Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΦΙΛΙΑ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ Η ΡΗΞΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!

ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΡΗΞΗ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 


Οι αναβολές τελείωσαν . Ο Ρώσος τώρα σκέφτεται σοβαρά να κατέβει και να τα σκουπίσει.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Όλα έχουν πάρει την σειρά τους γιατί οι Ρώσοι ζορίζονται...και σε λίγο θα ζορίσουν άλλους. Το κεντρικό πρόσωπο με το οποίο θα αρχίζουν να διαδραματίζονται τα γεγονότα θα είναι ο σουλτάνος. 

Στην διάδοχη του κατάσταση θα ολοκληρωθεί το κατέβασμα των Ρώσων και η ιστορία το πάρε – δώσε της με την τουρκία.

Οι Ρώσοι με τις πρόσφατες συμφωνίες που υπέγραψαν με τον Ερντογάν έχουν θεμελιώσει νόμιμα δικαιώματα στην τουρκία , τα οποία δεν μπορούν να απεμπολήσουν όσες κυβιστήσεις και αν κάνει ο σουλτάνος.

Πάντα αναρωτιόμασταν γιατί ο Ρώσος θα συντρίψει τον τούρκο με τέτοια σφοδρότητα, όπως το περιέγραψαν άγιοι πατέρες σε πολλές ιστορικές περιόδους;

Ο τούρκος διπλωμάτης κυβιστής Ερντογάν τα τελευταία 24ωρα ταυτίζει τους στρατιωτικούς σχεδιασμούς του με αυτούς της Δύσης και αφήνει εμβρόντητο τον Ρώσο.

Αυτό το άδειασμα που γίνεται στην Συρία επιδεινώνει την ήδη θρυμματισμένη σχέση Πούτιν- Ερντογάν.
Αλλά έχει και άλλο άδειασμα που έρχεται , κάτι που εκνευρίζει τους Ρώσους αφάνταστα.

Είχαμε τονίσει στο παρελθόν και στην αρθρογραφία μας ότι ο ίδιος ο Ερντογάν θα κάνει πρώτος την κυβίστηση προς την Δύση και όχι οι διάδοχοι του , όπως επεσήμαναν άλλοι αναλυτές.
Το κεντρικό πρόσωπο με το οποίο θα αρχίζουν να διαδραματίζονται τα γεγονότα θα είναι ο σουλτάνος.

Και αυτό ξεκίνησε και δεν έχει τέλος το άδειασμα των Ρώσων υπό των τούρκων.

Σε λίγο η άμεση εμπλοκή των τούρκων στα Δυτικά Βαλκάνια θα κάνει τον Ρώσο έξω φρενών.

Αλλά το χειρότερο άδειασμα του Ρώσου από τους τούρκους θα γίνει στην Μαύρη Θάλασσα , στα ΣΤΕΝΑ και στο ΑΙΓΑΙΟ.

Στην Μαύρη Θάλασσα θα πει πιθανόν ο τούρκος στον Ρώσο: « εκείνος ο αγωγός( ο turkstream) που ξοδεύτηκες να τον περάσεις υποθαλάσσια δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει ικανοποιητικά για να περάσεις στην Ευρώπη ρωσικό φυσικό αέριο»

Στα ΣΤΕΝΑ θα πει πιθανόν ο τούρκος στον Ρώσο:
« αφήνω κάθε πλοίο του ΝΑΤΟ να περάσει με άνεση για να κάνει περιπολίες στα ανοικτά της Κριμαίας»

Στο ΑΙΓΑΙΟ θα πει πιθανόν ο τούρκος στον Ρώσο:
« στενεύω τους διαδρόμους ναυσιπλοΐας λόγω των ενεργειακών μου και άλλων διεκδικήσεων στην Ελληνική ΑΟΖ και έτσι δυσκολεύω τις μεταφορές σου προς την Μέση Ανατολή και το Σουέζ»

Το αποκορύφωμα όλων αυτών θα είναι όταν ο τούρκος εντάξει τους ρωσικούς S-400 που παρέλαβε πρόσφατα στις συχνότητες και τους αλγόριθμους που χρησιμοποιούν τα πυραυλικά συστήματα των δυτικών , έστω και αν είναι δύσκολο το εγχείρημα, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Πόσο φανταστικά είναι όλα αυτά τα σενάρια ;

Εντελώς καθόλου, όταν είναι να κάνεις με τον Ερντογάν.

Σήμερα όλα αυτά ακουμπούν και την μικρή Ελλάδα μας. 

Όλο και περισσότεροι αντιλαμβανόμαστε, ότι η προφητεία με την γεωπολιτική ανάλυση ευθυγραμμίζονται, γεγονός που δημιουργεί μέρα με την ημέρα μεγαλύτερο προβληματισμό. 

Η διεθνής επικαιρότητα βοά, ότι υπάρχει πίσω από τα τεκταινόμενα ένα αδυσώπητο σκοτεινό παρασκήνιο μεταξύ των ισχυρών της γης και ταυτόχρονα μια πρωτοφανή εξαχρείωση και των τελευταίων ψηγμάτων του ανθρώπινου πολιτισμού. 

Όλα αυτά τα ψηλαφούμε , αλλά ας πάμε σε κάποιο μήνυμα που μας ήλθε πριν καιρό και το θέτουμε υπό όψη σας πάλι για περαιτέρω προβληματισμό, καθότι γίνεται πιο επίκαιρο.

Σας το επισημαίνουμε αυτούσιο όπως το παραθέσαμε στο παρελθόν δίχως να αλλοιώσουμε την έκφραση και την σύνταξη: 

Γέροντας Χρ…29 Νοεμβρίου 2018 

« οι τούρκοι , αυτόν τον καιρό , να ξέρετε , εξετάζουν χάρτες κατά μήκος της ακτογραμμής για να δουν που τους είναι εύκολο να βαρέσουν. 

Να ξέρετε δεν παραιτήθηκαν ποτέ από αυτό. 

Να γνωρίζετε ότι τα έχουν βρει με αυτό το άθεο κράτος που βρίσκεται βόρεια από εμάς ( Αλβανία) . 

Με αυτούς θα έχουμε μπελάδες. Θα υπάρξει αναταραχή , και μάλιστα θα εμπλακούν και άλλοι Ορθόδοξοι που βρίσκονται βορειότερα ( Σέρβοι). 

Μετά από αυτήν την αναταραχή θα γίνει ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και μετά από αυτά βάλαμε πλώρη για την ΠΟΛΗ και την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. 
Δεν είναι μακριά ο καιρός , να το ξέρετε αυτό. Έφτασε, έφτασε. 

Κρατηθείτε λοιπόν από τον ΘΕΟ και αρπαχτείτε από το φουστάνι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ. 

Μετανοήστε και δείξτε την Πίστη σας στον ΘΕΟ. Χωρίς αυτόν δεν έχουμε ελπίδα για τίποτα» 

Εδώ τελειώνει το μήνυμα του Γέροντα. 

Δεν θέλω να σας κουράσουμε , αλλά πιστεύω ότι και το παρακάτω που ακούσαμε από Θεόπνευστα χείλη σε ανύποπτο χρόνο, μπορεί να μας εισαγάγει έστω και επιδερμικά στο μεγάλο σχέδιο της ΘΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. 

Τι ακούσαμε από άλλο Πατέρα που γνώρισε τα μεγάλα αγιοπνευματικά αναστήματα της εποχής μας και ίσως να το παρέλαβε από αυτά; 

Εμείς εκπλαγήκαμε και χαρήκαμε. 

Μας είπε : « Στο κοντάκιο της εορτής του Πρωτόκλητου Αποστόλου Ανδρέα ακούμε το περίφημο στίχο «καὶ νῦν ἡμῖν ἐκέκραγεν· Εὑρήκαμεν δεῦτε τὸν ποθούμενον» δηλ. τον ΧΡΙΣΤΟ 

Οικονομία του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ήταν ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ να διδάξει μετέπειτα τον ΘΕΙΟ ΛΟΓΟ στα μέρη της σημερινής Ουκρανίας , την Ελληνιστική Οδησσό και την Χερσόνησο της Ταυρίδας σημερινή Κριμαία.

Φυσικό ήταν ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ να περιπλέει την Μαύρη Θάλασσα, μέχρι να φτάσει και στην αρχαία αποικία των Μεγαρέων , το Βυζάντιο , την μετέπειτα Κωνσταντινούπολη και να διαλαλήσει εκεί το παραπάνω που είπε στον αδελφό του ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΕΤΡΟ 

« Εὑρήκαμεν δεῦτε τὸν ποθούμενον» δηλ. τον ΧΡΙΣΤΟ 

Έτσι έγινε ο ιδρυτής της Πρωτόθρονης εκκλησίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου. 

Μπορεί η ΠΟΛΗ να αλώθηκε υπό των αγαρηνών, αλλά οι Έλληνες Ορθόδοξοι Ρωμιοί διέσωζαν παρ όλη την καταπίεση τον ΠΟΘΟΥΜΕΝΟΝ δηλ. την ΠΙΣΤΗ τους στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό και δια αυτού διαφύλαξαν ακόμα και με άγια αίματα τον ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΌ Πολιτισμό μαζί με τον θρύλο του ΠΟΘΟΥΜΕΝΟΥ, που συμπίπτει με την φράση του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 

« Ευρήκαμε δεύτε τον ΠΟΘΟΥΜΕΝΟΝ» 

Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια κρίσιμη. 

« Οι Ρώσοι μέσω της πνευματικής τους κοιτίδας, του ΚΙΕΒΟΥ, διατήρησαν την μνήμη και τον σεβασμό στο πρόσωπο του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ που ως αλιεύς ψυχών και σωμάτων περιέπλεε στα ιεραποστολικά του ταξίδια την Μαύρη Θάλασσα. 

Για να τιμήσουν τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ, τον ανακήρυξαν προστάτη του πολεμικού Ναυτικού τους, που έχει ως σημαία – σύμβολο τον ΧΙΑΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟ του μαρτυρίου του» βλ. ΦΩΤΟ επικεφαλίδας 

ΚΑΙ τελειώνει ο πνευματικός αυτός συλλογισμός με το παρακάτω:
« αυτό το πολεμικό ναυτικό, με αυτόν τον Προστάτη δηλ. τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΝΔΡΕΑ θα δρομολογήσει την ιστορία πάλι προς το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ»

Φυσικά οι Ρώσοι θα κατέβουν για τα δικά τους συμφέροντα αλλά θα δρομολογήσουν συγκεκριμένες εξελίξεις .



« το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ, που λέμε όλοι μας είναι η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και μέσω αυτής αναδείχτηκε επί χίλια χρόνια και μέλλει να αναδειχθεί το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟΝ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ δηλ. ο ΧΡΙΣΤΟΣ, δηλ. ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ Πολιτισμός που τόσο τον πολεμούν στις μέρες μας όλα τα αντίχριστα σκοτάδια» 


ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ! 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο υπέρτιτλος και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας, ενώ ο κανονικός τίτλος του άρθρου είναι με κόκκινα γράμματα άνωθεν του ονόματος του συγγραφέα.

Ήδη Ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν στη Συρία εξτρεμιστές που υποστηρίζουν την Τουρκία
Βίντεο

Αεροσκάφος Su-24 κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών πτήσεων στην περιφέρεια του Μούρμανσκ

Η ρωσική αεροπορία βομβάρδισε θέσεις εξτρεμιστών στη Συρία που είχαν επιτεθεί σε συριακές κυβερνητικές δυνάμεις στην Ιντλίμπ, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Ρωσικά αεροσκάφη Su-24 πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές εναντίον εξτρεμιστών που υποστηρίζουν την Τουρκία, γεγονός που επέτρεψε σε συριακά στρατεύματα να αποκρούσουν επιτυχώς επιθέσεις που είχαν εξαπολυθεί, όπως ανακοίνωσε το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία.

Σύμφωνα με το Κέντρο Συμφιλίωσης, εξτρεμιστές που υποστηρίζουν τη Συρία, με την υποστήριξη τουρκικού πυροβολικού, κατόρθωσαν να διασπάσουν την άμυνα του συριακού στρατού στις περιοχές Κμίνας και Ναϊράμπ στην επαρχία Ιντλίμπ.

Τα ρωσικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν βομβαρδισμούς εναντίον των εξτρεμιστών, γεγονός που επέτρεψε στον συριακό στρατό να αποκρούσει όλες τις επιθέσεις, ανέφερε ο ρωσικός στρατός.


Τα συριακά στρατεύματα κατέστρεψαν ένα τεθωρακισμένο όχημα, έξι οχήματα πεζικού και πέντε φορτηγά που περιείχαν όπλα μεγάλου διαμετρήματος», όπως ανακοινώθηκε.

Σύμφωνα με το Ρωσικό Κέντρο, η Τουρκία σταμάτησε τους βομβαρδισμούς εναντίον συριακών κυβερνητικών στρατευμάτων όταν η Ρωσία ενημέρωσε την Άγκυρα ότι είχε εντοπίσει από πού έρχονταν τα τουρκικά πυρά.

«Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις υποστηρίζουν εξτρεμιστές. Προκειμένου να αποφευχθούν τα περιστατικά, καλούμε την τουρκική πλευρά να σταματήσει να υποστηρίζει ενέργειες τρομοκρατών και να τους παρέχει όπλα», υπογράμμισε ο Ρωσικό Κέντρο.
Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Σκοτώθηκαν δύο Τούρκοι στρατιώτες στην Ιντλίμπ


Σε μια παράλληλη εξέλιξη, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και πέντε άλλοι τραυματίστηκαν από αεροπορική επίθεση στην Ιντλίμπ της Συρίας.

Το τουρκικό υπουργείο πρόσθεσε ότι πάνω από 50 Σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν, ενώ καταστράφηκαν πέντε τεθωρακισμένα, δύο οχήματα πεζικού, δύο φορτηγά με θωράκιση κι ένα ολμοβόλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν είχε ανακοινώσει ότι η Άγκυρα δεν είναι ικανοποιημένη με την πορεία των ρωσο-τουρκικών διαπραγματεύσεων για την Ιντλίμπ και ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει σε επιθέσεις στην περιοχή «ανά πάσα στιγμή». Το Κρεμλίνο χα



1 σχόλιο:

  1. Use this diet hack to drop 2 lb of fat in just 8 hours

    More than 160 000 men and women are using a simple and SECRET "liquids hack" to drop 1-2lbs every night in their sleep.

    It is scientific and it works with everybody.

    This is how you can do it yourself:

    1) Take a drinking glass and fill it with water half the way

    2) Now follow this amazing hack

    so you'll become 1-2lbs skinnier the very next day!

    ΑπάντησηΔιαγραφή