Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ "ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ"ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΞΥΠΝΑΝΕ...


ΤΟ ΣτΕ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ!!!


Το Συμβούλιο Επικρατείας του Βελγίου έκρινε παράνομη την απαγόρευση συλλογικής λατρείας που επέβαλε το κράτος και ζήτησε τροποποίηση…

Coronavirus: για το Συμβούλιο Επικρατείας του Βελγίου τα μέτρα που ελήφθησαν από την κυβέρνηση παραβιάζουν την ελευθερία της λατρείας. (σσ. Στην Ελλάδα το Συμβούλιο Επικρατείας αντίστοιχα τι άποψη έχει για την διαρκή απαγόρευση λατρείας, καταπάτηση θρησκευτικής ελευθερίας και θρησκευτικής συνείδησης όλο το 2020 για την Επικρατούσα Θρησκεία απαγόρευση Χαιρετισμών, Ευαγγελισμού, Πάσχα, Ανάσταση, Επιτάφιος,(Χριστούγεννα αποδεκατισμένα) Θεοφάνεια κλπ και βέβαια και για τα υπόλοιπα αναγνωρισμένα θρησκεύματα και ομολογίες )….

Το διάταγμα του Ανώτατου Δικαστηρίου του Βελγίου θεωρεί ότι αυτό είναι θέμα μιας δυσανάλογης απαγόρευσης-περιορισμού της ελευθερίας της λατρείας καθώς οι αρχές δεν προέβλεψαν την δυνατότητα συλλογικής άσκησης της λατρείας να μπορεί τουλάχιστον να διεξαχθεί σε κάποιες περιπτώσεις.

To υπουργικό διάταγμα της 28/10/2020 θεσμοθέτησε για τον περιορισμό μετάδοσης του coronavirus την απαγόρευση της συλλογικής άσκησης λατρείας εκτός 3 περιπτώσεων αυστηρά περιορισμένων γνωστοποίησε το Συμβούλιο Επικρατείας.

Κατά συνέπεια το Συμβούλιο Επικρατείας διέταξε στο πλαίσιο προσφυγής μελών της εβραϊκής κοινότητας της Αμβέρσας ότι το «βέλγικο κράτος τροποποιεί αυτό το καθεστώς τουλάχιστον πρόσκαιρα έτσι ώστε οποιοσδήποτε περιορισμός στη συλλογική άσκηση της λατρείας να μην είναι πλέον δυσανάλογος “, είπε.

Σύμφωνα με το διάταγμα αυτή η τροποποίηση οφείλει να παρέμβει το αργότερο ως τις 13 /12/2020.

Για πρώτη φορά το Συμβούλιο Επικράτειας ασκεί κριτική σε μέτρο για covid19. le soir 8/12/2020

ΠΗΓΗ


 Η υποχρεωτική μασκοφορία κρίθηκε αντισυνταγματική από από το Δικαστήριο Αστυνομίας των Βρυξελλών.  H υποχρέωση το να φέρει κανείς μάσκα κρίθηκε «αντισυνταγματική» από το Δικαστήριο Αστυνομίας των Βρυξελλών.

 Σύμφωνα με την απόφαση είναι παράνομο το υπουργικό διάταγμα της 30ης Ιουνίου 2020, δια του οποίου τίθεται σε ισχύ η υποχρεωτική μασκοφορία στους δημόσιους χώρους. (σσ. Αυτά για το φετίχ και το ιερό τοτέμ του σύγχρονου ολοκληρωτισμού, που κατάσχεσε ως και την ανθρώπινη ανάσα)

Ωστόσο δεν τίθεται θέμα για κατάργηση της μάσκας καθώς η απόφαση αυτή δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα για άλλους δικαστές σχολιάζει το Belga. 21/01/2021Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου