Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ!

Η "ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ" ΤΟΥ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΟ ΓΥΡΟ "ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ «ΗΧΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» («SOUND OF FREEDOM») ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ




Γράφει ο J.D.Rucker
Μετάφραση «Πᾶνος»


Δύο πράγματα έχουν χτυπήσει το ραντάρ της ελίτ της παγκοσμιοποίησης τις τελευταίες εβδομάδες. Το ξέρουμε αυτό λόγω των ανισόρροπων αντιδράσεων των μαριονετών τους στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης. 

Το πρώτο έχει καλυφθεί αρκετά, καθώς η ταινία "Sound of Freedom" συνεχίζει να πηγαίνει καλά στο box office, αποκαλύπτοντας μερικές από τις πραγματικότητες του παγκόσμιου παιδικού σεξ.

Η δεύτερη είναι μια παρενέργεια της επιτυχίας της ταινίας. Τόσο ο πρωταγωνιστής Jim Caviezel όσο και ο θεματοθέτης Tim Ballard έχουν συζητήσει δημοσίως για το αδρενοχρώμιο. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη θεωρία, δεν πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες εδώ... όχι ακόμα, τουλάχιστον. 

Άλλοι την αγνοούν επειδή ακούγεται πολύ δαιμονική για να είναι αληθινή. Αλλά υπάρχει πραγματικότητα σε ορισμένες από τις θεωρίες του αδρενοχρώματος. Το να το ξεδιαλύνουμε είναι η πρόκληση.

Είναι ένα θέμα που χρειάζεται μια δική του πλήρη ιστορία. Όταν συζητάμε για κάτι τόσο δαιμονικό όσο το αδρενοχρώμιο, τα ημίμετρα δεν αρκούν. Θα ενθάρρυνα όποιον δεν είναι εξοικειωμένος με το θέμα να κάνει έρευνα αν μπορεί. 

Είναι πρόκληση να κοσκινίσει κανείς τα κομμάτια καταστολής από τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης που το "ξεμπροστιάζουν", και είναι εξίσου πρόκληση να παρακάμψει τις διεστραμμένες αλλά ψευδείς θεωρίες σχετικά με αυτό. 

Το αδρενοχρώμιο είναι πραγματικό και πολλές από τις θεωρίες για τη χρήση του από ισχυρούς ανθρώπους είναι αληθινές, όπως έχουν τεκμηριώσει τόσο ο Caviezel όσο και ο Ballard.

Η Truth Justice στο Twitter έγραψε σχετικά με μια συνέντευξη του Caviezel και του Ballard από τον Jordan Peterson:

Ο ΉΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ (THE SOUND OF FREEDOM): Αποκαλύπτει την οικονομία των παιδόφιλων που υποδουλώνει εκατομμύρια αθώα παιδιά σε όλο τον κόσμο σε μια ζωή βιασμών, βασανιστηρίων και δολοφονιών. 

Ο Tim Ballard, πρώην ειδικός πράκτορας της Εθνικής Ασφάλειας επιβεβαιώνει ότι το Αδρενοχρώμιο είναι πραγματικό. Παίρνουν το αίμα των παιδιών και το πίνουν.

Το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν ότι υπάρχουν πάνω από 6 εκατομμύρια αθώα παιδιά που εξαναγκάζονται σε σεξουαλική σκλαβιά, εργασιακή σκλαβιά και συλλογή οργάνων. Είναι απολύτως αληθινό. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο νούμερο ένα καταναλωτής υλικών βιασμού παιδιών και κοντά στο νούμερο ένα στην παραγωγή.

85.000 ασυνόδευτοι ανήλικοι εισήλθαν στις Ηνωμένες Πολιτείες και παραδόθηκαν σε ανάδοχο χωρίς ο ανάδοχος να ελεγχθεί, να ελεγχθεί το DNA του ή να ελεγχθεί το ιστορικό του. Χιλιάδες ήταν κάτω των πέντε ετών. Αυτή είναι η οικονομία της παιδοφιλίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Υπάρχουν εργοστάσια μωρών, πραγματικές περιπτώσεις όπου έχουν απαγάγει γυναίκες ηλικίας μόλις 13 ετών και τις αφήνουν έγκυες, τις βιάζουν και κάνουν μωρά. Στη συνέχεια παίρνουν αυτά τα μωρά και τα πουλάνε για τα όργανά τους, τα πουλάνε για σεξ και τα πουλάνε για σατανιστική τελετουργική κακοποίηση. Αυτό είναι πολύ πραγματικό και συμβαίνει πραγματικά.

Γιατί τα κυρίαρχα ΜΜΕ αγνοούν αυτά τα φρικτά εγκλήματα; Ο Tim Ballard λέει: Νομίζω ότι είναι επειδή αν υπάρχουν 2 εκατομμύρια παιδιά που εξαναγκάζονται σε εμπορικό σεξ, πολλοί άνθρωποι εμπλέκονται. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να αποκαλυφθεί αυτό, επειδή εμπλέκονται σε αυτό.

Ο Tim Ballard συνεχίζει λέγοντας ότι υπάρχει κάτι που ονομάζεται αδρενοχρώμιο, όπου παίρνουν το αίμα των παιδιών και το καταβροχθίζουν. Είναι πολύ αληθινό, παίρνουν αυτά τα παιδιά, παίρνουν τα όργανά τους, παίρνουν το αίμα τους και το πίνουν. 

Παίρνουν τα γεννητικά όργανα των παιδιών και τα κρεμάνε στην ταράτσα των επιχειρήσεών τους νομίζοντας ότι οι σκοτεινοί θεοί θα τους ευλογήσουν. Αυτά είναι αληθινά πράγματα που συμβαίνουν σε αθώα παιδιά.

Ο Τιμ Μπάλαρντ ήταν στη CIA για ένα χρόνο και στη συνέχεια μετατέθηκε στο Τμήμα Ερευνών Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών ως μυστικός ειδικός πράκτορας. 

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας του ζητήθηκε να ενταχθεί σε μια νεοσύστατη Μονάδα Εγκλημάτων κατά των Παιδιών.

Κατά την πρώτη του αποστολή στη Μονάδα Εγκλημάτων κατά Παιδιών ο Τιμ σοκαρίστηκε τόσο πολύ από αυτό που είδε, που δεν θα ήταν ποτέ πια ο ίδιος. 

Στην πρώτη του υπόθεση το 2002 του δόθηκαν βίντεο VHS και σκληροί δίσκοι που έπρεπε να εξετάσει. Ενώ εξηγεί τι είδε κατά τη διάρκεια αυτής της συνέντευξης, ο Τιμ συγκρατεί τα δάκρυά του θυμάται τις πρώτες εικόνες που έπρεπε να δει.

Είδε τρία αγοράκια, 7, 5 και 3 ετών, που έμοιαζαν με τα δικά του παιδιά, τα οποία βίαζε ένας παιδόφιλος. Ήταν τόσο σοκαρισμένος, που έπεσε στα γόνατα και ξεράθηκε σε ένα καλάθι απορριμμάτων νομίζοντας ότι θα ξεράσει. 

Πάσχει από PTSD (διαταραχή μετατραυματικού στρες) (Post-traumatic stress disorder) εξαιτίας του ότι είδε τη φρίκη που γινόταν σε αθώα παιδιά. Τα βίντεο με βιασμούς παιδιών έχουν αυξηθεί κατά 5000 τοις εκατό πρόσφατα.

Αφού είδε αυτές τις σοκαριστικές εικόνες, ο Tim Ballard δεν θα μπορούσε ποτέ να δει τον κόσμο με τον ίδιο τρόπο.

 Έπρεπε να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που είναι παιδόφιλοι, μόνο εκατομμύρια παιδόφιλοι θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τη ζήτηση εκατομμυρίων υλικών και βίντεο εκμετάλλευσης παιδιών. 

