Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ;...


ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ    ΚΡΗΤΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΕΣ;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Ανώτερος αξιωματικός του ΠΝ ε.α "Αλλοίμονο αν στις επικείμενες διερευνητικές με την τουρκία δώσουμε κατά λάθος λαβή να εννοήσει η γείτονα, ότι επισημοποιούμε το τουρκολιβυκό σύμφωνο συμβίωσης και αρπαγής του Ελληνικού πλούτου" 

Και εμείς συμπληρώνουμε, ότι η νέα εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ σε σχέση με την τουρκία θα φανεί το επόμενο εξάμηνο εκτός και αν γίνουν ανήκουστα πράγματα.

Ο τούρκος αυτό το διάστημα θα θελήσει να το εκμεταλλευθεί προσαρμόζοντας τις στρατηγικές του πιο κοντά στις αμερικανικές για να κάνει τον άσωτο υιό που επιστρέφει στις αγκαλιά του ΝΑΤΟ.

'Όλους μπορεί να τους ξεγελάσει όχι όμως τους ρώσους στρατηγούς.

Η σχεδιαζόμενη ξεδιάντροπη τουρκική προβοκάτσια στο ΑΙΓΑΙΟ θα παγώσει στην αρχή τους ισχυρούς , πως δήθεν τόλμησε τούτο; αλλά σε λίγο καιρό θα θρυμματίσει την ρωσοτουρκική φιλία που ήδη διερρήγνυται στα Βαλκάνια με την εν δυνάμει ανακήρυξη του Κοσσυφοπεδίου( βλ. Μεγάλη Αλβανία με επέκταση Τέτοβο) 

Οι επόμενες μέρες θα βρίθουν ωραίων ανακοινώσεων "ανακήρυξη του Κοσσυφοπεδίου- ανακήρυξη Κουρδιστάν" και μέσα από τα δικά μας ζόρια "ανακήρυξη 12 Ναυτικών μιλίων" 


ΣΤΩΜΕΝ καλώς


Δρ. Κωνσταντίνος ΒαρδάκαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου