Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΓΚΑΟΥΛΑΪΤΕΡ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ


Η ΒΟΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ MΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ


 Γράφει ο Δημήτρης Τζώρας 


Βολεύει πάρα πολύ εκλογικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη μία νέα καραντίνα. Όσο ο κόσμος βρίσκεται κλειδωμένος μέσα, είναι πρακτικά αδύνατο να δημιουργηθούν πατριωτικά κόμματα δεξιά της ΝΔ. 

Πώς θα συγκεντρώσει κάποιος υποψήφιος τον κόσμο; Πώς θα του εξηγήσει το πρόγραμμά του και τις ιδέες του; Πώς θα οργανωθούν, σε τοπικό επίπεδο, κομματικές οργανώσεις;

Τον βολεύει επίσης, ώστε να μη βγαίνει ο κόσμος έξω να διαμαρτυρηθεί, για τα δολοφονικά και άχρηστα lockdown. Η φασιστική του κυβέρνηση, δε θέλει με κανένα τρόπο την κοινωνική αλληλεπίδραση και την δημιουργία κοινωνικών κινημάτων, που θα τους απομακρύνουν από το μέλι της εξουσίας

Ούτε ο κύριος Τσίπρας επιθυμεί να εμφανιστούν νέα Αριστερά σχήματα που θα αμφισβητήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την καρέκλα του και γι’ αυτό, σιγοντάρει και εκείνος τα lockdown. Ας καταστραφεί η χώρα, ας καταστραφούν οι πολίτες, αρκεί αυτά τα δύο μπουμπούκια, Τσίπρας και Μητσοτάκης, να μη χάσουν τις καρέκλες τους! Άθλιοι!

Ο Μητσοτάκης θέλει να αντιγράψει την Πελόζι και τον Μπάιντεν. Να βάλει τείχη και συρματοπλέγματα γύρω από το Κοινοβούλιο, εάν χρειαστεί. 

Ο κύριος Τσιόδρας, άρχισε να φοράει διπλή μάσκα, επειδή ο Φάουτσι και οι χειριστές του, αποφάσισαν να επιβάλλουν τέτοια εξευτελιστικά μέτρα στους πολίτες. Τη γελοιότητα της διπλής μάσκας, την πρότεινε και άρχισε να την εφαρμόζει ο Αμερικανός Φάουτσι, αμέσως μετά την εκλογή Μπάιντεν. 

Θα έρθουν ως έσχατο μέσο γελοιοποίησης και υποταγής των ανθρώπων και τα πρωκτικά τεστ. Θα το δείτε! Μισό βήμα μακριά είμαστε από τέτοιες μεθοδολογίες εξανδραποδισμού της κοινωνίας!

Η κυβέρνηση, με την συναυτουργία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θέλει να πάει σε εκλογές, χωρίς να δώσει τη δυνατότητα τους πολίτες να οργανωθούν και να εκφραστούν, μέσω νέων πολιτικών σχηματισμών.

 Μία συγκυβερνούσα χουντάρα, ένας μαφιόζικος συνασπισμός άθλιων πολιτικών, προτιμά να διαλύσει την οικονομία και την κοινωνία, από το να χάσει την καρέκλα και την κονόμα.

Οι δικές μας πληροφορίες και εκτιμήσεις για τα εκλογικά ποσοστά των κομμάτων, δείχνουν τη ΝΔ στο 20%, τον ΣΥΡΙΖΑ στο 12-15%, εκτός Βουλής το ΚΙΝΑΛ και τα υπόλοιπα κόμματα να παλεύουν να μπουν στο Κοινοβούλιο. 

Κάτω από αυτές τις δημοσκοπικές συνθήκες, η συγκυβερνώσα συμμορία, Μητσοτάκη – Τσίπρα, όχι μόνο θα κάνει νοθεία με τις ψήφους των ομογενών, για να κρατηθεί λίγο ακόμα ζωντανή, αλλά θα επιβάλλει και άλλους πρωτοφανείς περιορισμούς στις μετακινήσεις και την ελευθερία του λόγου.

Οι νοθευμένες εκλογές στις ΗΠΑ, θα μοιάζουν με πράξεις υγιούς δημοκρατικού ανταγωνισμού, μπροστά σε αυτά που έχουν σκοπό να κάνουν οι Μητσοτάκης – Τσίπρας. 

Άλλωστε, το έχουν δοκιμάσει ξανά, ως test event, στις εκλογές του 2019, όπου είδαμε τον ΣΥΡΙΖΑ να αυξάνει ραγδαία τα εκλογικά του ποσοστά, σε σχέση με αυτά των ευρωεκλογών που διεξήχθησαν ένα μήνα νωρίτερα. 

Είχαν «φυτρώσει» 200.000 μετανοημένοι ψηφοφόροι, που έσπευσαν να ψηφίσουν τον Αλέξη, ένα μήνα αργότερα από την ημέρα των Ευρωεκλογών!

Έχει ήδη αρχίσει το αγοραστικό σάρωμα ξενοδοχειακών μονάδων, που δεν κατάφεραν να επιβιώσουν από την περσινή καλοκαιρινή σεζόν. Το μεγάλο ξεπούλημα των επιχειρήσεων θα έρθει τον Σεπτέμβριο, μετά από άλλη μία καταστροφική τουριστική σεζόν. 

Βάζουν στο εκτελεστικό απόσπασμα όλο τον ξενοδοχειακό κλάδο, για να μπορέσουν Αλβανοί «επενδυτές», όπως μας ενημέρωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης, να επενδύσουν στην Ελλάδα. Άλλωστε και επί ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλούσαν τους Αφγανούς και τους Σύριους που εισέρχονταν παράνομα στην Ελλάδα, επενδυτές.

Ας καταλάβουν οι Έλληνες επιχειρηματίες, μικροί και μεγάλοι, την στόχευση αυτού του σάπιου και μισελληνικού καθεστώτος. Πρώτα, πήραν τις περιουσίες των Ελλήνων με την κομπίνα του Χρηματιστηρίου. 

Μετά, έκλεψαν τις περιουσίες των Ελλήνων με τα διακοποδάνεια και τις πιστωτικές κάρτες των Τραπεζών, που τις έβαζαν να τα παραχωρούσαν ασύστολα. 

Συνέχισαν το πλιάτσικο με τα Μνημόνια, κάνοντας τους Έλληνες να πουλάνε τα χρυσαφικά τους και τα οικογενειακά τους κειμήλια για να επιζήσουν. Τώρα, ετοιμάζουν το μεγάλο κόλπο διά της «πανδημίας». Δε θέλουν να έχει ο Έλληνας τουριστική μονάδα. 

Δε θέλουν να έχει καφετέρια και ψησταριά. Θα του τα πάρουν και θα τα παραδώσουν στους νέους «επενδυτές», που ετοιμάζουν γιουρούσι μετά την πλήρη οικονομική κατάρρευση της χώρας και την πτώχευση της κοινωνίας.

Οι Έλληνες, έχασαν τη χώρα τους από τις κατοχικές δυνάμεις. Έχασαν την ασφάλειά τους, τα σχολεία και τις γειτονιές τους από εκατομμύρια λαθρομεταναστών. Τώρα, θα χάσουν και τον τελευταίο οικονομικό τους πνεύμονα, τον τουρισμό!

Το καθεστώς, δε θέλει να επαναληφθούν οι σκηνές του 2015, με τους εξεγερμένους στην Πλατεία Συντάγματος. Δε θέλει να συντελεστεί άλλη μία πολιτικο-κοινωνική μεταβολή στη χώρα. 

Τα αχρείστα lockdown, είναι χρήσιμα μόνο για το καθεστώς και την πολιτική του επιβίωση, αφού δεν επιτρέπουν στους πολίτες να αυτο-οργανωθούν και να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στην νομή της εξουσίας. 

Δεν επιθυμούν, Μητσοτάκης και Τσίπρας, η εξαγριωμένη και αφυπνισμένη κοινωνία, να μπλέκεται στα πόδια τους.

Ο Θάνατός μας, η Ζωή τους! Έτσι θα προχωρήσουν από εδώ και πέρα. Αυτό, επιβάλλουν οι εμπνευστές του Great Reset!

 Ο πιο άχρηστος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον πιο μισητό Πρωθυπουργό της Μεταπολίτευσης, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι αποφασισμένοι και διατεταγμένοι να διαλύσουν το ελληνικό Έθνος. 

Τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, μας βρίσκουν πάλι υπόδουλους και κατεστραμμένους, από τον εσωτερικό εχθρό αυτή τη φορά.

Τα χαμίνια της Μέρκελ, του Σόρος και του Τζο Μπάιντεν, διαπράττουν συνειδητά εθνοκάθαρση. Ό,τι δεν κατάφεραν οι Τούρκοι, θα το καταφέρουν παρέα, ο άχρηστος και o μισητός.


Δημήτρης Τζώρας 
Πολιτικός Αναλυτής



5 σχόλια:

  1. Η Παντοδυναμία, η Παναγαθότητα και η Πανσοφία του Θεού μας αξιοποιεί ακόμα και τους προδότες για να προωθήσει το σχέδιό Του. Για φανταστείτε: Πώς θα γινόταν η κοσμοσωτήρια σταύρωση του Κυρίου αν δεν τον προέδιδε ο Ιούδας. Δεν έβαλε ο Θεός τον Ιούδα να τον προδώσει (αλίμονο!). Εκείνος όμως ως Παντογνώστης ήξερε ότι στη δεδομένη στιγμή, για το συγκεκριμένο λόγο θα προδιδόταν. Δεν το κατάλαβε εκείνη την ώρα, ή λίγο πριν. Το γνώριζε πριν από τη γένεση του κόσμου ετούτου, όπως γνώριζε, γνωρίζει και θα γνωρίζει όλους τους ανθρώπους του αιώνος τούτου, πριν ακόμα οι ίδιοι γνωρίσουν τους εαυτούς τους.

    Εμπιστοσύνη λοιπόν και πολύ προσευχή για να περάσουμε κι εμείς ως άνθρωποι του αιώνος τούτου με τη βοήθεια του Χριστού μας όλα όσα μας επεγράφησαν άνωθεν, προκειμένου να αξιωθούμε να Τον γνωρίσουμε στο μέλλοντα αιώνα και να ευφραινόμαστε χωρίς τέλος με τα ακατάληπτα αγαθά που ετοίμασε για όσους Τον αγαπούν.

    Αμήν, γένοιτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα όσα ακούμε σήμερα, ζητούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Προσπαθούν να μας αφαιρέσουν την πίστη, την ελπίδα και την αγάπη, να φέρουν στις ψυχές απόγνωση. Η μεγάλη επιτυχία, η νίκη του κακού είναι το ότι έχει φέρει σε πολλές ψυχές την απαισιοδοξία. Αν η πατρίδα μας βρίσκεται σε μία δυσχερή θέση, το επέτρεψε ο Θεός όχι για να απελπισθούμε αλλά για να εργασθούμε σωστά. Αν έχει επικρατήσει ένα πνεύμα απαισιοδοξίας σε πολλούς είναι διότι η διαπαιδαγώγηση που ασκείται σήμερα με όλους τους τρόπους και κυρίως την τηλεόραση αφαιρεί από τις ψυχές, ιδίως των νέων, τις τρεις αυτές αρετές, την πίστη, την ελπίδα, και την αγάπη. Και εκεί ακόμη που έχουν βλαστήσει, οι ρίζες τους είναι τόσο επιφανειακές ώστε, με όσα ακούει κανείς, εύκολα ξεριζώνονται.

    Και η ίδια η οικονομική (και τώρα δήθεν υγειονομική) κρίση στην Ελλάδα πρώτα εμπεδώθηκε σε ψυχολογικό επίπεδο απελπισίας και έπειτα εκδηλώθηκε σε οικονομικά (και τώρα δήθεν επιδημιολογικά) μεγέθη. Πρώτα έγινε η επέλαση του φόβου ότι επέρχεται οικονομική και υγειονομική κρίση και ύστερα αρχίσαμε να την ζούμε σαν μια ανεξέλεγκτη κατάσταση. Πρώτα κατέρρευσε το ηθικό και έπειτα ακολούθησαν όλες εκείνες οι διεργασίες οι οποίες όχι μόνο δεν ανέστειλαν την κρίση αλλά και έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα, την έκαναν να μοιάζει σαν ένα καταρράκτη που ήταν προετοιμασμένος για να οδηγήσει την Ελλάδα στην άβυσσο.


    Η βαθύτερη αιτία της κρίσεως είναι ότι κάποιοι θέλουν τα αγαθά της γης να τα στερήσουν από άλλους για να τα νέμονται αυτοί. Η αιτία δηλαδή του κακού βρίσκεται στην απόρριψη του λόγου του Χριστού: “Μακάριόν εστι διδόναι μάλλον ή λαμβάνειν”. Τότε γίνεται αληθινά ευτυχισμένος ο άνθρωπος, όταν δίνει παρά όταν παίρνει. Αυτό ο Χριστός το κήρυξε όχι μόνο με το Eυαγγέλιό Tου αλλά και το επεβεβαίωσε με την ζωή του, διότι έδωσε τον εαυτό του θυσία για χάρη μας. Και όταν εμείς δεχόμαστε μέσα μας αυτόν τον Χριστόν, την αγάπη του δεχόμαστε, δεχόμαστε αυτό το πνεύμα, που μας κάνει κι εμάς ευτυχισμένους και άρα όχι απαισιόδοξους. Όταν υπάρχει κάποιος που σε αγαπά με μια τέτοια αγάπη από την οποία δεν υπάρχει μεγαλύτερη και όταν κι εσύ γίνεσαι αποδέκτης αυτής της αγάπης, πώς μπορεί έπειτα να έχει τόπο μέσα σου η απαισιοδοξία;

    Ας υπάρχει κρίση. Αν λειτουργήσει μεταξύ μας η αγάπη, το καλό που θα βγει θα είναι ασύγκριτα μεγαλύτερο από τα ψευτοαγαθά που είχαμε πριν την κρίση, τα οποία χωρίς την αγάπη και την μεταξύ μας κοινωνία, έκαναν τη ζωή να μοιάζει με νεκρή φύση, όπως όταν βλέπεις ένα πλαστικό τριαντάφυλλο που δεν έχει ζωή ούτε ευωδία. Έτσι και η ευμάρεια αφαιρεί το νόημα της ζωής, που βρίσκεται στην αγάπη του Θεού για τον άνθρωπο, την οποία αγάπη προς τον Θεό όταν μέσα μας την ζούμε, την μορφοποιούμε σε μεταξύ μας αγάπη. Η κρίση θα βγει σε καλό, αν την ώρα που στερούμαστε τα χρήματα και φοβόμαστε για την υγεία μας και τα πρόστιμα, βρούμε το ΕΝΟΣ ΕΣΤΙ ΧΡΕΙΑ, το ένα αυτό του οποίου έχουμε πραγματική ανάγκη, την αγάπη του Θεού. Την οποία αποδεχόμαστε όταν συμμορφωνόμαστε προς το θέλημά Του, προς την δικαιοσύνη Του. Ο Θεός αναλαμβάνει τότε να μας προσθέσει και ό,τι άλλο μας χρειάζεται.

    -------------------------------------------
    https://alopsis.gr/%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%BE%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%B3-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαώ μη πίστευε. Πολύτροπος έστιν όμιλος. Λαός τοι και ύδωρ και πυρ ακατάσχετα πάντα.
    – Μην εμπιστεύεσαι τον λαό. Είναι ένα απρόβλεπτο σύνολο. Λαός, φωτιά και νερό δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν.
    Φωκυλίδης, ~5ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής από τη Μίλητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το reset αργεί ακόμα. Θα ξεκινήσει όταν ο Μιχαήλ αισθητά πάνω από την Αγια Σοφιά αναγγείλει το ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ, ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ και συγχρόνως θα κηρύξει και τη λήξη του Γ' ΠΠ.

      Διαγραφή