Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ...

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΡΙΜΑΙΑ, ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, 2 ΝΕΚΡΟΙ 1 ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ:«ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΗΣΣΟΣ ΚΙ ΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΜΑΙΑ»!
3 ΒΙΝΤΕΟ

Η τραυματίας οι γονείς της νεκροί…

Σαμποτάζ στη γέφυρα Κριμαία, υλικές ζημιές, 2 νεκροί 1 τραυματίας. Χθες τα λέγαμε σήμερα .. έσκασε! Xθες το dimpenews.com αλλά μετά και ο κυβερνήτης της Κριμαίας έλεγαν ότι το ”κλειδί είναι η Οδησσός’‘ κι αν η Ρωσία δεν την πάρει κινδυνεύει και η Κριμαία! 

Είτε παγίδευσαν την γέφυρα είτε δέχθηκε επίθεση από σκάφη ή υποβρύχια μη επανδρωμένα, ή χτυπήθηκε από drone..Eπίσημα ακόμη η Ρωσία δεν έχει παραδεχθεί ότι χτυπήθηκε..μιλάει αόριστα για συμβάν έτακτης ανάγκης.

Στις 04:20 της Δευτέρας, ο Aksyonov ανέφερε «έκτακτη ανάγκη» στην περιοχή της 145ης υποστήριξης της γέφυρας της Κριμαίας από το Κουμπάν. Η κίνηση των αυτοκινήτων και των τρένων σε αυτή διεκόπη. 

Δύο κάτοικοι της περιοχής Belgorod σκοτώθηκαν, ένα παιδί τραυματίστηκε το κορίτσι χαροπαλεύει στην εντατική . Φρικτό θάνατο βρήκαν πολίτες της Ρωσίας στη γέφυρα Κριμαίας. Τους άνοιξαν τα σωθικά από τα σπασμένα παρμπρίζ και λαμαρίνες... Σφάχτηκαν... 

Αργότερα, το Υπουργείο Μεταφορών της Ρωσικής Ομοσπονδίας δήλωσε ότι ο δρόμος υπέστη ζημιά, οι δομές των ανοιγμάτων παρέμειναν στα στηρίγματα τους. Οι αρχές ζήτησαν προς το παρόν τη χρήση εναλλακτικής χερσαίας οδού μέσω νέων περιοχών.

Ο επικεφαλής της Κριμαίας κάλεσε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της χερσονήσου να αποφύγουν να ταξιδέψουν στη γέφυρα, για να επιλέξουν μια εναλλακτική διαδρομή μέσω νέων περιοχών.


Το Life δημοσιεύει ανατριχιαστικές φωτογραφίες από το αυτοκίνητο στο οποίο η οικογένεια πέθανε κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης στη γέφυρα της Κριμαίας

Το SHOT έδειξε φωτογραφία του αυτοκινήτου στο οποίο ταξίδευαν τα θύματα στη γέφυρα της Κριμαίας

Υπήρχαν φωτογραφίες του αυτοκινήτου στο οποίο μια οικογένεια από την περιοχή του Μπέλγκοροντ σκοτώθηκε ως αποτέλεσμα συμβάντος έκτακτης ανάγκης στη γέφυρα της Κριμαίας.

Κοντά στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο είναι ορατά σώματα ανθρώπων. Οι νεκροί είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι από το Novy Oskol: ο 40χρονος Alexei και η 36χρονη Natalia. Η 14χρονη κόρη τους τραυματίστηκε. οι γιατροί στο νοσοκομείο Temryuk δίνουν μάχη για τη ζωή της. 

Η κοπέλα νοσηλεύεται στην εντατική.Ο πατέρας της κοπέλας ήταν στο τιμόνι, ήταν αυτοκινιτιστής που εργαζόταν ως ατομικός επιχειρηματίας. Η μητέρα εργαζόταν σε ένα από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πόλης.


Στις 04:20 ώρα Μόσχας τη Δευτέρα, ο επικεφαλής της Κριμαίας, Σεργκέι Ακσιόνοφ, ανακοίνωσε «έκτακτη κατάσταση» στην περιοχή της 145ης υποστήριξης της γέφυρας της Κριμαίας από την Επικράτεια του Κρασνοντάρ. Η κίνηση των αυτοκινήτων και των τρένων σε αυτό διεκόπη. 

Οι αρχές προέτρεψαν να επιλέξουν μια εναλλακτική χερσαία οδό μέσω νέων περιοχώνΈνας άνδρας και μια γυναίκα από την περιοχή του Μπέλγκοροντ έπεσαν θύματα έκτακτης ανάγκης στη γέφυρα της Κριμαίας, η κόρη τους τραυματίστηκε, δήλωσε ο επικεφαλής της περιοχής, Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ.

“Ποιες πληροφορίες είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή: ένα κορίτσι τραυματίστηκε, τραυματίστηκε μέτρια (…) Το χειρότερο είναι ότι οι γονείς της πέθαναν, ο πατέρας και η μητέρα της χρειάζονταν βοήθεια”, έγραψε στο κανάλι του στο Telegram τη Δευτέρα. Το Υπουργείο Υγείας της Επικράτειας του Κρασνοντάρ επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες.

Ο κυβερνήτης σημείωσε ότι ο Andrey Ikonnikov, υπουργός Υγείας της περιοχής, βρίσκεται σε επαφή με το θύμα. «Όταν το επιτρέψουν οι γιατροί, θα τη μεταφέρουμε αμέσως σε εμάς στην περιοχή Μπέλγκοροντ», πρόσθεσε.


Η κυκλοφορία των τρένων στη γέφυρα της Κριμαίας . όπως μεταδίδει το INTERFAX η κίνηση των σιδηροδρομικών μεταφορών στη γέφυρα της Κριμαίας, που σταμάτησε τη νύχτα μετά την έκτακτη ανάγκη, αποκαταστάθηκε, ανακοίνωσε το επιχειρησιακό αρχηγείο της δημοκρατίας.

“Η σιδηροδρομική κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί. Το τρένο Συμφερούπολη-Μόσχα έχει ξεκινήσει προς την επικράτεια του Κρασνοντάρ”, ανέφερε το κανάλι telegram του αρχηγείου.


Το αρχηγείο διευκρίνισε ότι το τρένο στάθηκε για περισσότερες από πέντε ώρες.

Συνιστάται στους τουρίστες να παραμείνουν σε σανατόρια και ξενοδοχεία της Κριμαίας έως ότου ενημερωθούν οι πληροφορίες για το περιστατικό στη γέφυρα της Κριμαίας, δήλωσε ο υπουργός Θέρετρων και Τουρισμού της Δημοκρατίας Βαντίμ Βολτσένκο.

Ο Κυβερνήτης της Επικράτειας του Κρασνοντάρ, Veniamin Kondratiev, ζήτησε επίσης από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής να επιλέξουν εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης στην Κριμαία μέσω νέων περιοχών της Ρωσίας.

“Σε σχέση με την τρέχουσα κατάσταση, ζητώ από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Επικράτειας του Κρασνοντάρ να μην προγραμματίσουν να ταξιδέψουν μέσω της γέφυρας της Κριμαίας. Εάν ένα ταξίδι είναι απαραίτητο, επιλέξτε μια εναλλακτική διαδρομή μέσω νέων περιοχών της Ρωσίας”, έγραψε ο Kondratiev στο κανάλι του στο Telegram. .

«Με οδηγίες μου, επί τόπου, στην περιοχή Temryuk, έχει σχηματιστεί ένα επιχειρησιακό αρχηγείο για τον συντονισμό των ενεργειών όλων των υπηρεσιών σε σχέση με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς και για την οργάνωση βοήθειας σε άτομα που βρίσκονται σε μποτιλιάρισμα στις εισόδους στη γέφυρα. Διατηρούμε επαφή με συναδέλφους από την Κριμαία», πρόσθεσε. Kondratiev.
Στην είσοδο της περιοχής Temryuk από το Slavyansk-on-Kuban και την Anapa, αστυνομικοί ενημερώνουν τους οδηγούς ότι η δίοδος προς τη γέφυρα της Κριμαίας είναι κλειστή, σημείωσε η έδρα της Επικράτειας του Κρασνοντάρ.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου