Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΑΝΤΙΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ… ΦΟΥΣΚΩΤΟΙ ΥΠΕΡ-ΗΡΩΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ!

 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΔΙΝΟΥΝ "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ"!


Έγκλημα…φουσκωτοί υπερ-ήρωες υποστηρίζουν ατροφικές ιδέες! Αντιερωτική εποχή… τα ”παιδιά” δίνουν ”ραντεβού θανάτου”!

Οι ατροφικές ιδέες χρήζουν υποστήριξης από υπερ-ήρωες μ’ αναβολικά ντόπα και ναρκωτικά! οι πραγματικές ιδέες δεν έχουν ανάγκη από στεροειδή ανδρογόνα από φουσκωτούς, ”γορίλες”, από bodyguard και σεκιουριτάδες από διμοιρίες υπεράσπισης ή μολότοφ κι ομαδούλες-συμμορίες, από μαστούρα και φτιάξιμο..

Με καδρόνια μαχαίρια στιλέτα σιδερολοστούς γκλοπ …δεν χτίζεις τον κόσμο.. Είναι υλικά αποδόμησης…..

Συμμορίες ανηλίκων με κωδικές ονομασίες κι αναγνωριστικές χειρονομίες ταυτοποίησης, “zones de non–droit” , γκέτο περιοχές που ελέγχονται από οργανωμένες ομάδες, βία διαδυκτιακή, διακοινοτική, οπαδική, ενδοσχολική, με σαθρό ιδεολογικό υπόβαθρο ή εμπεδωμένη σε προκαταλήψεις παρωχημένων κοινωνικών στερεότυπων που μεταφέρουν πληθυσμοί που μεταγγίστηκαν άτακτα στην ελληνική κοινωνία. Χουλιγκανισμός πολιτικός, αθλητικός, μαθητικός ή και κρατικός…

Το δόγμα βία στη βία…είναι θέσφατο. Τα ” παιδιά” ο προσφιλής μιντιακός χαρακτηρισμός αδίστακτων εγκληματιών αμβλύνει τις εντυπώσεις. Τυφλή βία, σκέτο μίσος. Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές.

 Από πουθενά δεν αποσαφηνίζεται ότι δεν υπάρχει casus belli στις διαπροσωπικές σχέσεις. Παιδιά χαμίνια παιδιά του δρόμου παιδιά του κοινωνικού εμφυλίου της διάζευξης του άυλου διαζυγίου ψυχές διχασμένες. Εγκατάλειψη.

 Μια απεγνωσμένη αναζήτηση ενός οποιουδήποτε ”ανήκειν” μετά την κατάλυση της κοινότητας. Το κοινωνικό κράτος σχεδόν ανύπαρκτο οι διωκτικές αρχές αλλά και οι δικαστικές υπό υψηλή επιτήρηση…

Ο πόλεμος δεν είναι video game..H βία δεν είναι παιχνίδι ρόλων..Υπάρχει μια διάχυτη σύγχιση ειδικά στις μικρότερες ηλικίες της πραγματικότητας με την εικονική. Μια τρισδιάστατη ψευδαίσθηση ψυχεδέλειας. Διαρκής εθισμός με την αιματίλα και το τρομακτικό μύηση στη σκοτεινή υποκουλτούρα του θανάτου μέσα από τη βιομηχανία συνειδήσεων.

Μεταλλαγαμένες συνειδήσεις από ψυχότροπες ουσίες. Το σύνθημα Μπάφο Παιδεία Ελευθερία δεν λειτουργεί.

Ο υπερανδρισμός ως άναρχο αντίβαρο στην επιβαλλόμενη θηλυκοποίηση. Η διπολική θεωρία των 2 άκρων.

Και παντού μια λογική συγκάλυψης…Μια εντολή εξ άνωθεν…που σβήνει τα ίχνη ελαχιστοποιεί την αντίδραση. Ιδιότυπη ασυλία κι ατιμωρησία.

Γεμίσαμε από ανεξέλεγκτα γυμναστήρια πολεμικών τεχνών έκλεισαν και τα τελευταία καταφύγια ιδεών. Όλοι αυτοί που γαλουχούν νέα παιδιά στα στάδια και στα γυμναστήρια της γειτονιάς τι σχέση έχουν με παιδαγωγική; Από το meToo των παρενοχλήσεων στο me Too της τυφλής επίδειξης δύναμης..

Αντιερωτική εποχή…τα παιδιά δίνουν ”ραντεβού θανάτου”.. Ο υπεραισθησιασμός δημιουργεί ψυχρές καρδιές…Ο έρωτας ξανά και ξανά αγοραίος…

Ειδεχθή εγκλήματα παραμένουν ατιμώρητα…αφού οι δράστες παραδίδονται στην καταχρηστική ψυχολογία…Αν και όλα εξηγούνται δεν σημαίνει ότι όλα μπορούν να δικαιολογηθούν. Αν δεν υπάρχει κράτος τότε όλα επιτρέπονται…

Το κράτος που αποδείχθηκε ολοκληρωτικό στην εκρίζωση του ιού παραμένει ανεξήγητα φοβικό ηττοπαθές έναντι του οργανωμένου ή μη εγκλήματος..

Μια …νύχτα εθνικού πένθους για τον ΄Αλκη σε μια χώρα σκοτεινή που θυμίζει βασίλειο του Άδη από το μίσος την επιθετικότητα το ιδεολογικό και πνευματικό αδιέξοδο.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου