Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΑΠΟ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΛΟ

 ΙΜΙΑ1996- ΜΝΗΜΗ ΗΡΩΩΝ 

ΒΙΝΤΕΟ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Το "επεισόδιο" με τους τούρκους δημοσιογράφους που τοποθέτησαν την τουρκική σημαία στην μία από τις δύο ελληνικές βραχονησίδες εξελίσσεται σε κόντρα Ελλάδας-Τουρκίας γιά την εκτόνωση της οποίας, ο προδότης Σημίτης ακολουθεί το σενάριο των αμερικανών.

Δίνει εντολή να κατέβει η περίπολος των ΟΥΚ από την μικρή βραχονησίδα, ανεβαίνουν σ΄αυτήν οι τούρκοι κομάντος.

Όλοι οι τούρκοι κομάντος που έλαβαν τότε μέρος στην κρίση των Ιμίων, "σκοτώθηκαν" όλοι σε άσκηση. Αυτό συνέβη για να μην υπάρχουν μάρτυρες που μπορεί να μιλήσουν...

Διότι τότε στην πρώτη τους (και εξαφανισμένη αμέσως) συνέντευξη είπαν στο τηλεοπτικό συνεργείο που τους περίμενε, καθώς επέστρεφαν από ταΊμια, ότι όταν πήγαν να καταλάβουν την μικρή βραχονησίδα βρήκαν επάνω τους Έλληνες κομάντος!!!

Σε ερώτησή τους πρός το αρχηγείο τους, αν θα εμπλακούν σε μάχη, πήραν την εντολή από το αρχηγείο να περιμένουν διότι οι Έλληνες θα φύγουν!!! "Και πράγματι" συνέχισαν, "μετά από λίγο είδαμε τους Έλληνες να κατεβαίνουν από την μικρή βραχονησίδα και μόλις αποχώρησαν, ανεβήκαμε"!!!

Ύστερα ο Σημίτης στέλνει τους τρείς ανυποψίαστους ήρωες να εντοπίσουν τους τούρκους που ήδη ξέρει ότι είναι εκεί! 


(Μετά από τρείς άκαρπες διελεύσεις τους δίδεται η εντολή να κατέβουν στα διακόσια μέτρα και να...φωτίσουν!!!)

Με λίγα λόγια τους στέλνουν στο θάνατο, αφού οι τούρκοι κομμάντος που είναι πάνω στην μικρή βραχονησίδα δεν ξέρουν ότι είναι στημένο το παιχνίδι κι όταν βλέπουν την κάθοδο του ελικοπτέρου, απλά το...γαζώνουν!

Μετά "επεμβαίνουν" οι ΗΠΑ και λένε να κατέβουν και οι δύο περίπολοι και οι δύο σημαίες και η γκρίζα ζώνη στα Ιμια είναι γεγονός, για το οποίο ο Σημίτης τις ευχαρίστησε δημόσια!!!
Η Επιτροπή Εθνικής Μνήμης διοργανώνει ανελλιπώς από το 1997 εκδήλωση μνήμης για τα τραγικά γεγονότα του '96 στα ΙΜΙΑ, όπου έπεσαν εν ώρα καθήκοντος οι εθνομάρτυρες Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός.

Τότε το αιματοβαμμένο Ελληνικό έδαφος έγινε αμαχητί "γκρίζα ζώνη", όπου απ' τις ίδιες τις αρχές του κράτους μας, απαγορεύεται οι Έλληνες να πλησιάσουν .

Δείτε την συγκλονιστική εκπομπή του Α. Αθηναίου για τα Ίμια, εκπομπή η οποία οδήγησε στην αποπομπή του Ανδρέα Αθηναίου από το κανάλι, το οποίο (λόγω της αποπομπής) τιμωρήθηκε από το ΕΣΡ με μικρό πρόστιμο...
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ-ΒΛΑΧΑΚΟΣ-ΓΙΑΛΟΨΟΣ
ΗΡΩΕΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!! 


1 σχόλιο: