγια του μακαριστού άγιου Γέροντα Εφραίμ από την Αριζόνα που κοιμήθηκε οσιακά στις 8 Δεκεμβρίου 2019 « παιδί μου θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ»

ΠΙΣΤΗ και ΕΛΠΙΔΑ αδελφοί τώρα , όπως μας έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ γιατί στο τέλος θα χαρούν πολλοί

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο υπέρτιτλος και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας, ενώ ο κανονικός τίτλος του άρθρου είναι με κόκκινα γράμματα άνωθεν του ονόματος του συγγραφέα

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΥΡΑΥΛΟΙ HΕLLFIRE ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ 

: This is the moment when first AGM-114 air-to-surface missile launched from a MQ-9 Reaper drone hit the convoy carrying -Quds Force commander, Qasem & commander, Abu-Mahdi al-Muhandis last night near 's International Airport! https://twitter.com/BabakTaghvaee/status/1212898923876159488 




ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΣΟΡΟΥ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ 


took Qasim Solaimany to Hell.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου