Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΟΥ "ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ"...


ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTHSCHILDS 


Τζέημς Μάγιερ Ρότσιλντ και Καρλ Μαρξ

 de Rothschild 
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι ιστορικοί επιβεβαίωσαν ότι ο Karl Marx δεν ήταν μόνο συγγενής με τους Rothschilds, αλλά χρησιμοποιήθηκε επίσης ως αντιπρόσωπός τους για να υπονομεύσει τη δημοκρατία και να διαφθείρει το σοσιαλιστικό κίνημα.

Ο Καρλ Μαρξ γεννήθηκε σε μια φτωχογειτονιά στο Λονδίνο και προήλθε από μια μακρά σειρά ραβίνων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Πρόκειται για ψευδοεβραίους εκ χαζάρων, από τους οποίους προέρχεται και ο Χίτλερ (νόθο εγγόνι των Rothschilds)  και οι "αρεία φυλή" των ναζί!


ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο Karl Heinrich Marx γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1818, ο γιος του Ashkenazi Hirschel Mordechai και ο Henriette Pressburg στο Τρίερ του Βασιλείου της Πρωσίας. Το όνομα γέννησης του Μαρξ είναι ο Chaim Hirschel Mordechai. 

Ο Μαρξ προέρχεται από τους ταλμούδιους ραβίνους. Οι πρόγονοί του πατέρα του ήταν ραββίνοι στο Τρίερ από το 1723, θέση που  τελευταίος κατείχε ο παππούς του.

Κατά τη διάρκεια του ναπολεόντειου πολέμου του έκτου συνασπισμού, ο Hirschel Mordechai έγινε ο Ελευθερομασωνος το 1813 και προσχώρησε στο Loge L’Ètoile anséatique στο Osnabrück. 

Μετά τον πόλεμο προσποιείτο ότι ασπάσθηκε τον λουθηρανισμό, προκειμένου να διεισδύσει καλύτερα στην πρωσική κοινωνία. 

Υποστήριζε ότι ήταν ένας «αφομοιωμένος» αστικός φιλελεύθερος του Διαφωτισμού, ο οποίος ενδιαφέρεται για την «ελεύθερη σκέψη», ήταν πλούσιος και του ανήκαν μερικοί αμπελώνες Moselle.

Μία από τους προγόνους του Μαρξ ήταν η Nanette Salomon Barent-Cohen, που ανήκε σε μια πλούσια οικογένεια του Άμστερνταμ. Είχε παντρευτεί τον ξάδερφο της Nathan Mayer Rothschild και γεννησε τον Lionel Nathan Rothschild, τον «Βαρόνο» και βουλευτή του Λονδίνου.

Ο Karl Marx ανατράφηκε από την οικογένειά του να μισεί τον Ιησού Χριστό…

ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ
Barent-Cohen από το Άμστερνταμ —;
(* γύρω στο 1710)
|
——————–
| |
Σάρα Σαλωμόν Ντέιβιντ Λέβι Λυδία
Brandes — Barent-Cohen Barent-Cohen — μύλος με διαμάντια
| († 1807) (1747-1808)
| |
Ισαάκ Νανέτ Σαλόμον Χάναθ Νάταν Μάγερ
Heijmans Μπρατισλάβα – Μπάρεντ-Κοέν Μπάρεντ-Κοέν – Ρότσιλντ
(1747-1832) (1764-1833) (1783-1850) (1777-1836)
| |
Χίρσετσελ Χένριετ Σάρλοτ Λιονέλ
Μορντεκάι – Μπρατισλάβα Βαρώνη von Rotschild – Baron de Rothschild
(1777-1838) (1788-1863) (1819-1884) (1808-1879)
| |
Κάρλ Μαρξ Έμα Λουίζ Νάταν Μάγερ
(1818-1883) από τον Rotschild — de Rothschild
(1844-1935) (1840-1915)
|
Lionel Walter Rothschild → εξήγηση Balfour
(1868-1937

Πράκτορας των Ρόθσιλντ;

Οι επικριτές του λένε ότι η αποστολή του Μαρξ ήταν να τροποποιήσει το αναδυόμενο σοσιαλιστικό κίνημα. Πριν ο Μάρξ γράψει έστω και μια λέξη για τη βιομηχανική επανάσταση, το σοσιαλιστικό κίνημα υπήρχε ήδη στη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία και αλλού.

 Οι μαρξιστές προσπάθησαν να μονοπωλήσουν τον σοσιαλισμό και να επιμείνουν ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι σοσιαλιστής αν δεν ακολουθήσει τις θεωρίες του Μαρξ. Αυτό είναι σαφώς απάτη και σφετερισμός.

Ένα σημαντικό ερώτημα σχετικά με αυτό το θέμα είναι: «Ποιος ήταν πίσω από τον Μαρξ;» Στο βιβλίο του: Karl Marx ο πρωθυπουργός της Κροατίας, Wolfgang Waldner, υποδηλώνει ότι ο Μαρξ αρχικά εργάστηκε ως αστυνομικός κατάσκοπος για το πρωσικό καθεστώς.

Ο Waldner αναφέρει το γεγονός ότι ο Μαρξ παντρεύτηκε τη Jenny von Westphalen το 1843 η οποία προερχόταν από μια πλούσια πρωσική οικογένεια.

 Ο αδελφός της ήταν ο Ferdinand von Westphalen, ο οποίος ήταν πρωσός Υπουργός Εσωτερικών από το 1850 έως το 1858. Ο Ferdinand, ο γαμπρός του Μαρξ, θεωρήθηκε ως «αντιδραστικός» ο οποίος εκμεταλλευόταν ένα τεράστιο δίκτυο κατασκοπείας που είχαν οι διαφωνούντες…

Ο Μαρξ μετακόμισε στο Λονδίνο το 1849 … Ενώ ο Μαρξ έγραφε στην πρωτεύουσα, στην αίθουσα ανάγνωσης του Βρετανικού Μουσείου, ο διάσημος ξάδελφός του James de Rothschild ήταν  ένα βολεμένο μέλος της Πόλης του Λονδίνου (1847-1868 & 1869-1874).

Οι Rothschilds (Ο James -εικόνα-ήταν τρίτος εξάδελφος του Μαρξ) και άλλες χρηματοδοτικές κοινοπραξίες συνέβαλαν σημαντικά στην προώθηση της «εβραϊκής χειραφέτησης» και των μασονικών, φιλελεύθερων και προτεσταντικών ιδεών που είχαν πάρει την κοινωνία στις αρχές του 19ου αιώνα.

Η ιδέα ότι ο Μαρξ είχε σχέση με τους Rothschild … αναδείχθηκε από τον σύγχρονο ανταγωνιστή του στην πρώτη Διεθνή, Μιχαήλ Μπακούνιν, το 1869, που δεν γνώριζε καν ότι ο Μαρξ και ο Ρότσιλντ ήταν ξαδέλφια. Ο Μπακούνιν έγραψε συγκεκριμένα:

«Είμαι βέβαιος ότι, από την μία πλευρά, η οικογένεια Ρότσιλντ εκτιμά την αξία του Μαρξ, και από την άλλη πλευρά, ο Μαρξ αισθάνεται μία ενστικτώδη συμπάθεια και τρέφει έναν μεγάλο θαυμασμό για την οικογένεια Ρότσιλντ. 

Αυτό ίσως φαίνεται περίεργο. Τι κοινό θα μπορούσε να υπάρχει μεταξύ του κομμουνισμού και της υψηλής διαχείρισης χρημάτων; 

Ω! Ο κομμουνισμός του Μαρξ ζητά ένα ισχυρό συγκεντρωτικό κράτος και όπου αυτό υφίσταται, πρέπει αναπόφευκτα να υπάρχει μία κεντρική κρατική τράπεζα, και όταν αυτό υφίσταται, εκεί το παρασιτικό εβραϊκό έθνος, το οποίο κερδοσκοπεί πάνω στον μόχθο του λαού, θα βρίσκει πάντοτε τα μέσα για την ύπαρξή του»

Mikhail Bakunin, Ο επαγγελματιας σοσιαλιστής που έχει τη δυνατότηα να σπουδάσει στη Γερμανία το 1869.

ΡΩΣΙΑ

Ίσως η πλέον έντονη και συνεπής πλευρά της ιδεολογίας του Μαρξ ήταν το ακραίο και ριζοσπαστικό μίσος του για τη Ρωσία [το τελευταίο προπύργιο του χριστιανικού πολιτισμού …]. 

Αυτός και ο Έγκελς θεωρούσαν γενικά τους Ρώσους και τους Σλάβους ως υπανθρώπους βάρβαρους. Αν ζούσε για να δει τους ιδεολογικούς κληρονόμους του, Βλαντιμίρ Λένιν, τον Λέοντα Τρότσκυ και τον Γκριγκόρι Ζινόβιεφ, που σκότωσαν εκατομμύρια Ρώσους, σίγουρα θα γελούσε με οργασμική απόλαυση από τις φρικαλεότητες που είχαν βιώσει εξ αιτίας τους άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Ο Μαρξ χρησιμοποίησε το Neue Rheinische Zeitung για να ξεκινήσει έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Αυτή η ρωσοφοβία βρισκόταν επίσης πίσω από την παράξενη συμμαχία με τον Τόρι, Ντέιβιντ Ουρκάρτ, όταν μετακόμισε στο Λονδίνο, δίνοντας στον Μαρξ το αίμα των ανθρώπων που πέθαναν στον Κριμαϊκό Πόλεμο. 

Ο Henry Hyndman, ο οποίος πέρασε πολλές ώρες συντροφιά με τον Μαρξ στον απολογισμό της περιπετειώδους ζωής του, απέδωσε αυτή την αντιρωσική εμμονή στον εθνοκεντρισμό του Μαρξ. Οι Σοβιετικοί προσπάθησαν να καλύψουν αυτό το γεγονός για τον Μαρξ…


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
(ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ GOOGLE-ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ!) 


1 σχόλιο:

  1. As reported by Stanford Medical, It's in fact the SINGLE reason women in this country get to live 10 years longer and weigh an average of 19 KG lighter than we do.

    (And realistically, it has NOTHING to do with genetics or some hard exercise and absolutely EVERYTHING about "how" they eat.)

    P.S, I said "HOW", and not "WHAT"...

    TAP on this link to uncover if this little questionnaire can help you find out your real weight loss potential

    ΑπάντησηΔιαγραφή