Ο Ernst Oshinsky ο πραγματικός Παιδόφιλος που συνελήφθη στην ταινία Sound of Freedom είχε πάνω από 2 εκατομμύρια κομμάτια υλικού βιασμού παιδιών στο σπίτι του.

Ο Tim έπρεπε να έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη που θέλουν να επιδοθούν στο να παρακολουθούν 5χρονα παιδιά να βιάζονται και να κακοποιούνται σεξουαλικά με τρόπους αδιανόητους. 

Το να βλέπεις τα σώματα των παιδιών να σπάνε πραγματικά κατά την πράξη της σεξουαλικής επίθεσης, πράξεις που το μυαλό σου δεν θα μπορούσε να φανταστεί, αλλά είναι πραγματικές, είναι τόσο σοκαριστικό για το σύστημα που αλλάζει τη ζωή σου για πάντα.

Όταν ο Tim Ballard λέει ότι τα σώματα των παιδιών πραγματικά σπάνε κατά την πράξη της σεξουαλικής επίθεσης, αναφέρεται στα οστά της λεκάνης των αθώων παιδιών που σπάνε ως αποτέλεσμα του βάναυσου βιασμού τους από έναν ενήλικα άνδρα. 

Τα σώματα των παιδιών δεν έχουν σχεδιαστεί για να βιάζονται από έναν ενήλικα. Αυτό είναι το πιο φρικτό έγκλημα που πρέπει να υποστεί ένα παιδί.

Οι παιδόφιλοι περιλαμβάνουν όλα τα κοινωνικά στρώματα, λέει ο Tim, ο οποίος έχει συλλάβει εκπαιδευτικούς, δικηγόρους, αστυνομικούς και κληρικούς. 

Αυτοί οι παιδόφιλοι έχουν κανονικοποιήσει το βιασμό και τα βασανιστήρια των παιδιών. Λέει ότι κάτι τους έχει κυριεύσει και τον τρομάζει όταν τους κοιτάζει στα μάτια. Πιστεύουν ότι η συμπεριφορά τους είναι φυσιολογική, λέει.

Ο Jim Caviezel λέει ότι πληγώνει τον Θεό με τον μεγαλύτερο τρόπο όταν παίρνεις αυτά τα αθώα παιδιά που δεν έχουν κάνει τίποτα, που δεν έχουν αμαρτία και σκοτώνεις τα πιο αθώα. Συνεχίζει να λέει πολύ συναισθηματικά ότι ακούει τις κραυγές αυτών των παιδιών στην καρδιά του εξαιτίας των πρακτόρων με τους οποίους δούλεψε. 

Έκλαιγε τόσο πολύ από τη φρίκη αυτών που έβλεπε. Είδε αυτά τα στοιχεία γιατί έπρεπε να γνωρίσει τον πόνο και τα βάσανα αυτών των παιδιών για να μοιραστεί αυτή την αλήθεια με τον κόσμο. Συνεχίζει λέγοντας ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και οι υπηρεσίες με τα 3 γράμματα δεν λένε την αλήθεια.

Ο Jordan Peterson ρωτά τον Jim Caviezel πώς σας άλλαξε αυτή η ταινία; Ο Τζιμ λέει: "Θα έδινα τη ζωή μου με το παραμικρό. Ανησυχώ λιγότερο για τον εαυτό μου. 

Θα σας το πω αυτό τώρα, θα πέθαινα οπωσδήποτε, αν αυτό ήταν να αλλάξει τον κόσμο και να απαλλαγούμε από το trafficking και την πορνογραφία και όλα τα 8 χέρια αυτού του χταποδιού που πρέπει να καταστραφεί. 

Ο μόνος τρόπος για να το καταστρέψεις είναι να του βγάλεις το κεφάλι. Αν συνέβαινε αυτό, θα έδινα τη ζωή μου σε μια στιγμή".

Το κεφάλι αυτού του 8 οπλισμένου χταποδιού για το οποίο μιλάει ο Jim Caviezel είναι η Επιτροπή των 300.

