Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΈ(Ν) ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!


Η.Π.Α: ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ» ΤΟΥ BΙDΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!Η.Π.Α: Οι «Δημοκρατικοί» του Biden θα απαγορεύσουν στους υποστηρικτές του Trump να εισέρχονται στο στρατό και να διεκδικούν ομοσπονδιακές θέσεις εργασίας. Δικτατορία;

Απίστευτη και αντιδημοκρατική προσπάθεια εκτόπισης των εκατομμυρίων Αμερικανών που ψήφισαν τον Donald Trump το 2016 και το 2020.Δεν σταματούν με τον ιδιωτικό τομέα.

Πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων φαίνεται ότι θα χρησιμοποιηθεί πλέον στις Η.Π.Α από τη διακυβέρνηση των «Δημοκρατικών» για να αποκλείονται από θέσεις κλειδιά σε σώματα ασφαλείας και ομοσπονδίες όσοι υποστήριξαν τον Τράμπ...! Πόσο μακρυά απέχουμε και στην Ελλάδα από κάτι αντίστοιχο; 

Είναι σαφές ότι η πλειοψηφία των όσων συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στις Η.Π.Α δεν φθάνουν στα ελληνικά Μ.Μ.Ε, τα οποία αρέσκονται στο να σας παρουσιάζουν τον νέο πρόεδρο των Η.Π.Α ως «άγγελο εξ’ ουρανού». Αναλογιστείτε με το παρακάτω κείμενο, τον λόγο που πράττουν κάτι τέτοιο. Ταυτόχρονα συγκρίνετε...εποχές...πολιτικές αντιστοιχείες με την Ελλάδα και σκεφτείτε τι ζούμε ήδη και τι έρχεται...!

Καθώς οι συντηρητικοί και τα μέλη του Κινήματος MAGA γενικά συνεχίζουν να αποστραγγίζονται-διαγράφονται με συνοπτικές διαδικασίες από τα κοινωνικά δίκτυα και τους πολιτικούς του κατεστημένου για τα γεγονότα που ξετυλίχτηκαν στις 6 Ιανουαρίου, τα μέλη του Κογκρέσου προχωρούν σε περισσότερες κινήσεις περιορισμού και αποκλεισμού στη ζωή εκείνων που δεν συμμετείχαν καν στην περίφημη «πολιορκία».

Ενώ πολλοί υποστηρικτές του Τραμπ έχουν απορριφθεί αθόρυβα από τους εργοδότες τους, αυτή ήταν σε μεγάλο βαθμό μια κίνηση πολιτικού συμβολισμού για να επιλέξουν με ποιον θέλουν να συνεργαστούν ως ιδιωτικές εταιρείες. Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπρόσωπο Stephanie Murphy (D-FL), οι υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να αποκλειστούν και από το δημόσιο τομέα.

Η Murphy, η οποία είναι μέλος της Επιτροπής Ένοπλων Υπηρεσιών του Σώματος, πρότεινε πρόσφατα ένα νομοσχέδιο που θα εμπόδιζε τα μέλη του κινήματος «Stop the Steal» μαζί με τους συνδρομητές του «QAnon» να μπορούν να λάβουν «άδεια ασφαλείας». Οι άδειες αυτές είναι μια αναγκαιότητα για τους Αμερικανούς που επιθυμούν να ενταχθούν στο Στρατιωτικό σώμα των ΗΠΑ και επίσης μια απαίτηση για να αποκτήσουν μια σειρά ομοσπονδιακών θέσεων εργασίας.

Αυτό το νομοσχέδιο θα απαγόρευε ουσιαστικά σε οποιονδήποτε Αμερικανό που θα ταυτοποιηθεί ότι συμμετείχε σε συγκέντρωση υπέρ του Προέδρου Τραμπ πριν ή μετά τις εκλογές ή εξέφρασε δημόσια ανησυχία σχετικά με την εκλογική απάτη, να είναι σε θέση να διεκδικεί ή να κατέχει θέση στις Ένοπλες Δυνάμεις ή σε οποιαδήποτε ομοσπονδιακή υπηρεσία επιβολής του νόμου.

Σύμφωνα με ένα άρθρο της Daily Beast :

Η νομοθεσία, με τίτλο «Security Clearance Improvement Act» του 2021, απαιτεί από τους αιτούντες που επιθυμούν να λάβουν ή να ανανεώσουν τις ομοσπονδιακές τους άδειες ασφαλείας, να αποκαλύψουν εάν συμμετείχαν στη διαδήλωση της 6ης Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον - ή σε άλλη εκδήλωση "Stop the Steal" - ή εάν " εμπλέκονται εν γνώσει τους σε δραστηριότητες που πραγματοποιούνται από έναν οργανισμό ή ένα κίνημα που διαδίδει θεωρίες συνωμοσίας και ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Το νομοσχέδιο στοχεύει συγκεκριμένα τους υποστηρικτές του Τραμπ και οποιονδήποτε αμφισβητεί τα ψευδή αποτελέσματα των εκλογών του 2020 ή την κυβέρνηση γενικότερα. 

Η Murphy, μια υποστηρικτής του κινήματος Black Lives Matter , δεν έχει ακόμη προτείνει νομοθεσία που να στοχεύει μέλη της ANTIFA ή της BLM για το σε μεγάλο βαθμό καταστροφικό «Summer of Love» που στοίχισε τη ζωή πολλών και είχε ως αποτέλεσμα φθορές περιουσιών αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων. .

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, φαίνεται θα μπορούσαμε να δούμε ιδεολογικές εκκαθαρίσεις τύπου Στάλιν στο στρατό των ΗΠΑ υπό τη νέα διοίκηση Μπάιντεν και της υπουργού Άμυνας Λόιντ Όστιν. 

Αρκετοί Δημοκρατικοί Γερουσιαστές, συμπεριλαμβανομένης της Dianne Feinstein και του Richard Blumenthal, ενώθηκαν μαζί για να γράψουν μια επιστολή στο Υπουργείο Άμυνας, ζητώντας να διεξαχθεί μια στρατιωτική έρευνα σε όλα τα κλιμάκια. 

Οι γερουσιαστές πιστεύουν ότι ο στρατός είναι ένας κόμβος για «λευκούς υπερασπιστές» και «εξτρεμιστές δεξιών».

Η επιστολή ζητά επίσης να γίνουν περισσότερες ακόμα ενέργειες για να αποτρέψουν τα μέλη της υπηρεσίας να «εγγραφούν» σε θεωρίες συνωμοσίας ή εξτρεμιστική ιδεολογία στο σύνολό της. Ενώ ο εξτρεμισμός και η λευκή υπεροχή σαφώς δεν έχουν θέση στον στρατό και δεν έχουν εδώ και καιρό τώρα, είναι γνωστό ότι πολλοί στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση ήδη θεωρούν ότι η απλή κατοχή συντηρητικών αξιών ή η υποστήριξη του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζεται ως λευκή υπεροχή .

 Ο χρόνος θα δείξει μόνο εάν τα αιτήματα σε αυτήν την επιστολή είναι κυριολεκτικά ή απλώς μια προσπάθεια εκτόπισης των εκατομμυρίων Αμερικανών που ψήφισαν τον Donald Trump το 2016 και το 2020.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου