Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ...

ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΑΤ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΕ ΧΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΟΥΝ(;) ΤΟΝ ΕΒΡΟ AΠO ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! 

3 ΒΙΝΤΕΟ



Την ώρα που η κυβέρνησή διέταζε την αποχώρηση των ΜΑΤ από τη Λέσβο και τη Χίο, αποστέλλονται στα κρυφά κι άλλες αστυνομικές δυνάμεις και όχι μόνο…

Η αποστολή θα σταματήσει πρώτα στη Χίο, προκειμένου εκεί να αποβιβαστεί η πρώτη δύναμη, κι από εκεί θα συνεχίσει για το λιμάνι της Μυτιλήνης!

Την πληροφορία που μας μεταφέρει έγκυρη πηγή, φέρεται να έχει ήδη διαρρεύσει σε κατοίκους της Λέσβου αστυνομικός(!), ο οποίος είναι με το μέρος των νησιωτών και μάλιστα ενημέρωσε ότι οι κλούβες των ΜΑΤ θα είναι άδειες και οι αστυνομικοί θα είναι ντυμένοι με πολιτικά, προκειμένου να μην… κινήσουν υποψίες. 

Επιπλέον, έχουν ζητηθεί ενισχύσεις σε «πολεμικό» υλικό όπως δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου – λάμψης, κ.ά.

Όπως όλα δείχνουν το… επιτελικό σχέδιο είναι να πιαστούν οι κάτοικοι της Λέσβου και της Χίου στον ύπνο… για να αποφευχθεί η «υποδοχή» τους στα λιμάνια των δύο ακριτικών νησιών, αλλά και να μην εντοπιστεί ο χώρος όπου θα στρατωνιστούν.

Ταυτόχρονα έτσι, με τις διαρροές ότι δήθεν επιστρέφουν τα ΜΑΤ στην Αθήνα (στην πραγματικότητα γυρίζουν οι τραυματίες), η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί να κερδίσει κάποιους από τους χαμένους πόντους… στο επικοινωνιακό παιχνίδι, κι έχοντας δείξει ότι κάνει ένα βήμα πίσω (δήθεν), στη διαχείριση της έκρυθμης κατάστασης, ο πρωθυπουργός να επιχειρήσει να μεταπείσει τους αυτοδιοικητικούς «άρχοντες» των ακριτικών νησιών κατά τη διάρκεια της συνάντησης που επιδιώκει να έχει μαζί τους στο Μαξίμου, εν απουσία του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε…


Ανεπιβεβαίωτες (στο 100%) πληροφορίες λένε ότι χθες 4.30 μ.μ. κατέφθασε στην Χίο το "Νήσος Ρόδος". Και από το Λαύριο άλλο πλοίο το οποίο κατευθύνθηκε στο λιμανάκι Σίγρι δυτικά της Λέσβου. Αποβιβάστηκαν απ' αυτά, άνδρες των ΜΑΤ με πολιτικά, και κάποιοι από αυτούς με ντύσιμο χούλιγκαν. Αποστολή τους να αναμιχθούν με τούς νησιώτες, με κατασκοπευτικό και αποπροσανατολιστικό σκοπό.

Ταυτόχρονα όλες οι κάμερες όλων των μεγάλων τηλεοπτικών δελτίων έχουν τα φώτα τους στραμμένα στα Ελληνοτουρκικά σύνορα.

Μετά την ανακοίνωση του Ερντογάν για την πολιτική ανοικτών συνόρων, σημαντικός αριθμός αλλοδαπών άρχισε να συγκεντρώνεται στα σύνορα, με σκοπό να εισέλθουν στο ελληνικό έδαφος.

Μόλις το τελωνείο στις Καστανιές  έκλεισε, η ελληνική πλευρά προσπάθησε να τους πείσει να επιστρέψουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε η Τουρκία τους δέχθηκε πίσω, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στην ουδέτερη ζώνη.

Ήδη, στη νεκρή ζώνη βρίσκονται περίπου 400 άτομα που περιμένουν να μπουν στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, η αστυνομία ενισχύει τις δυνάμεις της στο σημείο, όπου καταφθάνουν δυνάμεις των ΜΑΤ.

Παράλληλα, έχουν προχωρήσει σε ρίψη χημικών και σε χειροβομβίδες κρότου-λάμψης για να αποτρέψουν (και καλά) την είσοδο στο ελληνικό έδαφος από τους αλλοδαπούς.





Βίντεο από drone δείχνει τι πραγματικά αναμένεται στη χώρα, με εκατοντάδες αλλοδαπούς να προσπαθούν να περάσουν τα ελληνικά σύνορα.









ANADOLU AGENCY (ENG)
@anadoluagency
[VIDEO] Drone footage shows migrants flock to - border

Irregular migrants are walking towards northwestern Turkey to cross into Europe after airstrike by Assad regime in Syria’s Idlib





ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!!!



3 σχόλια:

  1. Water Hack Burns 2lb of Fat OVERNIGHT

    Over 160 000 women and men are using a easy and secret "liquids hack" to burn 1-2lbs each night in their sleep.

    It's easy and works with anybody.

    This is how to do it yourself:

    1) Go get a glass and fill it up with water half glass

    2) Now learn this awesome HACK

    and be 1-2lbs thinner as soon as tomorrow!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕΩ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ, ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ (BLOG27999)

    ΑπάντησηΔιαγραφή