Μια περικοπή της Αγίας Γραφής που θυμάται και απαγγέλλει ο Τιμ Μπάλαρντ για να τον βοηθήσει να παραμείνει δυνατός και συγκεντρωμένος στις επιχειρήσεις διάσωσης παιδιών που διακινούνται είναι: "Καλύτερα να σου βάλουν μυλόπετρα στο λαιμό και να σε πετάξουν στο βυθό της θάλασσας, παρά να βλάψεις ένα από αυτά τα μικρά". 

Ο Θεός είναι ξεκάθαρα αντίθετος με την κακοποίηση, τον βιασμό, τα βασανιστήρια και τη δολοφονία παιδιών. Έρχεται δίκαιη βία σε όσους κάνουν κακό στα παιδιά.

Τα αθώα παιδιά μας στοχοποιούνται όσο ποτέ άλλοτε, λέει ο Τιμ. Υπάρχουν ομάδες που προσπαθούν να απαλλαγούν από το όνομα Παιδόφιλος και να αυτοαποκαλούνται Ανήλικα Πρόσωπα που έλκονται από Ανήλικα. 

Την ίδια στιγμή σεξουαλικοποιούν τα παιδιά στα σχολεία, οι δάσκαλοι τους δίνουν πορνογραφία να διαβάσουν, πράγματα για τα οποία στο παρελθόν μπορούσαμε να τους συλλάβουμε. 

Τώρα τα παιδιά μπορούν να συναινέσουν στον ακρωτηριασμό των τρανσέξουαλ, ο οποίος θα οδηγήσει τα παιδιά να συναινέσουν στο να κάνουν σεξ με έναν Παιδόφιλο. 

Ο πολιτισμός μας υποδουλώνει εκατομμύρια παιδιά σε μια μελλοντική ζωή βιασμού και βασανιστηρίων. Αν δεν κάνουμε τίποτα για να το σταματήσουμε αυτό, είμαστε όλοι ένοχοι για αυτά τα φρικτά εγκλήματα.

Για όσους είναι δύσπιστοι ή νέοι σε αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας, μπορεί να είναι πολλά για να τα δεχτούν. Μπορεί να φαίνονται πολύ σατανικά για να είναι αληθινά, αλλά είναι. Όσον αφορά το τμήμα του αδρενοχρώματος, αυτό δεν είναι απλώς μια "θεωρία του QAnon", όπως έχουν απεικονίσει πρόσφατες ιστορίες από εταιρικά μέσα ενημέρωσης. 

Έχουν πειραματιστεί με το αδρενοχρώμιο από τη δεκαετία του 1950, όπως έχει καταγραφεί δημοσίως, και έκαναν παιδικές αιματηρές θυσίες για χιλιετίες, πολύ πριν κάποιος επινοήσει τον όρο "αδρενοχρώμιο".



Λοιπόν, λοιπόν... τι έχουμε εδώ; Το NIH δοκιμάζει τις επιδράσεις του αδρενοχρώματος στον άνθρωπο. Άρα δεν πρόκειται για "συνωμοσία". 

Η ερώτησή μου: από πού πήρε το NIH αυτό το αδρενοχρώμιο που συνέλεξαν, σύμφωνα με τη μελέτη τους; Επιδράσεις του αδρενοχρώματος και της επινεφρίνης στον άνθρωπο...

Κάποια μέρα θα κάνω μια βαθιά κατάδυση στο θέμα. Όπως σημείωσα, δεν είναι καλό να το προσπερνάμε, γιατί οι ρίζες αυτής της δαιμονικής πρακτικής είναι πολύ παλαιότερες από τα πειράματα της κυβέρνησης των ΗΠΑ ή την παιδοφιλία του Χόλιγουντ. 

Υπάρχει μια ατζέντα που χρησιμοποιεί τα παιδιά για να προωθήσει τα μέλη της Παγκόσμιας Ελίτ της Καμπάλ, και αυτή η ατζέντα είναι η πιο διεστραμμένη "θεωρία συνωμοσίας" σε δράση σήμερα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου