Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΚΟΣ


ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΣTHN EΛΛAΔA ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ   ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ COVID-19

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ιατρικές πηγές από την ΠΟΛΗ « ο Ερντογάν διοχετεύει χιλιάδες ξένους προς την Ελλάδα γιατί φοβάται ενδεχόμενο κατακλυσμό από την επιδημία του Covid 19»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μεσημεριανές πληροφορίες (χθες) από την Κωνσταντινούπολη μας μετέφεραν μια από τις βασικές αιτίες του γεγονότος της αιφνιδιαστικής συγκέντρωσης στα σύνορα του Έβρου μεγάλου αριθμού ατόμων που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα.


Μας συμπλήρωσαν ότι τους τελευταίους μήνες το σύστημα της υγείας στην γείτονα χώρα βρίσκεται υπό κατάρρευση.

Πολλά κρούσματα ψώρας , γαστρεντερικών λοιμώξεων , γρίπης επιπολάζουν στον πληθυσμό της Κωνσταντινούπολης και των περιχώρων της μέχρι και Αδριανούπολη.

Όπως μας μεταφέρθηκε η κατάσταση στα νοσοκομεία της ΠΟΛΗΣ μέρα με την ημέρα γίνεται ανυπόφορη.

« Πολλά νοσήματα που είχαμε δεκαετίες να δούμε ξαφνικά παρουσιάστηκαν, όπως ιλαρά, λέπρα κα , τα οποία ενέχουν μεγάλους κινδύνους για την τουρκική κοινωνία» μας συμπλήρωσαν.

Έτσι μπορεί να εξηγηθούν εν μέρει και οι πρωτόγνωρες σημερινές κινήσεις της τουρκίας

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ανταποκριτής του BBC στην Κωνσταντινούπολη, η Τουρκία κάνει προπαγάνδα και από την τηλεόραση ότι οι μετανάστες μπορούν να πάνε στην Ελλάδα και από τα νησιά. 

Μόλις η Ελλάδα πριν 24ώρες επικαλέστηκε τον Κανονισμό 2016/399 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ειδικά την παράγραφο 6, περί ελέγχου για την πρόληψη απειλής κατά της δημόσιας υγείας αναβαθμίζοντας στον ανώτερο βαθμό τον έλεγχο των συνόρων της για τη μεγαλύτερη δυνατή ανάσχεση λόγω κρουσμάτων Κορωνοϊού από Ιραν και Αφρανιστάν και μάλιστα δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε διεθνή καμπάνια μέσω διαδικτύου, στις γλώσσες των εθνικών ομάδων που κατευθύνονται προς Ελλάδα, με την προειδοποίηση ότι η χώρα δεν μπορεί, πλέον, να δέχεται άλλες παράνομες εισόδους…ο σουλτάνος ξεσηκώθηκε….

Και εχθές το βράδυ ανακοίνωσε σύμφωνα με το Reuters ότι «η Τουρκία δεν θα εμποδίσει τους πρόσφυγες να φτάσουν στην Ευρώπη από ξηράς ή μέσω θαλάσσης από την περιοχή του Ιντλίμπ»

Ο Ερντογάν παίζει με όλα , με τον εξαθλιωμένο πόνο των προσφύγων ,με επιστρατευμένους πυρήνες τζιχαντιστών σαν αυτούς που μετέφερε πρόσφατα στην Λιβύη. Τελικά μάλλον επιλέγει μόνος του να κλείσει την αυλαία . 

Με αφορμή τις ήττες τουρκικού στρατού στην Συρία ο Ερντογάν προχωρά σε αλόγιστες κινήσεις χρησιμοποιώντας και αυτός το πρόσχημα της επιδημίας του Covid 19, εκβιάζοντας την Ευρώπη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Τουρκία στήνει στα σύνορα τη δική της Ειδομένη, καθώς βάζει δωρεάν πούλμαν από την Αδριανούπολη, αγροτικά οχήματα αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα για να μεταβούν στα σύνορα οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.

Πάντα όμως στο πίσω μέρος του μυαλού του ο Ερντογάν έχει την Ελλάδα την οποία προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει με κάθε μέσο για να προχωρήσει και στα υπόλοιπα μέχρι να τα δει όλα….


ΤΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΩΤΕΡ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο υπέρτιτλος και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας, ενώ ο κανονικός τίτλος του άρθρου είναι με κόκκινα γράμματα άνωθεν του ονόματος του συγγραφέα.

1 σχόλιο:

 1. Do you realize there is a 12 word phrase you can say to your partner... that will induce intense feelings of love and instinctual attractiveness for you buried inside his heart?

  That's because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, idolize and look after you with his entire heart...

  12 Words That Trigger A Man's Love Impulse

  This impulse is so built-in to a man's mind that it will drive him to try harder than before to make your relationship the best part of both of your lives.

  In fact, fueling this influential impulse is so binding to getting the best possible relationship with your man that once you send your man one of the "Secret Signals"...

  ...You'll instantly notice him expose his heart and mind to you in a way he haven't experienced before and he will see you as the one and only woman in the world who has ever truly appealed to him.

  ΑπάντησηΔιαγραφή