Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ, ΣΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;


ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ;
     Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών


Αυτοί που έχουν τον έλεγχο της κυβέρνησής μας, θέλουν να νοιώθουμε άσχημα και ένοχοι για πράγματα που συμβαίνουν και δεν έχουμε εμείς τον έλεγχο, για το μόνο που πρέπει να νοιώθουμε ένοχοι είναι ότι ΕΜΕΙΣ τους βοηθούμε με την ψήφο μας να βγάζουν κυβερνήσεις και ηγεσίες που θέλει η Νέα Τάξη…

Μισούν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό και θέλουν να μας κάνουν να νοιώθουμε με τον ίδιο τρόπο για την χώρα μας. Έλληνα, θέλουν να ντρέπεσαι για τη μεγαλύτερη χώρα του κόσμου, την χώρα που έδωσε τα πάντα στους ανθρώπους…… θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα, στόχος τους είναι η κατάργηση της ελευθερίας και της πίστης μας.

Το τραγικό είναι που βρέθηκαν έλληνες οι οποίοι επέλεξαν να παραδώσουν τα δικαιώματά τους, από τον φόβο ενός ιού, διότι πίστευαν, για κάποιο λόγο, ότι τα άτομα που διαχειρίζονται την χώρα ήταν πιο έξυπνα από αυτούς, μετατράπηκαν σε υπάκουα μικρά πρόβατα, επιτρέποντας στους αφέντες τους, να τα οδηγήσουν σε υποταγή. 

Αρχικά, ο ιός της Κίνας, covid-19, Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ, ‘’έπληξε’’ τον κόσμο, στην συνέχεια οι πολιτικοί, με τη χρήση πουλημένων μέσων ενημέρωσης, ξεκίνησαν την διασπορά του φόβου και του τρόμου……(Το ψέμα για τους πολιτικούς είναι δεύτερη φύση.)

 Φυσικά κανένας από τους ηλίθιους και προδότες πολιτικούς σε αυτήν τη χώρα δεν σκέφτηκε να πει την αλήθεια για τον ιό, ήθελαν να δοκιμάσουν πόσο εύκολα εμείς, τα πρόβατα, θα ακλουθούσαμε τις εντολές τους.

Ανακάλυψαν, με έκπληξή πόσο γρήγορα τόσα πολλά άτομα παρέδωσαν τα δικαιώματά τους και την ελευθερία τους, και η Νέα Τάξη μέσω των πολιτικών πήραν τον έλεγχο χωρίς μάχη, τελικά ο φόβος ανάγκασε τους ανθρώπους να υποταχθούν, βλέποντας ότι τα σχέδια τους υλοποιούνται πολύ ποιο εύκολα είπαν : αν πρέπει να βγείτε έξω, να καλύψετε το πρόσωπό σας, να διατηρήσετε απόσταση, τα παιδιά σας δεν επιτρέπεται να φοιτήσουν στο σχολείο, οι επιχειρήσεις πρέπει να κλείσουν κ.λπ. σε αυτό το σημείο οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι καθόρισαν τι (ποιος) είναι απαραίτητος και τι (ποιος) δεν είναι. 

Ενώ εμείς λόγο Lockdowns καθόμασταν στο σπίτι μας γεμάτοι φόβο, σύγχυση και αποδιοργάνωση η Νέα Τάξη προωθούσε την ατζέντα της. Το επίπεδο του φόβου ήταν αρκετό για να βάλει τους έλληνες υπό έλεγχο, και ο ιός ήταν το τέλειο όπλο για να μας χτυπήσει περισσότερο. 

Κάποτε ο Zbigniew Brzezinski, Αμερικανός διπλωμάτης και πολιτικός, συνιδρυτής της Τριμερούς Επιτροπής με τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ και μαριονέτα του Μπαράκ Ομπάμα είπε το εξής : «Παλαιότερα, ήταν πιο εύκολο να ελέγξεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους, παρά να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους. 
Σήμερα, είναι απίστευτα ευκολότερο να σκοτώσετε ένα εκατομμύριο ανθρώπους από τον έλεγχο ενός εκατομμυρίου ανθρώπων. Είναι πιο εύκολο να σκοτώσεις παρά να ελέγξεις ανθρώπους. " 

Η πείνα μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ένα άτομο σκέφτεται και ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες καταστάσεις, σήμερα κάποιοι άνθρωποι , λίγο η πολύ καταφέρνουν να επιβιώνουν, πολλοί άλλοι όμως ζουν πολύ δύσκολα, δεν είναι απλά κάτω από το όριο φτώχιας αλλά πεινούν 

Οι Γέροντες μας έχουν προειδοποιήσει πολλές φορές για το θέμα της πείνας, μας είπαν ότι θα είναι ξαφνικό αυτό που θα συμβεί …και θα καταρρεύσουν όλα, 

Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο να έχουμε τρόφιμα για 5-6 μήνες, τουλάχιστο όμως αυτά που θα έχουμε να μας βοηθήσουν να περάσουμε το πιο δύσκολο μέρος - τις πρώτες 30-40 ημέρες.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ…Κανένα από αυτά, τα βασικά για επιβίωση δεν θα μας βοηθήσουν εάν δεν έχουμε τρόπο να τα υπερασπιστούμε. Όταν οι καιροί είναι πολύ άσχημοι οι άνθρωποι θα κάνουν απελπισμένα πράγματα. Όταν οι άνθρωποι χάνουν τα πάντα και δεν έχουν τίποτα άλλο να χάσουν, τρελαίνονται.

Εάν κάποιοι ζείτε σε μια μεγάλη πόλη κατά τη διάρκεια μιας οικονομικής κατάρρευσης η πολέμου, θα καταλάβετε τότε ότι είναι το χειρότερο μέρος στον κόσμο, διότι η έξοδος από την πόλη θα είναι αδύνατη και σίγουρα επικίνδυνη, θυμηθείτε τι έγινε στο Μάτι με την φωτιά…. 

Σίγουρα θα έχουμε ταραχές, ληστείες, καταστροφές, λεηλασίες, τότε θα αναλάβει ο στρατός για να επιβάλει την τάξη.

ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ : Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΕΙΝΑ, ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ … 

-ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΤΡΟΦΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

-ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ…

-ΜΕ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ …

-ΟΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ …

-ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ …

-ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ο ΤΡΟΜΟΣ, ΟΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ…

-ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ (ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΨΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ)…

Αν όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολικά τότε μην κάνετε τίποτα, συνεχίστε να ονειρεύεστε…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου