Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΜΠΑΣ.
ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
!

2 BINTEO


Δραματικές εξελίξεις:” Ο ηγέτης της ΛΔ Ντόνετσκ ανακοίνωσε τη μαζική εκκένωση πολιτών προς Ρωσία”.Ρωσικές πηγές: o ηγέτης της ΛΔ Ντόνετσκ κάλεσε όλους τους άρρενες που μπορούν αν φέρουν όπλο να υπερασπιστούν τα εδάφη τους!.

Δραματικές εξελίξεις . ”Ο ηγέτης της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ ανακοίνωσε τη μαζική εκκένωση των πολιτών προς τη Ρωσία..Η εκκένωση των κατοίκων από το Ντονμπάς προς Ρωσία άρχισε.”Πρώτοι φεύγουν γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι. 700.000 αμάχους σχεδιάζουν να εκκενώσουν από τη ΛΔ του Ντόνετσκ προς Ρωσία δήλωσαν οι ρωσογενείς.


Αν όντως είναι έτσι ή η Ρωσία αποσύρει τον κόσμο της για να μην πληρώσει το τίμημα αν γενικευθεί ή σύρραξη ή κάτι άλλο. O εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου ερωτηθείς για την εκκένωση λέει δεν ξέρει τι συμβαίνει εκεί τώρα” – IFAX. 

Aπίστευτη είδηση. ο ηγέτης του Ντόνετσκ κάλεσε όσους άρρενες μπορούν να κρατήσουν όπλο να προσέλθουν να υπερασπιστούν τα εδάφη τους.Που σημαίνει φεύγουν τα γυναικόπαιδα μένουν οι μάχιμοι. Αρχίζει ο πόλεμος.


DPR τώρα: Οι κάτοικοι ενημερώθηκαν για τις διευθύνσεις των σημείων συλλογής για εκκένωση, ουρές σε ΑΤΜ και βενζινάδικα

Οι κάτοικοι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ έλαβαν μηνύματα sms από τη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας “Phoenix” που έδειχναν τις διευθύνσεις των σημείων συλλογής για εκκένωση.

Το μήνυμα αναρτήθηκε και στο διαδίκτυο.

“Προσοχή! Οι πολίτες! Ανακοινώθηκε έκτακτη εκκένωση! Μη χάνετε την ψυχραιμία σας, μην πανικοβάλλεστε! Ενημερώστε τους γείτονές σας!

Ακολουθήστε τις οδηγίες που αναρτώνται στο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό δίκτυο, SMS ενημέρωσης από το ROS «Phoenix», καθώς και που λαμβάνετε από τις αρμόδιες εξειδικευμένες υπηρεσίες της πόλης (επαρχία).O Putin έδωσε εντολή να καταβληθούν 10 000 ρούβλια σε κάθε πρόσφυγα από το Donbass που φθάνει στην περιοχή του Rostov. ήδη τα πρώτα 80 λεωφορεία με πρόσφυγες έφτασαν στο Rostov.

Ηχούν οι σειρήνες..

Αυτή η νεαρή γυναίκα η Σβετλάνα τραυματίστηκε από ουκρανικά πυρά καθώς επέστρεφε από δουλειά της στην Staromikhaylovka. Ανεπίσημα ήδη υπάρχουν δεκάδες θύματα στις ρωσόφωνες περιοχές. 

Ο ηγέτης του Ντόνετσκ λέει πως η Ουκρανία ανά πάσα στιγμή θ΄αρχίσει επίθεση μεγάλης κλίμακας. Ο Biden θ΄απευθυνθεί για ουκρανικό στις 4μμ και το NATO τέθηκε σε high alert. Lavrov: γενοκτονία είναι σ΄εξέλιξη στο Ντονμπάς.





 

6 σχόλια:

  1. Εγώ προσωπικά, έχω το νου μου στη Γεωργία, διότι πιστεύω ότι από κει θα ξεκινήσει μια προβοκάτσια των Δυτικών και θα αναγκάσει τον κοντό να δείξει το πραγματικό του ύψος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρώτος πόλεμος ήταν αυτός που έγινε στη Γεωργία.
      Η Ρωσία θα δεχτεί κι άλλη πρόκληση-επίθεση από τη Γεωργία κι αυτή τη φορά θα την καταστρέψει τελειωτικά. Δυστυχώς οι απώλειες του άμαχου πληθυσμού της Γεωργίας θα είναι τρομακτικές.

      Όσο οι Ρώσοι θα πολεμούν στη Γεωργία, θα υποκινηθούν και οι Ουκρανοί από τους Αμερικάνους να κάνουν χοντρές προκλήσεις ενάντια στους Ρώσους. Η Τουρκία θα επιτρέψει σε αμερικανικά πλοία και αεροσκάφη να περάσουν από εναέριο χώρο και στενά, για να χτυπήσουν τους Ρώσους.

      Από τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τους Τούρκους. Οι Ρώσοι θα καταλάβουν πολύ σύντομα τους Ουκρανούς (για την ακρίβεια, πολύ λίγοι Ουκρανοί θα πολεμήσουν τους Ρώσους και θα γίνουν δεκτοί με ενθουσιασμό στις πόλεις. Πάνω από την Ουκρανία και τον Εύξεινο Πόντο θα πολεμήσουν (αερομαχίες) Αμερικάνοι και Ρώσοι για πρώτη φορά και θα υπερισχύσουν οι Ρώσοι συντριπτικά .

      Στην Τουρκία θα έχει επιβληθεί δικτατορία, ενώ θα εξεγερθούν οι Κούρδοι. Παγκόσμια οικονομική αναταραχή. Οι οικονομίες καταρρέουν η μια μετά την άλλη. Γίνεται στάση πληρωμών και λαϊκές εξεγέρσεις…

      Ο Εύξεινος Πόντος θα γίνει Ρωσική λίμνη, μετά δε και την κατάκτηση της Τουρκίας.
      (Θα είναι η πρώτη χώρα που θα δοκιμάσει τα ρωσικά μυστικά ΥΠΕΡΟΠΛΑ).

      (συνεχίζεται...)

      Διαγραφή
    2. Μας έδωσε ο Κύριος 10 χρόνια παράταση, αλλά (μάλλον) όχι άλλη

      https://www.youtube.com/watch?v=rXT-a5Y9Sec

      Διαγραφή
    3. Τι παραταση; κι αλλη; αφου η γεροντισα σε αλλο ποστ ειπε κομμενες οι προσευχες για παραταση.

      Διαγραφή
    4. Ημείς να ζητώμεν το έλεος της αφέσεως των αμαρτιών μας, και να επιμεληθώμεν την καθαρότητα της ψυχής, και τα του Θεού έρχονται μόνα τους χωρίς την ημών ζήτησιν.

      Διαγραφή
  2. Όσοι έχουμε πειστεί για την κρισιμότητα των στιγμών πρέπει "εν τω μέσω της νυκτός" να σηκωνόμαστε σαν παλαβιάρηδες και γονατιστοί να λέμε την Ευχή, κάνοντας και όσες μετάνοιες μπορεί ο καθένας, μαζί με εγκράτεια στα πάντα. Για μας, για την οικογένειά μας, για τους γείτονες, για όλους τους Έλληνες που κοιμούνται και "κοιμούνται". ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή