Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ΜΥΝΗΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ

«ΚΟΜΜΕΝΗ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ»

Κοινοποιεί ο Ηλίας Σκουντριάνος

 «ΜΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ.  ΑΠΟ ΤΟΝ IOYNIO  ΘΑ  ΑΡΧΙΣΟΥΝ (σ.σ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ).

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟΥ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΜ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ ΑΦΟΥ ΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ.

ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ.

ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ.(ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ). ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ-ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΕΙ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΠΟΡΟ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΠΟΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ. (ΞΕΡΩ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΥΒΡΙΔΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ).

ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ (3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ)

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΣΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ (ΤΑΛΜΟΥΔ Η ΒΑΣΗ). ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΠΟΡΝΕΙΑ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.

ΜΕΤΑ ΤΟ 2050 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΕ:

Α) ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΑΙΣΧΑΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑI ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ. ΕΣΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ.

 Β) ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΚΟΜΜΕΝΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ, ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΥΦΟΣ(Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΥΦΟΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΣΗΜΑΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ). ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΠΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ "ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΡΩΓΕΙ ΜΕ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΟΥΤΑΛΙ".



ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΣΑΤΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ


27 σχόλια:

  1. "ΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ"
    Επιτελους πρυτανευσε η λογικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΣΩΡΙΟΝ ΤΗΣ Γ'ΩΡΑΣ (09.00 π.μ.)
    ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ

    Κύριε, ὁ Θεὸς ἡμῶν, ὁ τὴν σὴν εἰρήνην δεδωκὼς τοῖς ἀνθρώποις, καὶ τὴν τοῦ Παναγίου Πνεύματος δωρεὰν τοῖς σοῖς Μαθηταῖς καὶ Ἀποστόλοις καταπέμψας, καὶ τὰ τούτων χείλη ἐκ πυρίνων γλωσσῶν διανοίξας δυνάμει σου, διάνοιξον καὶ ἡμῶν τῶν ἁμαρτωλῶν τὰ χείλη, καὶ δίδαξον ἡμᾶς, πῶς δεῖ, καὶ ὑπὲρ ὧν χρὴ προσεύχεσθαι. Κυβέρνησον ἡμῶν τὴν ζωήν, ὁ εὔδιος τῶν χειμαζομένων λιμήν, καὶ γνώρισον ἡμῖν ὁδόν, ἐν ᾗ πορευσόμεθα. Πνεῦμα εὐθὲς ἐγκαίνισον ἐν τοῖς ἐγκάτοις ἡμῶν, καὶ Πνεύματι ἡγεμονικῷ τὸ τῆς διανοίας ἡμῶν στήριξον ὀλισθηρόν, ἵνα καθ' ἑκάστην ἡμέραν, τῷ Πνεύματί σου τῷ ἀγαθῷ, πρὸς τὸ συμφέρον ὁδηγούμενοι, καταξιωθῶμεν ποιεῖν τὰς ἐντολάς σου, καὶ τῆς σῆς ἀεὶ μνημονεύειν ἐνδόξου καὶ ἐρευνητικῆς τῶν πεπραγμένων τοῖς ἀνθρώποις παρουσίας, καὶ μὴ τοῖς φθειρομένοις τοῦ κόσμου τούτου ἐναπατᾶσθαι τερπνοῖς, ἀλλὰ τῆς τῶν μελλόντων ὀρέγεσθαι ἀπολαύσεως ἐνίσχυσον θησαυρῶν, ὅτι εὐλογητὸς καὶ αἰνετὸς ὑπάρχεις ἐν πᾶσι τοῖς Ἁγίοις σου, εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω μια απορία όμως βρε παιδιά: Πώς μέχρι σήμερα όλοι Ρώσσοι και Δυτικοί συμφωνούσαν στην παραγωγή εμβολίων οι μεν της Pfizer Moderna κλπ. και οι δε της Sputnik και την επιβολή τους στις μάζες και τώρα ξαφνικά "τα σπάσανε" και θα πολεμήσει ο ένας εναντίον του άλλου;

    -Μήπως ο πόλεμος άρχισε από τότε που άρχισαν να επιβάλλονται τα εμβόλια της ευθανασίας και από τους μεν και από τους δε;

    -Ο δε πόλεμος γινόταν από την παγκόσμια άρχουσα τάξη προς όλους τους λαούς του κόσμου;

    -Πόσο τυχαίο είναι άραγε, ότι τα σενάρια του πολέμου Ανατολής Δύσης φούντωσαν τώρα, που φούντωσε το παγκόσμιο λαϊκό κίνημα κατά των κυβερνήσεων μαριονετών, για να γλιτώσουν τα τομάρια τους από τη λαϊκή οργή και να στρέψουν το ένα έθνος κατά του άλλου, ώστε να στεφθεί με επιτυχία ο πραγματικός σκοπός για τον οποίο παρασκευάστηκαν τα όπλα-εμβόλια, δηλαδή ο "αποπληθυσμός" του πλανήτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να πεις, ότι ο Γ'ΠΠ δεν είναι τίποτε άλλο παρά το "PLAN B'" της άρχουσας σατανοκρατούμενης τάξης, σε περίπτωση που τα goim σήκωναν κεφάλι και απαιτούσαν πίσω την ελευθερία τους δια της άρσεως των σχεδίων της ΝΤΠ;

      Διαγραφή
    2. Έτσι ακριβώς γίνεται
      Οι άρχοντες του κόσμου τούτου
      Θέλουν τον έλεγχο του ανθρώπου γενικα στην γη

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σουλειμάν, διάλεξε με ποιο 1/3 θέλεις να πας. Ο χρόνος σου τελειώνει!!!

      Διαγραφή
    2. Σουλειμάν, Η μίσθωσή σας τελείωσε. Το νοίκι σας το πληρώσαμε εμείς με τον πνευματικό κανόνα μας.

      Επειδή δε μου αρέσει να παριστάνω το νεκροθάφτη, προτιμώ όταν έρθω στη γη των παππούδων μου (Σηλυβρία και Αϊβαλί) να την έχεις κοπανίσει για την κόκκινη μηλιά, ή να έχεις βαπτιστεί Ορθόδοξος για να γίνεις αδερφός μου.

      Διαγραφή
    3. Ὅταν θὰ ἰδῆτε τὸ χιλιάρμενο στὰ ἑλληνικὰ νερά, τότε θἄρθη.

      Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

      Διαγραφή
  5. Αυτά έχουν αναρτηθεί το 2012 στο πρώτο "ΗΓΓΙΚΕΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, συγγνώμη για την παράλειψη της παραπομπής, αλλά ο Φίλιππος μας εγκατέλειψε, τι κάνει;
      Εγώ έχω ένα τεράστιο αρχείο 611 σελίδων και ρίχνω μέσα ό,τι αξιόλογο και αξιόπιστο βρω. Ένα από αυτά είναι και το κείμενο αυτό.

      Το ζητούμενο σε τούτες τις κρίσιμες ώρες είναι να ενημερώνεται και να προετοιμάζεται ο κόσμος. Εμένα αυτού του είδους η "δόξα" μάλλον κακό μου κάνει.

      Διαγραφή
    2. Να προσέχετε να μην παραλείπετε... Ο κόσμος που τα διαβάζει νομίζει ότι είναι τωρινό μήνυμα..

      Διαγραφή
    3. Ο Φίλιππος, εξ΄ όσων γνωρίζω, είναι πλέον καλά.
      Πέρασε μια μια χρονιά μεγάλων πειρασμών.
      Έχει ανοίξει ένα νέο μπλογκάκι "με ημερομηνία λήξης" όπως γράφει:
      https://iliarihto.blogspot.com/

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελοιε, ότι ανέφερες ως ελληνικά εδάφη είναι εβραϊκά, αραβικά, παλαιστινιακά και δεν ήτανε ποτέ ελληνικά, γελοιε

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ; ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ, ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΓΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ

      Διαγραφή
    2. Τι λάθος έκανε για εμένα, είχε αναφέρει ότι είμαι ο μόνος που έχω καλή προαίρεση, σε εκείνη την συζητηση

      Διαγραφή
    3. Δεν έχω καμία σχέση με τα τύπου γεώκων παράδοξα και η διαφωνία μου υπήρξε στο θέμα γέροντος που πιστεύει ότι η Παναγία και ο Χριστός είναι Έλληνες, γέροντα που κατά τα άλλα δηλαδή αποκηρύττει το ευαγγέλιο φερόμενος την ίδια ώρα ως φωτισμένος εξ Αγίου πνεύματος προφήτης, αυτά

      Διαγραφή
  8. Unknown16 Φεβρουαρίου 2022 - 10:11 μ.μ.
    Ακου ρωμανε ημουν πριν 2 μερες στην αγ.παυλου για την πανηγηρη της υπαπαντης.συζητουσα πολυ ωρα με τον γ.παρθενιο και μου ειπε για την φθινοπορικη σας επικοινωνια μου ειπε οτι λυπατε για τις ανακριβιες που λετε εδω μεσα οτι κοντευεται να γινεται χειροτεροι και απο χιλιαστες και πορρωμενοι και οσον αφορα για καποιον μυλωνα αργυρη μαλλον εκανε λαθος.τα στοιχεια μου ειναι στην διαθεση σας και το προσωπικο τηλ του ηγουμενου καθως εχω αδεια γιατι τυνχανω χρονια παιδι.αν εχεις ρωμανε τα κοτσια( που αμφιβαλω ) αντι να εισαι πισω απο ενα ντελιτ και να το παιζεις εξουσια.βγες στο διαλογο ανοικτα και θα τα πουμε ολα αλλα θα μας πεις και συ ποιος εισαι και ποιος ειναι ο περιβοητος γεροντας.αν δεν βγεις τοτε θα παρεις μια πολυ διαφορετικη απαντηση απο μενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αντέγραψα χωρίς την ύβρη για να σου απαντήσω μη λες ότι μας αποστόμωσες...

      Διαγραφή
  9. Είσαι θρασύτατος διέγραψα μόνο τις χυδαιότητές σου και αν εσύ με αυτό το υβρεολόγιο έχεις σχέση με τον αγ. γέροντα Παρθένιο, εγώ είμαι ξάδερφος του Πούτιν!!!
    Έχω και εγώ προσπαθήσει να επικοινωνήσω με την Μονή αλλά δεν μπόρεσα και επομένως δεν μου έχει επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα ότι ο γέροντας ήταν εκείνο το βράδυ και έγραφε στο μπλόγκ! Μου φαίνεται αφύσικο να έχει αφήσει την Μονή και να είναι πάνω σε κομπιούτερ συμμετέχοντας με υβριστές...Γιατί άλλωστε δεν επικοινωνούν απ΄ευθείας από την Μονή να μας πουν όλα αυτά αλλά τα λένε δια στόματος υβριστών;
    Εμείς έχουμε βαθύ και έμπρακτο σεβασμό για τα λεγόμενα του αγ. γέροντος Παρθενίου τα οποία άλλωστε έχουμε προβάλλει στο ιστολόγιό μας:

    https://oimos-athina.blogspot.com/2021/01/blog-post_84.html

    https://oimos-athina.blogspot.com/2021/10/blog-post_15.html

    Άρα ματαιοπονείς και δεν πείθεις ότι είσαι πνευματικοπαίδι του αγ. γέροντος με τέτοιο βρωμόστομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γέροντας όντως ήτανε εκείνο το βραδυ, εάν έχεις ευλογια θέλω εγώ το τηλέφωνο του, εάν θέλει σου λέω το μέιλ μου

      Διαγραφή
  10. Αγαπητε αργυρη με τον ρωμανο εχει νευριασει.το κινητο του πατρος δεν ειναι κουδουνιστρα να το δινω απο δω και κει.αν ομως θελεις να πας να μου πεις να στελω γιατι πια στο ορος λογω κοβιτ πας με προσκληση οχι με διαμονητηριο.πες μου να σου πω πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να πάω, όμως δεν δύναμαι τώρα, απλώς ήθελα να μιλήσω μαζί του επειδή τον ευλαβουμαι αλλά και για να μου διευκρινήσει τι λάθος έκανε με εμένα εφόσον είχε πει ότι έχω καλή προαιρεση

      Διαγραφή
  11. Το μαίηλ του ιστολογίου είναι γνωστό και δημόσιο oimos.athina@gmail.com
    Στείλε μου εκεί, αν έχεις κάποιο τηλέφωνο. Δεν φοβάμαι να μιλήσω με οποιονδήποτε γέροντα αγιορείτη. Και ιδιαίτερα με τον αγ. γέροντα Παρθένιο. Ευλογία θα είναι. Επίσης θα σε παρακαλούσα αφού είσαι 70 χρονών να κάνεις τη χάρη στον εαυτό σου και να μην τον ευτελίζεις υβρίζοντας. Μια παροιμία άλλωστε λέει: " Ο κακός λόγος και ο κακός παράς (ο κάλπικος) του νοικοκύρη απομένει"
    Αυτά με αγάπη Χριστού

    ΑπάντησηΔιαγραφή