Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ;

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΜΑRTIAL LAW


BINTEO


ΒΙΝΤΕΟ


Κοινοποιεί ο Γεωκών

Από το Σάββατο 9 Ιανουαρίου οι ΗΠΑ είναι σε martial law ( στρατιωτικό νόμο ) με τον Πρόεδρο Τραμπ ως αρχηγό και τον στρατηγό Flynn υπεύθυνο για το στρατό…ο Τραμπ έχει υπογράψει πολλές εκτελεστικές εντολές που, μεταξύ άλλων επέτρεψαν στρατιωτικές συλλήψεις…222.286 κατηγορίες εναντίον πολιτικών αμερικανών αλλά και σε πολιτικούς, και όχι μόνο, σε όλο τον κόσμο…οι κατηγορίες κατατέθηκαν σε ομοσπονδιακά δικαστήρια.

Σύμφωνα με τον νόμο περί εξέγερσης, ο Τραμπ θα παραμείνει Πρόεδρος επ 'αόριστον έως ότου συλλάβουν όλους που είναι εντος των ΗΠΑ…Σύντομα θα καταργήσει το Main Stream Media, (MSM) είναι ένας όρος και συντομογραφία που αναφέρεται συλλογικά στα διάφορα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης που επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους, (ABC, NBC, CBS, Fox News, CNN και MSNBC.)

Ο D. Trump κατηγορεί όλα αυτά τα ΜΜΕ ότι ‘’ κατευθύνουν την κοινή γνώμη προς ορισμένες ατζέντες που υποστηρίζουν το Βαθύ Κράτος, αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια και ουσιαστικά τίποτα που αναφέρουν δεν είναι πραγματικά νέα. "

Στρατιωτικές και Ειδικές Δυνάμεις έχουν αναπτυχτεί σε 400+ πόλεις των ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 15.000 στρατεύματα στην Washington, DC. σύμφωνα με τον υπουργό Ryan McCarthy. Οι μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων έχουν διεισδύσει κρυφά στο Antifa και το Black Lives Matter και έχουν κάνει σιωπηλές μυστικές συλλήψεις.

Ο Πρόεδρος Τραμπ επικαλέστηκε τον Νόμο περί εξέγερσης μετά από μια άλλη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το περασμένο Σάββατο. το πρωί της 9ης Ιανουαρίου σύμφωνα με την Intel.

Ο Μπάιντεν δεν μπορεί να ανακηρυχθεί εξαιτίας του Νόμου περί εξέγερσης που απαιτεί από τον Τραμπ να παραμείνει στο αξίωμα «έως ότου συλλάβουν όλους τους εγχώριους εχθρούς» 

ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ενεργοποιήσει το Σύστημα Έκδοσης Έκτακτης Ανάγκης (EBS). 

Με το EBS όλοι θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις στα τηλέφωνά τους, στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο Διαδίκτυο που θα αντικαθιστούν αρκετές ώρες κάθε φορά. 

Αυτήν την εβδομάδα οι πάροχοι Trump Intel Robert David Steele και Juan OSavin εξήγησαν : «Αυτό μπορεί να διευθετηθεί μέχρι την 1η Απριλίου . Οποιοσδήποτε, συμπεριλαμβανομένης της Fox, που αρνείται να μεταδώσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ αντιμετωπίζει απώλεια των αδειών FCC, καθώς και ποινικές κυρώσεις, ίσως στρατιωτική ανάληψη ».

Ο Trump Jr. ανακοίνωσε ότι σύντομα θα έρθει μια νέα πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που ονομάζεται Freedom Social Network.

Με εντολές του Προέδρου Τραμπ , η Ειδική Δύναμη, Special forces, πραγματοποίησαν συλλήψεις στην Φρανκφούρτη στη Γερμανία – στην εκεί έδρα του γραφείου της CIA, όπου τα μηχανήματα Dominion Voting άλλαξαν παράνομα τις ψήφους στις εκλογές του 2020.

Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου και έως τις 20 Ιανουαρίου , ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές επικοινωνίας, μέσων μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικά μέσα, καθώς και διακοπές ATM και συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες. 

Ο D. Trump και η Συμμαχία…

Η Συμμαχία απαρτίζεται από τον Πρόεδρο Τραμπ, τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Πρωθυπουργό της Ινδίας Ναρίντερ Μόντι , τα λευκά Καπέλα στο Υπουργείο Άμυνας με επικεφαλής τον Υπουργό Άμυνας Κρις Μίλερ, τον Υφυπουργό Άμυνας Intel Ezra Cohen Watnick και στρατηγό Michael T Flynn, 

Επίσης από τους Q (αποτελούμενο από περίπου 800 ειδικούς που συμβουλεύουν τον Πρόεδρο Τραμπ, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου του Πενταγώνου Στρατηγών, Μάρκ Μίλεϊ, Αντιπροέδρου Τζον Χέτεν, Γεν. Τζέιμς ΜακΚόνβιλ, Ναύαρχος Μάικλ Γκίλνται, Γεν. CQ Brown, Γεν. Paul Nakasone και Γεν. Τζέι Ρέιμοντ ), QAnons (εθελοντές πατριώτες με επικεφαλής τον JF Kennedy Jr.), την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας και διάφορους στρατιωτικούς σε όλο τον κόσμο σε μονάδες SOF, συμπεριλαμβανομένης της διεθνούς δύναμης που έχει εξουσιοδοτηθεί να πραγματοποιεί συλλήψεις σε οποιαδήποτε χώρα, την Ιντερπόλ, καθώς και τους πεζοναύτες των ΗΠΑ, την Εθνική Φρουρά και Ειδικές μονάδες λειτουργίας.

Σύντομα θα συλλάβουν διάσημους πολιτικούς, εντος και εκτός ΗΠΑ, ηθοποιούς, τραγουδιστές, CEOs και διασημότητες. Άνθρωποι που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και τον θαυμασμό του κοσμου…… Έχουν κάνει πολύ κακά πράγματα που είναι όλα πλήρως γνωστά και τεκμηριωμένα, και θα τιμωρηθούν σοβαρά.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών του Προέδρου Τραμπ, αυτός και αυτό που έχει αναφερθεί ως Συμμαχία πολεμούν την Καμπάλ - μια δύναμη λατρείας του Σατανά που αποτελείται από δεκατρείς οικογένειες Σατανιστών Bloodline από την Ιταλία, το Βατικανό, τη Μοναρχία του Ηνωμένου Βασιλείου, το Βρετανικό Μ16, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα, CIA, FBI, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Antifa, Black Lives Matter και ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι και Δημοκρατικοί νομοθέτες.


 Ενεργοποιήστε την αυτόματη μετάφραση κάνοντας κλικ:

Στο πρώτο κάτω δεξιά εικονίδιο (Υποτίτλοι) 

Μετά στο δεύτερο (ρυθμίσεις)

Επιλέγετε Υπότιτλοι (κλικ) και στην συνέχεια 

  Αυτόματη μετάφραση (κλικ), Ελληνικά (κλικ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου