Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ!!!

Ο ΣΤΑΡΕΤΣ ΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ!

3 BINTEO

Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος αναφερόμενος στο Ουκρανικό ζήτημα περιγράφει την συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Ιωνά της Οδησσου για τα Ρωσικά άρματα...  


Ο μητροπολίτης Μόρφου αναλύει και περιγράφει τι Έρχεται μετά το Ουκρανικό σύμφωνα με όσα έχουν προφητευθεί από τους Αγίους



ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΣΤΑΡΕΤΣ ΙΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ.
Όταν ο Διορατικός Γέροντας της Ουκρανίας συνάντησε τον Έλληνα μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονα- 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ!





7 σχόλια:

  1. Πατερ μου να με συγχωρειτε αλλα πεσατε λιγο εξω. Σε καμια ουκρανικη πολη δεν υποδεχονται τους ρωσους ως απελευθερωτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γνωρίζω αν υποδέχονται τους Ρώσους ως απελευθερωτές αλλά αν κρίνεις βάσει των ειδήσεων που σου προσφέρουν τα ΜΜΕ τότε ίσως είναι καλύτερα να αλλάξεις άποψη. Λογικό είναι με την προπαγάνδα που κάνουν, ακόμα κι αν δεν έπεφτε σφαίρα στην Ουκρανία, αυτοί θα παρουσίαζαν τις ειδήσεις ως εξόντωση του πληθυσμού της.

      Διαγραφή
    2. Προσωπικα δεν εχω τηλειπτικο δεκτη 2 χρονια τωρα, οτι ενημερωση εχω την βλεπω απο ανεξαρτητους ανταποκριτες στο τουιτερ και στο τελεγκραμ και δυστυχως πληρωνουν βαρυ τιμημα σε υλικο και προσωπικο:

      https://www.oryxspioenkop.com/2022/02/attack-on-europe-documenting-equipment.html?m=1

      Διαγραφή
  2. Η προφητεία αυτή ήδη είναι άκυρη, μείνετε σε αυτές του γεωκων που είναι ντούρες και ελληνικές πάνω από όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε Αργυρη ειναι ποτε δυνατο ο Θεος να βγαλει ψευτες τους λειτουργους του;

      Διαγραφή
    2. Δεν πάει έτσι:"ο Κύριος δεν θα βγάλει ψεύτες τους προφήτες Του".Δεν είναι σίγουρο πως ότι λέει κάποιος λειτουργός Του είναι εκ Θεού,το σίγουρο είναι αυτό που λέει ο όντως προφητής Του.
      Είδαμε όλοι πως είναι δίκοπο μαχαίρι η μετάδοση της προφητείας, ας μην συνεχίσουμε την εμετική κατάσταση της προφητολαγνείας που καταεξεφτιλίζει την πίστη και τον Κύριο μας. Δεν χαρίζομαι σε αυτό το σάιτ του οποίου η δραστηριότητα στο θέμα ήταν σε βαθμό εργοστασιακής εταιρείας προφητών διαφόρων "ειδικοτήτων", ακόμη και εθνικιστών ελληναράδων αρχαιολατρών αμφισβητιών του ίδιου του ευαγγελίου.

      Διαγραφή
  3. Εντάξει ησυχάστε ο Άγιος γεροντας μπορεί να έχει δίκιο, γιατί εάν οι Ρώσοι κερδίσουν τότε οι φιλικοί κάτοικοι της χώρας θα τους ζητωκραυγασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή