Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ


 ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤ. ΑΙΓΑΙΟΥ,  ΕΣΤΕΙΛΑΝ 14 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ (Ή ΜΗΠΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ SEEBRIG;) 

7 ΒΙΝΤΕΟ



Εξέγερση στη Χίο, και στη Μυτιλήνη με αφορμή  τις επιτάξεις γης από την κυβέρνηση για την δημιουργία «υπερδομών» για την πολυτελή διαβίωση (με ηλιακούς και ίντερνετ) των λαθρομεταναστών.

Στο Φλώρι της Χίου συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός πολιτών που δεν ήταν διατεθειμένοι να αποχωρήσουν αλλά αποφάσισαν να συγκρουστούν με τα ΜΑΤ.

Οι μονάδες των ΜΑΤ βρίσκονταν παραταγμένες στο 17ο χλμ. Χίου-Βολισσού, ενώ ο δρόμος μέχρι εκεί ήταν ανοικτός.

Αρκετοί από το συγκεντρωμένο πλήθος, νεαρής κυρίως ηλικίας, ανέβηκαν στις πλαγιές του βουνού πετώντας πέτρες, ενώ ο κόσμος είχε φτάσει σε απόσταση αναπνοής από τα ΜΑΤ, τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο.

Ακολούθησε ρίψη χημικών προκειμένου να απωθηθεί ο κόσμος ενώ η… μάχη μεταφέρθηκε στις πλαγιές με τα ΜΑΤ να βρίσκονται στο βουνό ρίχνοντας παράλληλα χημικά και νερό στους συγκεντρωμένους.



















Η εξέγερση όμως είναι δυναμική και το πολεμικό κλίμα παραμένει άσβεστο στη Λέσβο όπου σημειώθηκαν πολλά επεισόδια από χθες.


Σύμφωνα με το stonisi.gr, συνεχίζονταν μέχρι το χθες βράδυ οι οδομαχίες στην Καράβα που είχαν ξεκινήσει από νωρίς το πρωί.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών απέναντι στους συγκεντρωμένους πολίτες. Επίσης η αστυνομία λόγω του μεγάλου πλήθους κόσμου που είχε μαζευτεί στη θέση Καράβα χρησιμοποίησε και του ειδικό όχημα ΑΙΑΝΤΑΣ, απέναντι στους διαδηλωτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν τραυματίες ενώ έχει αναφερθεί και μια επίθεση από διαδηλωτές σε περιπολικό.

Στην Καράβα η Αστυνομία αντιμετωπίζει δύο μέτωπα, ένα των κατοίκων της περιοχής του Μανταμάδου στα βόρεια και ένα των προερχόμενων από τη Μυτιλήνη και τα άλλα χωριά της ευρύτερης περιοχής στα νότια.






Με τα επεισόδια να μαίνονται στη Λέσβο, οι δωσίλογοι που πρέπει πάση θυσία να προχωρήσουν  την δημιουργία "υπερδομών" πολυτελούς διαβίωσης των λαθρομεταναστών, μετέφεραν   εκτάκτως με αεροσκάφος C-130 ακόμη 4 διμοιρίες των ΜΑΤ, από την Αθήνα



Αυτές προστίθενται στις ήδη ισχυρές δυνάμεις που βρίσκονται στο νησί (εκτιμάται έως 10 διμοιρίες) και οι όποιες μεταφέρθηκαν με το πλοίο Blue Star Naxos.

Πιθανολογείται δε ότι αυτές οι δυνάμεις είναι της ταξιαρχίας SEEBRIG που εδρεύει στον Τύρναβο και που έδρασε διαχρονικά και διακομματικά υπέρ όλων των δωσίλογων που άσκησαν εξουσία από το 2010 μέχρι σήμερα. 

Πρόκειται κυριολεκτικά για δυνάμεις κατοχής που αποτελούνται από τούρκους, γερμανούς, βουλγάρους, αλβανούς, σκοπιανούς και άλλους οι οποίοι φορώντας τις στολές της «Ελληνικής αστυνομίας» και με τις «ευλογίες» όλων, πολιτικής, στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας, χτυπούν στο ψαχνό και αδίστακτα όσους Έλληνες τολμούν να σηκώσουν κεφάλι ενάντια στα μνημόνια, την τυραννία και την προδοσία της πατρίδας μας.

Όλα δείχνουν ότι η κατάσταση στο νησί δεν ελέγχεται, ακόμη και με τις δυνάμεις που ήδη έχουν μεταφερθεί εκεί.

Την ίδια ώρα οι συγκρούσεις ανάμεσα σε πολίτες και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις συνεχίζονταν στο Διαβολόρεμα όπως και στην Καράβα, δηλαδή στα δύο άκρα του δρόμου που οδηγεί στην επιταγμένη έκταση  για την κατασκευή νέου κέντρου αλλοδαπών.


Η κυβέρνηση της ΝΔ, εφαρμόζοντας το χουντικό δόγμα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν», προσπαθεί να επιβάλει - με κάθε μέσο - τη μετατροπή των νησιών σε φυλακές της ΕΕ, παρατείνοντας τον εγκλωβισμό στη χώρα, χιλιάδων λαθρομεταναστών με την δημιουργία των νέων αυτών στρατοπέδων συγκέντρωσης!

1 σχόλιο:

  1. Did you hear there is a 12 word phrase you can speak to your partner... that will trigger deep emotions of love and impulsive attraction for you buried within his heart?

    That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, look after and protect you with all his heart...

    12 Words Will Trigger A Man's Desire Instinct

    This instinct is so built-in to a man's mind that it will drive him to work harder than before to build your relationship stronger.

    Matter-of-fact, triggering this dominant instinct is so mandatory to getting the best ever relationship with your man that the instance you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You will instantly notice him expose his heart and soul for you in a way he never experienced before and he'll perceive you as the one and only woman in the universe who has ever truly interested him.

    ΑπάντησηΔιαγραφή