Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΑΥΔΗ ΟΛΗ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ:«ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΖΑΜΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ Ο ΘΕΟΣ»!!!

ΒΙΝΤΕΟ
Δεν είχε ακουστεί τέτοιο πράγμα από χείλη αρχιερέως και δη πατριάρχου...

Μετά τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμου, ότι «θα αγκαλιάσουμε τους Αλλοεθνείς θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας», έρχεται ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας Θεόδωρος Β’ να βάλει το κερασάκι στην τούρτα.


Εξομοιώνει τον Τριαδικό Θεό μας με τον Αλλάχ-Γιαχβέ του Ισλάμ!

Αυτό δεν το είχαμε ακούσει ακόμα από χείλη Αρχιερέως!

Δήλωσε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας: 

«Εδώ στο Κάϊρο και στην Εκκλησία λατρεύεται ο Θεός και στα ιερά τζαμιά λατρεύεται από το κοράνι ο Θεός»!!!

Όπως αντιλαμβάνεστε ζούμε τα «έσχατα σημεία των καιρών»... Τελικός σκοπός είναι η ένωση των θρησκειών υπό έναν παγκόσμιο ηγέτη, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό της αγάπης αλλά μάλλον με τον αντίχριστο της Αποκαλύψεως.

Περαιτέρω λόγια περισσεύουν!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! 
5 σχόλια:

 1. Ποιός θεός λατρεύεται?Αυτός που λέει" σφάχτε τους απίστους"?Ενώ ο Χριστός μας λέει "όποιος θέλει,πίσω μου ελθείν".Μέγα χάσμα.Αυτά που λες είναι οικουμενιστικά και οδηγούν στην πανθρησκεία.30 αργύρια είναι το αντίτιμο,ως συνήθως?Ανάξιος,ανάξιος,ανάξιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. «Εδώ στο Κάιρο και στην Εκκλησία λατρεύεται ο Θεός και στα ιερά τζαμιά λατρεύεται από το κοράνι ο Θεός»!!! ΕΙΠΕ Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΝΑΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ «ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ» ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ: «Εδώ στο Κάιρο και στην Εκκλησία λατρεύεται ο Θεός και στα ανίερα τζαμιά λατρεύεται από το σατανικό κοράνι ο διάβολος»!!! ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΘΟΛΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://dai.ly/x7p8r7u ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΙΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΙΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ") ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ… http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εδώ στο Κάιρο και στην Εκκλησία λατρεύεται ο Θεός και στα ιερά τζαμιά λατρεύεται από το κοράνι ο Θεός»!!! ΕΙΠΕ Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ «ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ» ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ: «Εδώ στο Κάιρο και στην Εκκλησία λατρεύεται ο Θεός και στα ανίερα τζαμιά λατρεύεται από το σατανικό κοράνι ο διάβολος»!!! ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΘΟΛΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://dai.ly/x7p8r7u ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΙΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΙΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΕΣ ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΗΜΕΡΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ Β΄ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΣ 17: "ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΘΗΤΕ, ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΜΗ ΑΠΤΕΣΘΕ, ΚΑΓΩ ΕΙΣΔΕΞΟΜΑΙ ΥΜΑΣ") ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ… http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm .

  ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΩΑΜΕΘ... ΛΕΓΟΝΤΑΣ Ο ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣΤΗΣ https://dai.ly/x7p8r7u ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΙΕΡΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ [(Ο Μωάμεθ 47:4-10), «Οπόταν συναντάτε τούς απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες στερρώς τα δεσμά του αιχμαλώτου...] ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ... («Οι θεοί των εθνών δαιμόνια», Ψαλμ. 95,5).
  ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4, «ΠΡΑΞ. 4,10 ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΣΤΩ ΠΑΣΙΝ ΥΜΙΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΙ ΤΩ ΛΑΩ ΙΣΡΑΗΛ ΟΤΙ ΕΝ ΤΩ ΟΝΟΜΑΤΙ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΑΙΟΥ, ΟΝ ΥΜΕΙΣ ΕΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ, ΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΗΓΕΙΡΕΝ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ, ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΟΥΤΟΣ ΠΑΡΕΣΤΗΚΕΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΥΜΩΝ ΥΓΙΗΣ. ΠΡΑΞ. 4,11 ΟΥΤΟΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΛΙΘΟΣ Ο ΕΞΟΥΘΕΝΗΘΕΙΣ ΥΦ' ΥΜΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝΤΩΝ, Ο ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΚΕΦΑΛΗΝ ΓΩΝΙΑΣ. ΠΡΑΞ. 4,12 ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΕΝ ΑΛΛΩ ΟΥΔΕΝΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ· ΟΥΔΕ ΓΑΡ ΟΝΟΜΑ ΕΣΤΙΝ ΕΤΕΡΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟΝ ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΕΝ Ω ΔΕΙ ΣΩΘΗΝΑΙ ΗΜΑΣ» http://www.freevolition.gr/orthodoxy-homology.htm ...

  ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΩΑΜΕΘ ΓΙΑΤΙ «Αυτός που ομολογεί τον Υιό έχει και τον Πατέρα». Τίς ἐστιν ὁ ψεύστης εἰ μὴ ὁ ἀρνούμενος ὅτι Ἰησοῦς οὐκ ἔστιν ὁ Χριστός; οὗτός ἐστιν ὁ ἀντίχριστος, ὁ ἀρνούμενος τὸν πατέρα καὶ τὸν υἱόν. πᾶς ὁ ἀρνούμενος τὸν υἱὸν οὐδὲ τὸν πατέρα ἔχει (Α΄ Ιωάν. 2, 22-23). ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΜΩΑΜΕΘ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΦΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ… Α΄ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΕΦ. 5 ΣΤΙΧΟΙ: 19 οἴδαμεν ὅτι ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐσμεν, καὶ ὁ κόσμος ὅλος ἐν τῷ πονηρῷ κεῖται. 20 οἴδαμεν δὲ ὅτι ὁ υἱὸς τοῦ Θεοῦ ἥκει καὶ δέδωκεν ἡμῖν διάνοιαν ἵνα γινώσκομεν τὸν ἀληθινόν· καὶ ἐσμὲν ἐν τῷ ἀληθινῷ, ἐν τῷ υἱῷ αὐτοῦ Ἰησοῦ Χριστῷ. οὗτός ἐστιν ὁ ἀληθινὸς Θεὸς καὶ ζωὴ αἰώνιος. 21 Τεκνία, φυλάξατε ἑαυτοὺς ἀπὸ τῶν εἰδώλων· ἀμήν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή