Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ!!!


ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΘΑΛΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ!

Η κατάσταση που επικρατεί στα Ακριτικά μας νησιά λόγω της πολιτικής που ακολουθεί για τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες η κυβέρνηση και κατά το μάλλον ή ήττον συμπαρίσταται και η αξιωματική αντιπολίτευση, έχει οδηγήσει σε επικίνδυνα αδιέξοδα. 


Η κατασκευή επί πλέον κέντρων φιλοξενίας στα νησιά θα είχε νόημα μόνο αν η Ελληνική κυβέρνηση είχε σταματήσει τις ροές και επιζητούσε τόπο για την φιλοξενία προσφύγων και λαθρομεταναστών μέχρι να γίνει ταυτοποίηση και να αποφασιστεί ποιοι θα απελαθούν και ποιοι δικαιούνται άσυλο. 

Όμως αυτό δεν έχει γίνει. Οι ροές συνεχίζονται με την «συνδρομή» διαφόρων ΜΚΟ και της FRONTEX.

Ποια είναι η μακροπρόθεσμη λύση που έχει η κυβέρνηση; Μόλις και οι καινούργιες κατασκευές γεμίσουν, αυτοί που συνεχίζουν να έρχονται πού θα πάνε; 

Το βέβαιο είναι πως η μεταφορά των μεταναστών από τα νησιά στην ενδοχώρα, η οποία ήδη μαστίζεται από την εγκληματικότητα, δεν είναι λύση, ειδικά εφ’ όσον από εκεί δεν θα μπορούν να επιστραφούν στην Τουρκία .

Επομένως, η μόνη λύση είναι μία. Διακήρυξη προς την ΕΕ και όλους τους Διεθνείς οργανισμούς πως τα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας κλείνουν, γιατί η χώρα μας αδυνατεί να βαστάξει αυτές τις ροές. 

Τα θαλάσσια σύνορα να κλείσουν αμέσως με περιπολίες της Ελληνικής Ακτοφυλακής, όχι για να δείξουν στους μετανάστες τον δρόμο προς τα νησιά μας, αλλά για να τους επιστρέψουν στα ύδατα της Τουρκίας, η οποία θα είναι και υπεύθυνη για την διάσωση, αν οι μετανάστες διακινδυνέψουν να βυθίσουν τη βάρκα τους. 

Με τα σύνορα κλειστά, θα δοθεί χρόνος για την ταυτοποίηση των μεταναστών που ήδη βρίσκονται στα Ελληνικά νησιά και τον διαχωρισμό σε εκείνους που δικαιούνται ασύλου και εκείνους που πρέπει να απελαθούν αμέσως στη χώρα τους ή στην Τουρκία από όπου ήρθαν, και όπου θα έπρεπε να γίνονται οι αιτήσεις ασύλου.

Επειδή το κλείσιμο των συνόρων δεν θα είναι αμέσως πλήρως αποτελεσματικό, για όσους φτάνουν με όποιο τρόπο στα νησιά, να εφαρμοστεί η πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του ανθρώπου για μαζικές επαναπροωθήσεις μεταναστών, χωρίς την εξατομικευμένη εξέταση των φακέλων τους, εφ’ όσον αυτοί εισέρχονται παράνομα στην επικράτεια της χώρας.

 Πώς γίνεται αυτή η απόφαση να ισχύει για την Ισπανία αλλά όχι για την Ελλάδα;

Η Ελληνική κυβέρνηση να απαγορέψει στις ΜΚΟ να δρουν χωρίς να έχουν ελεγχθεί προηγουμένως από το κράτος και να έχουν δοθεί από αυτό σαφείς οδηγίες.

Για τα νησιά που έχουν υποστεί το μεγαλύτερο βάρος, είναι αναγκαία η κήρυξη κατάστασης εκτάκτου ανάγκης.

Να γίνει ξεκάθαρο πως κάθε μετανάστης που ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει ζητήσει άσυλο, οφείλει να υποτάσσεται στους νόμους της χώρας που τον φιλοξενεί, διαφορετικά θα απελαύνεται πάραυτα.

Μην επιτρέψετε να διαλυθεί η Ελλάδα εξ αιτίας πολέμων και άλλων δύσκολων συνθηκών διαβίωσης σε άλλες χώρες, για τα οποία η χώρα μας δεν φέρει καμμία ευθύνη.

Τέλος, ας μην παραβλέπουμε τον επί πλέον πρόσφατο κίνδυνο για την εξάπλωση του κοροναϊού στην Ελλάδα από τις ανεξέλεγκτες εισροές μεταναστών από όλον τον κόσμο στα νησιά μας.3 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Do you realize there is a 12 word sentence you can tell your partner... that will induce deep emotions of love and impulsive attraction for you deep inside his heart?

  Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, cherish and guard you with all his heart...

  12 Words Will Fuel A Man's Love Impulse

  This impulse is so hardwired into a man's genetics that it will make him try better than before to take care of you.

  Matter-of-fact, fueling this dominant impulse is so binding to getting the best possible relationship with your man that the moment you send your man one of the "Secret Signals"...

  ...You will instantly notice him expose his soul and heart for you in such a way he's never experienced before and he'll perceive you as the only woman in the world who has ever truly fascinated him.

  ΑπάντησηΔιαγραφή