Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
(ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ!)
 



Γράφει ο Γεωκών   

Σύμφωνα με το Μνημόνιο της Βουδαπέστης και άλλες συμφωνίες, η Ουκρανία δεν έχει σύνορα!!!  Το κράτος της Ουκρανίας δεν υπάρχει !!! (και δεν υπήρξε ποτέ!!!)…Βασικά, το μόνο που έχει να κάνει η Ρωσία είναι να δηλώσει ότι αυτή η περιοχή είναι ρωσική και ότι όλα όσα συμβαίνουν σε αυτήν την περιοχή είναι εσωτερικό ζήτημα της Ρωσίας…

Μην ανησυχείτε δεν προσπαθώ να σας τρελάνω, είναι όμως η αλήθεια, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, στις 4/07/2014 ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν έκανε μια εκπληκτική και απίστευτη δήλωση  την οποία τα ουκρανικά ΜΜΕ και το Διαδίκτυο απαγόρευσαν την δημοσίευση της .

Η Ουκρανία δεν έχει καταχωρίσει τα σύνορά της από τις 25/12/1991,  ο ΟΗΕ δεν έχει καταχωρίσει τα σύνορα της Ουκρανίας ως κυρίαρχο κράτος, άρα  να υποθέσουμε ότι η Ρωσία δεν διαπράττει καμία παραβίαση δικαιωμάτων σε σχέση με την Ουκρανία;

Σύμφωνα με τη Συνθήκη της ΚΑΚ (Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών.)  το έδαφος της Ουκρανίας είναι διοικητική περιφέρεια της ΕΣΣΔ, άρα  κανείς δεν μπορεί να κατηγορηθεί για εισβολή και αναγκαστική αλλαγή των συνόρων της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, η χώρα απλώς δεν έχει επίσημα αναγνωρισμένα σύνορα.

Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα, η Ουκρανία πρέπει να οριοθετήσει τα σύνορα της μετά από συμφωνίες με τις γειτονικές της χώρες συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, για τα κοινά τους σύνορα, πρέπει να υπογράφει συνθήκες με όλα τα γειτονικά κράτη.

Θα υπογράψει όμως η Ρωσία συνθήκη για τα σύνορα με την Ουκρανία;   φυσικά όχι, διότι η Ρωσία είναι ο νόμιμος διάδοχος της ΕΣΣΔ (αυτό επιβεβαιώνεται από τις αποφάσεις των διεθνών δικαστηρίων για διαφορές ιδιοκτησίας μεταξύ της πρώην ΕΣΣΔ και ξένων χωρών)

 Τα εδάφη στα οποία βρίσκονται η Ουκρανία, η Λευκορωσία και η ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑ  ανήκουν βασικά στη Ρωσία……. Οποιαδήποτε παρέμβαση θα θεωρηθεί ως μέτρο κατά της Ρωσίας.

Ο στόχος των ΗΠΑ εδώ και χρόνια είναι να οργανώσει τις χώρες  της Μαύρης Θάλασσας (Ουκρανία, Γεωργία και Μολδαβία)  εναντίον της Ρωσίας, στις 3  Φεβρουαρίου 2021 ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας αποκάλυψε ότι με την υποστήριξη της Ουάσιγκτον, θα αρχίσει να σχηματίζει μια τριμερή στρατιωτική συμμαχία που θα αποτελείται από την Ουκρανία, τη Γεωργία και τη Μολδαβία, Ο πρόεδρος της Ουκρανίας  Ζελένσκι, σχεδόν αμέσως,  στις 10 Φεβρουαρίου 2021, έκανε μια πρόταση προς το ΝΑΤΟ να χρησιμοποιήσει τον εναέριο χώρο στην περιοχή πληροφοριών πτήσεων της Συμφερούπολης (FIR) πάνω από τη χερσόνησο της Κριμαίας της Ρωσίας για τις επιχειρήσεις της.

Ο Ζελένσκι το 2021 είπε ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να επεκτείνει την παρουσία του στη Μαύρη Θάλασσα καθώς είναι ο μόνος τρόπος να αντιταχθεί στις ρωσικές δυνάμεις στην περιοχή, τελικά αυτού του ανθρώπου τα θέλει ο …του.

Ο Γέροντας, μας είπε πριν από δυο μέρες ότι θα μπουν οι Ρώσοι στην Ουκρανία ότι ο κόσμος θα νιώσει φόβο και μετά θα νιώσει ΤΡΟΜΟ, ότι τώρα αρχίζουν τα γεγονότα, ΙΣΩΣ συμβεί κάτι με την Πολωνία και με κάποια άλλη χώρα, μας είπε ότι η Τουρκία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στην Ουγγαρία και θα δημιουργήσει καταστάσεις στον ελληνισμό, μας είπε να κοιτάζουμε προς Μαύρη θάλασσα, Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή και νότια της Ρωσίας…

Μην αγχώνεστε για πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Ο πόλεμος είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Απλά να είστε προετοιμασμένοι όσο μπορείτε, και πάνω από όλα μην ξεχνάτε την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ…

 



2 σχόλια:

  1. "πρώτα θα νιώσει φόβο και μετά τρόμο" Αυτό το γελοίο μοτίβο της κλιμάκωσης του κακού της δήθεν προφητείας, που επιδιώκει τον τρόμο μπας και αποκτήσει σοβαρότητα αφού είναι ψεύτικη. Μα καλά δε βαρεθήκατε να εξεφτιλίζεται τον προφητικό τρόπο θεικής παιδαγωγίας; τι θα Του πείτε όταν με το καλό βρεθείτε ενώπιον Του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα του πει ότι κατά σάρκα Είναι Έλλην και όχι Ιουδαίος, και ότι η Π.Δ. είναι αιρετική. Θα του συστηθεί με τα δύο ονόματά του : Γεωκων - Ανάργυρος 61. Δυνατά και Αιρετικά Γεωκων - Ανάργυρε.

      Διαγραφή