Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ... 
      
ΒΙΝΤΕΟ

        Κοινοποιεί ο Γεωκών

Το 2020 ήταν κακό; Το 2021 θα είναι φοβερό, άνευ προηγουμένου

Πολλοί άνθρωποι στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο είναι φοβισμένοι, λυπημένοι, σοκαρισμένοι, διότι πιστεύουν ότι με τον Biden πρόεδρο των ΗΠΑ έχει κερδίσει η Νέα Τάξη

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ…Δεν έχει τελειώσει τίποτα τώρα αρχίζουν όλα…Την ίδια στιγμή που η ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν θύμιζε... μνημόσυνο καθώς δεν υπήρχε ούτε μισός υποστηρικτής του, και με την σιγή να είναι εκκωφαντική, πολλά άλλα γεγονότα άρχισαν και εξελίσσονται στην Αμερική σε όλο τον κόσμο, και στην Ελλάδα μας, που θα ολοκληρωθούν περίπου σε 30 ημέρες…π.χ την ώρα της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκαν επιδρομές εναντίων των Antifa σε επτά πόλεις. 

Tην ώρα της ορκωμοσίας είδαμε έναν φοβισμένο Biden, έναν κοιμισμένο Bill Clinton, η Hillary στον κόσμο της, ο Pence στέκεται μόνος με κόκκινη γραβάτα, ο Hunter Biden, ο υιός, το πρεζόνι και ο ανώμαλος που ήρθε στην τελετή σαν να μην είχε συμβεί τίποτα… όλα ένα σόου, ήσαν όλοι μπερδεμένοι, διότι είχαν συνειδητοποιήσει ότι είναι παγιδευμένοι σε μια εμπόλεμη ζώνη που λέγεται Ουάσιγκτον, αλλά ήταν πολύ αργά. Δεν υπήρχε επιστροφή.

Ο Trump δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμα τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του Russiagate, και του Obamagate τα οποία είναι πάρα πολύ σοβαρά αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα αποκαλυφθούν στο άμεσο μέλλον.

Φίλοι μου αυτό που έρχεται είναι αναπόφευκτο. Είναι μόνο θέμα χρόνου.

Η κορύφωση θα έρθει αναπάντεχα, εν τω μεταξύ, υπομονή, παρακολουθήστε τις εξελίξεις, περισσότερο αυτές που αφορούν την Ελλάδα διότι σε λίγο οι εξελίξεις θα τρέχουν πολύ γρήγορα, θυμάστε τι έλεγαν οι Γέροντες για τους έλληνες πολιτικούς, για την βουλή, και για τους ιεράρχες που πρόδωσαν τον Χριστό μας ; όλα αυτά θα τα δούμε σύντομα… Το Φως, η Αλήθεια και το Καλό πάντα κερδίζουν. 

Έχετε προσέξει που ορκίστηκε ο Μπάιντεν ;…ορκίστηκε πάνω σε αντεστραμμένους σταυρούς !!!!!!

Πάνω σε αυτό που έβαλε το χέρι του για ορκωμοσία όπως βλέπετε στην φωτογραφεία υπάρχουν σταυροί ανάποδα !!!

(ΣΗΜ. ΟΙΜΟΥ:Ο φἰλος Γεωκών έχει κάνει λάθος οι σταυροί είναι ίσιοι όπως φαίνονται στην φωτό και πρόκειται για πολύ παλαιό βιλίο στο θεαθήναι τα πάνε καλά...)


Η ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν θύμιζε... μνημόσυνο καθώς δεν υπήρχε ούτε μισός υποστηρικτής του με την σιγή να είναι εκκωφαντική, αντίθετα πολλά τετράγωνα της Ουάσιγκτον είχαν αποκλειστεί από τον στρατό ώστε να προστατέψουν τον νέο πρόεδρο από τη λαϊκή δυσαρέσκεια.

Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας, οι προδότες είχαν άσχημο τέλος λόγο της διάπραξης προδοσίας, ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Όταν οι δολοφόνοι, οι παιδόφιλοι, οι προδότες, οι σατανιστές, οι άθεοι, και οι αντίχριστοι ξεκινούν να καταστρέφουν έναν πολιτισμό, η ιστορία, η γλώσσα και η πίστη είναι τα πρώτα πράγματα που κτυπούν

Πως τα καταφέραμε ένας λαός με ένδοξο παρελθόν να έχουμε καταλήξει να συντηρούμε ένα διαλυμένο κράτος, το οποίο λειτουργεί εις βάρος του λαού και απεργάζεται την καταστροφή του Έθνους…το οποίο αφέθηκε να κυβερνηθεί από πολιτικάντηδες, οι οποίοι μας οδήγησαν στο σημερινό όλεθρο.


Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να περάσουμε στη δράση. Να κάνουμε τον πατριωτισμό μας πράξη. ….Να περιφρουρήσουμε αξίες, πολιτισμό, περιβάλλον, γλώσσα. 

Να περιφρουρήσουμε τη φυλή μας, και τον γεωγραφικό χώρο που μας απέμεινε και περικλείεται στα γεωγραφικά όρια του Ελλαδικού και Κυπριακού Κράτους. Να διεκδικήσουμε αυτό που ανήκει σε μας και στα παιδιά μας. Να αγωνιστούμε για να λευτερώσουμε τα σκλαβωμένα εδάφη του Ελληνισμού. 

Η ευθύνη για την κατάντια της πατρίδας μας δεν βαραίνει μόνο αυτούς που ζεσταίνουν με τον κώλο τους τις καρέκλες των διαφόρων κυβερνήσεων και βουλής…αλλά βαραίνει και όλους εμάς που τους ανεχόμαστε.

Είναι ώρα να ενωθούμε και να πολεμήσουμε το κακό

1 σχόλιο:

 1. Πως θα πορευτεί η USA
  με τέτοιον πρόεδρο;

  Μήπως τον τελειώσουν σύντομα;
  Πώς θα κρατήσει το στόμα του;
  Για διάφορους λόγους
  είναι απρόβλεπτος.

  Ο ξεσηκωμός θα γίνει γιατί
  αφενός μεν δεν θα τον αντέχουν
  αφετέρου δε οι αποδείξεις
  της νοθείας θα βγαίνουν
  στην επιφάνεια.

  Κάποια στιγμή θα το παραδεχτεί
  μπροστά στις κάμερες...
  και θα γίνει χαμός.

  Τότε στην προσπάθειά της να
  κρατήσει το κύρος της ως...
  υπερδύναμη η USA θα κάνει
  το ...μεγάλο λάθος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή