Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ...


COVID-19 LOCKDOWNS        Κοινοποιεί ο Γεωκών

Μια μελέτη για το COVID -19 δημοσιεύθηκε από τέσσερις καθηγητές ιατρικής από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Οι καθηγητές χρησιμοποίησαν την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Ιράν, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, την Ισπανία, τη Νότια Κορέα, τη Σουηδία και τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη μελέτη. 

 Το αποτέλεσμα της μελέτης είναι ότι «Δεν υπάρχουν σαφή, σημαντικά, ευεργετικά» αποτελέσματα των μεθόδων που εφαρμόζονται (lockdowns, κλείσιμο επιχειρήσεων, παραμονή στο σπίτι και παραγγελίες για Delivery κ.λπ.) για την καταπολέμηση της αύξησης των περιπτώσεων COVID σε οποιαδήποτε χώρα….το lockdown ήταν περιττό και αναποτελεσματικό. "

Υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα από έρευνες που δείχνουν ότι το lockdown και άλλες μέθοδοι για την καταπολέμηση του COVID δεν έχουν κανένα απολύτως όφελος, ο Dr. Martin Kulldorff, καθηγητής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, βιοστατιστικός και επιδημιολόγος, ο Dr. Sunetra Gupta, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, επιδημιολόγος με πείρα στην ανοσολογία και ο Dr. Jay Bhattacharya, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ Ιατρική Σχολή, γιατρός και επιδημιολόγος, , δημιούργησαν την Διακήρυξη του Great Barrington…. 

Η δήλωση έχει υπογραφεί από περισσότερους από 50.000 γιατρούς και επιστήμονες 

Η δήλωση εξηγεί γιατί αυτοί οι επαγγελματίες υγείας και οι επιστήμονες αντιτίθενται σθεναρά στα μέτρα κλειδώματος 

Οι συνέπειες του κλειδώματος- lockdown : Οι συνέπειες του κλειδώματος είναι πολλές. Και αυτό γίνεται για έναν ιό με ποσοστό επιβίωσης 99,95% για άτομα κάτω των 70 ετών και ποσοστό επιβίωσης 95% για άτομα άνω των 70 ετών.

Τα lockdowns προκαλουν αυτοκτονίες, χρεοκοπίες, διαζύγια και έχει τεράστιο αντίκτυπο στα παιδιά μας...Το Lockdown δεν είχε χρησιμοποιηθεί προηγουμένως ως απάντηση σε μια πανδημία. 

Έχουν σημαντικές και σοβαρές συνέπειες για την υγεία (συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής υγείας), τα προς το ζην και την οικονομία…το πρώτο κλείδωμα είχε τεράστια αρνητική επίδραση στην ψυχική υγεία των νέων σε σύγκριση με τους ενήλικες. 

Όσο περισσότερο κλειδώνουμε, τόσο περισσότερο διακινδυνεύουμε την ψυχική υγεία των νέων, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να καταστραφεί η οικονομία, τόσο μεγαλύτερος είναι ο τελικός αντίκτυπος στη μελλοντική μας υγεία και ψυχική υγεία. 

Δυστυχώς, γνωρίζουμε ότι η παγκόσμια οικονομική ύφεση σχετίζεται με αυξημένη κακή ψυχική υγεία και ποσοστά αυτοκτονιών.

Eμπειρογνώμονες υγείας από το Wuhan της Κίνας κάλεσαν τη Νορβηγία και άλλες χώρες να αναστείλουν τη χρήση εμβολίων COVID-19 με βάση το mRNA που παράγονται από εταιρείες όπως η Pfizer, ειδικά μεταξύ των ηλικιωμένων μετά την αύξηση των θανάτων στη Νορβηγία

Λοιπόν φίλοι μου…Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η «πανδημία» έχει σχέση με τη δημόσια υγεία ή την ευημερία και ότι δεν είχε σχεδιαστεί για την οικονομική καταστροφή και την μεγάλη σφαγή (δείτε την κύρια οδηγία από το Georgia Guidestones)….. τότε κοιμάστε.

Εάν εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε ότι οι κυβερνήσεις αυτού του κόσμου είναι στην πραγματικότητα κατευθυνόμενες από σκοτεινές δυνάμεις, τότε κοιμάστε.

Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι τα εμβόλια θα σας σώσουν…τότε κοιμάστε.

Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι αυτή η προμελετημένη οικονομική καταστροφή δεν είναι στην πραγματικότητα μια προγραμματισμένη κατάρρευση ολόκληρου του κόσμου, και ότι έχει σχεδιαστεί ειδικά και σκόπιμα για να οδηγήσει τον κόσμο στο WW3 …τότε κοιμάστε.

Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι είναι απλώς σύμπτωση ότι κατά τη διάρκεια αυτών των lockdowns εκατομμύρια πύργοι 5G σε όλο τον κόσμο έχουν τεθεί σε λειτουργία…τότε κοιμάστε.

Εάν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι μπορείτε να κάθεστε και να μην κάνετε τίποτα, επειδή κάποιος άλλος θα διορθώσει αυτό το χάος…τότε κοιμάστε

Εάν εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε ότι ΜΟΝΟ Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ μας προστατεύει από το κακο…τότε κοιμάστε.

Εάν ακόμα δεν καταλαβαίνετε ότι είμαστε στην αρχη ενός παγκόσμιου πολέμου, βιολογικού, και πυρηνικού και ότι θα έχουμε παγκόσμια, εκατομμύρια αν όχι δισεκατομμύρια θύματα….τότε κοιμάστε.

Εάν πιστεύετε ότι κάποια από τα παραπάνω είναι λάθος….τότε εξακολουθείστε να κοιμάστε.

Η ΜΟΝΗ λύση για τον τερματισμό αυτού του εφιάλτη που δημιουργήσαμε είναι να επιστρέψουμε στην αγκαλιά ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ… 

Η επιλογή, όπως πάντα, είναι δική μας.1 σχόλιο: