Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Η «ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ» ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ!!!

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΑΟΖ ΚΑΙ ΧΑΡΤΕΣ

Γράφει ο Πέτρος Μώκος

ΟΤΑΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΕΠΡΕΠΕ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΟΖ!     ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΛΙΒΥΗΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΟΗΕ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΝΟΜΙΜΟ!

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, όποια χώρα έχει αντίρρηση στις συντεταγμένες για ΑΟΖ που κατέθεσε κάποια άλλη χώρα στον ΟΗΕ, πρέπει εντός 40 ημερών να καταθέσει τις συντεταγμένες για τη δική της ΑΟΖ. 

Όπως αυτή αντιλαμβάνεται την ΑΟΖ της.
Σε διαφορετική περίπτωση αποδέχεται την...ΑΟΖ που κατατέθηκε.

Οι 40 μέρες πέρασαν από την ημέρα που η Τουρκία κατέθεσε τις δικές της συντεταγμένες για ΑΟΖ με τη Λιβύη και ο Μητσοτάκης δεν κατέθεσε αντίρρηση.

Που σημαίνει ότι συμφωνεί με αυτή την οριοθέτηση ΑΟΖ της Τουρκίας.

Η ...αναγνώριση όμως μιας τέτοιας ΑΟΖ είναι εθνική προδοσία.
Και μπορεί ο Μητσοτάκης να ισχυριστεί ότι ...δεν γνώριζε, ...δεν ήξερε, ...δεν τον ενημέρωσαν ή οτιδήποτε άλλο.

τίτλος: δικός μας

Θα τον ενημερώσω εγώ όμως ότι η ...άγνοια προσφέρει ελαφρυντικά σε μια ενδεχόμενη δίκη, αλλά όμως η εθνική προδοσία παραμένει.

Και η εθνική προδοσία είναι εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας, με ποινή ισόβιας κάθειρξης αφού έχει καταργηθεί η θανατική ποινή.

Επίσης, η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται ούτε με το νόμο περί ...μη ευθύνης υπουργών του Βαγγέλη Τούρκογλου (νυν Ευάγγελου Βενιζέλου).
Αυτό, σημειώστε το.

Και μπορεί να μην περιμένω κάτι από το νυν κυβερνητικό μας σύστημα, από την κλίκα που τώρα μας κυβερνάει, αλλά, όπως έγραψα, η εσχάτη προδοσία ποτέ δεν παραγράφεται.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου