Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΘΕΥΔΕΙ...ΘΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΟΜΩΣ...ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙ;


ΓΑΛΛΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: «ΜΕ LOCKDOWN ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ! Ο ΜΙΣΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Ή ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ»!


Ψυχίατρος Dr Frédéric Badel: τίποτα στη δημοκρατία δεν δικαιολογεί το lockdown επί ενός λαού. Οδεύουμε για δικτατορία. Ένα παρανοϊκό ντελίριο μεγάλης κλίμακας. 

Ψυχίατρος Serge Hefez: 15.000.000 Γάλλοι υποφέρουν από κατάθλιψη. 13.000.000 έχουν αυτοκτονικές τάσεις.Διπλάσιες απόπειρες αυτοκτονίας σε ανηλίκους.

Ένας Γάλλος στους 5 είναι σε κατάθλιψη, οι απόπειρες αυτοκτονίας εκτοξεύτηκαν στους ανήλικους.

Ο ψυχίατρος Serge Hefez, επικεφαλής του Ψυχιατρικού Τμήματος Παίδων Ανηλίκων στο νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière (Paris) δήλωσε στην ότι 15.000.000 Γάλλοι υποφέρουν από κατάθλιψη. 13.000.000 έχουν αυτοκτονικές τάσεις. 

Ένα σημαντικό κύμα διασχίζει τη Γαλλία. Δεν αφορά την κατάθλιψη, το άγχος, την αγωνία, τον θυμό ή την έκπληξη που μπορεί να συναντήσει ο καθένας σε αυτήν την εντελώς νέα περίοδο. Πέφτουμε σε μια αποδεδειγμένη κατάθλιψη.

Η Παιδοψυχιατρική υπηρεσία του νοσοκομείου Robert-Debré κατέγραψε διπλάσιες απόπειρες αυτοκτονίας σε παιδιά κάτω των 18 σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Σύμφωνα με την μελέτη Ifop-Fondation Jean-Jaurès τ΄Οκτώβρη 2020, από την αρχή της πανδημίας 1 στους 5 Γάλλους προσανατολίσθηκε ν΄αυτοκτονήσει.

Η έρευνα CoviPrev της Santé publique France στο ψυχολογικό καθεστώς του πληθυσμού δείχνει ότι το 21 % των Γάλλων αγγίχθηκε από κατάθλιψη, διπλάσιο ποσοστό από το προηγούμενο έτος… Δεν επηρεάζονται όλοι με τον ίδιο τρόπο, αλλά η κατάθλιψη επηρεάζει ένα στα πέντε άτομα. Αυτή η έρευνα είναι σύμφωνη με αυτό που βλέπουμε κλινικά. humanite 16/1/21

Ο Ψυχίατρος Dr Frédéric Badel αποκωδικοποιεί τις διάφορες τεχνικές χειραγώγησης που τέθηκαν σ΄εφαρμογή από την αρχή της κρίσης στο covidinfos.net. Λέει: Για την ανθρωπότητα δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ιός της. 

Οι ιοί είναι παντού, τους φιλοξενούμε συνεχώς. Η μόνη καινοτομία έγκειται στις ανθρώπινες συμπεριφορές που εφαρμόζονται για να προστατευθούμε από το κακό.

Ανεξάρτητα από το πόσο επικίνδυνος είναι ένας παράγοντας, ιογενής ή άλλος, τίποτα στη δημοκρατία δεν μπορεί να δικαιολογήσει το αναγκαστικό lockdown επί ενός λαού.

Όταν ένα κράτος αποφασίζει για την ευτυχία του λαού του και τον κρίνει ανίκανο ν΄αποφασίσει από και για τον εαυτό του ο δρόμος είναι ανοιχτός στην δικτατορία (εδώ υγειονομική). 

Όλα τα σημάδια μοιάζουν να είναι παρόντα: η ρητορική, τα μέσα εξαναγκασμού, η ανακοίνωση ενός ”κόσμου μετά”.

Οφείλουμε ν΄αναρωτηθούμε για τον τύπο της κοινωνίας που θέλουμε να δημιουργήσουμε. 

Αυτή της απόλυτης υγειονομικής κοινωνίας και του μηδενικού κινδύνου μου φαίνεται ότι είναι η χειρότερη των επιλογών γιατί από τη μια πλευρά αυτή σκιαγραφεί το δρόμο των μέσων ελέγχου όλου του πληθυσμού, τους ολοένα και μεγαλύτερους περιορισμούς των θεμελιωδών ελευθεριών μας και δομεί ένα παρανοϊκό ντελίριο μεγάλης κλίμακας κι από την άλλη είναι μια άνευ νοήματος ή μια οντολογική άρνηση.

ΥΓ. Μεγάλη διαδήλωση αναμένονται ως και 30.000 διαδηλωτές σήμερα στη Βιέννη κατά κοβιντολοκληρωτισμού .Η αστυνομία λέει τώρα ότι το πλήθος φθάνει από παντού…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου