Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΑ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ…ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥΣ!!! Γράφει ο Γεωκών

ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΚΡΕΣ..

Σ’ αυτόν τον τόπο έχουμε χάσει προ πολλού το μέτρο. Και η μεταναστευτική μας πολιτική, με ότι αυτή συνεπάγεται, δεν μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση στην απώλεια του μέτρου, της λογικής και της ισορροπίας. 

Ας μην σπεύσουν οι νεοφανείς δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων να μου προσάψουν την κατηγορία ότι διακατέχομαι από ξενοφοβικά σύνδρομα και προάγω ρατσιστικές αντιλήψεις. 


Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία εκκολάπτονται εκεί όπου οι άνθρωποι που γεννήθηκαν και δημιούργησαν την πατρίδα τους αισθάνονται ως πολίτες Β΄ κατηγορίας στον ίδιο τον τόπο τους. 

Όσο οι Έλληνες χάνουν το αίσθημα της εθνικής τους τιμής τόσο η φτώχεια και η δυστυχία θα γίνονται μόνιμος καθημερινός τους σύντροφος. 

Γιατί μόνο στον τόπο αυτόν, παρέχεται το δικαίωμα να υπερασπίζεσαι άφοβα τα συμφέροντα εχθρών. 

Πότε θα αντιδράσετε; Όταν εξαναγκαστείτε από τα γεγονότα; Ο τόπος σου καταστρέφεται και εσύ ΦΤΩΧΑΙΝΕΙΣ!! 

Μας αποκοιμίζουν… μας αποπροσανατολίζουν…. Μας ενοχοποιούν… μας Τρομοκρατούν. 

Φοβούνται τις κοινές μνήμες… Θέλουν συνειδήσεις νεκρές.. Αμαυρώνουν συστηματικά, ιδέες και ιερά σύμβολα.. 

Αυτή είναι η πέμπτη φάλαγγα…ΕΛΛΗΝΑ αυτοί είναι οι δήμιοί σου!! θα σε παραδώσουν στους εχθρούς που θα καιροφυλαχτούν στα ”τείχη” της ”πόλης”…. Δεν θέλουν να σε υποτάξουν…. Θέλουν να σε αφανίσουν.. Ξέρουν Ιστορία… Ξέρουν ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες.. 

Είναι βέβαιο ότι στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν, θα είμαστε το μοναδικό ανάχωμα. Είναι βέβαιο επίσης πως κάποιοι θα προσπαθήσουν να μας θέσουν στο περιθώριο με διάφορους τρόπους, όπως ακριβώς έκαναν και στο παρελθόν. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ…… 

Στην Ιστορία η αποδόμηση, η παρακμή και στη συνέχεια ο θάνατος των κοινωνιών δεν έγιναν μόνο δια των οπλών, αλλά και δια του εποικισμού και αλλαγής της εθνοθρησκευτικής σύστασης του πληθυσμού. 

Τη ζωή μας εξουσιάζουν οι διάφοροι ανθέλληνες και προδότες πολιτικοί και πολιτικάντηδες, οι οποίοι θεωρούν τους εαυτούς τους άξιους να χειρίζονται τις τύχες μας, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη μας, γεμίσατε την χώρα μας με ξένους, μοιράζετε απλόχερα σ’ αυτούς επιδόματα από το δικό μας υστέρημα…. Συνεπώς μας εξαπατήσατε, μας καταπιέσατε και ακόμα μας καταπιέζετε. 


Ούτε και οι προστατευόμενοί σας «φτωχοί», «καλοί» και «απλοί» ‘άνθρωποι, μας ρώτησαν όταν μπούκαραν στη χώρα μας. Δηλαδή εισήλθαν απρόσκλητοι στο σπίτι μας και τώρα ζητάνε μερτικό. Επωφελούνται από τα αγαθά της δικής μας κοινωνίας χωρίς την σύμφωνη γνώμη μας. Συνεπώς μας καταπίεσαν όταν έμπαιναν παράνομα και ακόμα μας καταπιέζουν. 

Ήρθαν παράνομα… απομυζούν τη χώρα μας ετσιθελικά…αποτελούν εν δυνάμει απειλή στην εθνολογική αποδόμηση της Πατρίδας μας 

Δεν είναι παράδοξο ένας ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ που εισβάλλει στην χώρα μας να τυγχάνει της προστασίας του Κράτους μας; Δεν είναι παράλογο εμείς να του δίνουμε επιδόματα, να πληρώνουμε την περίθαλψή του ιδίου και της οικογένειάς του, την εκπαίδευση του παιδιού του; 

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ. 

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ Ή ΑΛΛΗΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ) ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου