Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

 ΟΙ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΤΕΣ (AMISH) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΑ  ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ BIG PHARMA, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ «ΟΙ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

ΒΙΝΤΕΟ



Μια νέα σημαντική μελέτη διαπίστωσε ότι τα παιδιάτων Αναβαπτιστών (Amish) σε όλη την Αμερική είναι ως εκ θαύματος απαλλαγμένα από τις χρόνιες παθήσεις που επηρεάζουν την υπόλοιπη Αμερική.

Γνωστοί για την απλή ζωή, το απλό ντύσιμο, το παραδοσιακό φαγητό και τον χριστιανικό ειρηνισμό, οι Αναβαπτιστές (Amish)  είναι μια ομάδα παραδοσιακών Χριστιανών που απορρίπτουν τις περισσότερες σύγχρονες τεχνολογίες και φαρμακευτικά προϊόντα και διατηρούν αυτάρκεια στις τοπικές τους κοινότητες.

Οι Άμις αγαπούν την αγροτική ζωή, τη χειρωνακτική εργασία, την ταπεινοφροσύνη και το «Gelasenheit», που σημαίνει «ηρεμία πνεύματος» που απορρέει από την υποταγή στο θέλημα του Θεού. Δίνουν προτεραιότητα στη διατήρηση του οικογενειακού χρόνου και στη συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο όποτε είναι δυνατόν.

Ωστόσο, παρά την απόρριψη της σύγχρονης ιατρικής και φαρμακευτικών ιαμάτων στα οποία έχει πρόσβαση η υπόλοιπη Αμερική, οι Αναβαπτιστές (Amish)  είναι και επισήμως οι πιο υγιείς άνθρωποι στη χώρα. Τι συμβαίνει εδώ και τι μπορούμε να μάθουμε από αυτό;

Μια μελέτη που διεξήχθη από το Ίδρυμα Έρευνας για την Ασφάλεια Εμβολίων (VSRF) διαπίστωσε ότι τα ποσοστά θανάτου από Covid μεταξύ των κοινοτήτων των Αναβαπτιστών (Amish) είναι απίστευτα 90 φορές χαμηλότερα από την υπόλοιπη Αμερική που έχει υποβληθεί σε πλήρη αποβολή και ενίσχυση, που φοράει μάσκες και είναι κλειδωμένη.

Οι κοινότητες των Αναβαπτιστών (Amish) απέρριψαν τα εμβόλια κατά του Covid, αρνήθηκαν να φορέσουν μάσκες και έκαναν τις κανονικές καθημερινές τους δραστηριότητες, ενώ η υπόλοιπη Αμερική έγινε άνω κάτω από τον Φάουτσι, τον Γκέιτς και την πλανδημική συμμορία.

Σύμφωνα με το CDC και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, οι Αναβαπτιστές (Amish) επρόκειτο να ζήσουν μια τεράστια αύξηση σε ακραίους θανάτους λόγω Covid.

Στην πραγματικότητα συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Ενώ η κυρίαρχη Αμερική υπέφερε από την πανδημία, οι Αναβαπτιστές (Amish) επέστρεψαν στο φυσιολογικό τον Μάιο του 2020.

Να το ξαναπώ. Οι Amish επέστρεψαν στην κανονικότητα τον Μάιο του 2020.

Αυτό είναι αλήθεια, οι Amish πέτυχαν ανοσία αγέλης πριν να είναι διαθέσιμα τα εμβόλια.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν θα αγγίξουν αυτήν την ιστορία, επειδή διαλύει εντελώς ολόκληρο το κατεστημένο αφήγημα. Δείχνει ότι όλες οι παρεμβάσεις για τον COVID ήταν εντελώς περιττές.

Οι  Αναβαπτιστές (Amish) δεν έκαναν τίποτα το ασυνήθιστο για να προστατευτούν από τον COVID: κανένα lockdown, κανένας εμβολιασμός, καμία μάσκα, καμία κοινωνική απόσταση, καμία εντολή, κανένα κλείσιμο σχολείων…τίποτα.

Οι Amish πέτυχαν ανοσία αγέλης και προστάτευσαν την υγεία των οικογενειών τους κάνοντας ακριβώς το αντίθετο από αυτό που συνέστησε το CDC.

Εάν τα μέλη της κοινότητας των Amish αρρώστησαν, χρησιμοποιούσαν ιβερμεκτίνη, ψευδάργυρο, βιταμίνη D από το φως του ήλιου και άλλες μεθόδους που δαιμονοποιήθηκαν από το CDC και το FDA.

Ακόμα κι αν το εμβόλιο λειτούργησε και ήταν ασφαλές, απλά δεν υπήρχε λόγος να κάνουν το εμβόλιο, επειδή το 90% είχε ήδη μολυνθεί το 2020.

 Η λήψη ενός εμβολίου αφού έχετε ήδη αποκτήσει φυσική ανοσία είναι ανόητη και αντιπαραγωγική. Ωστόσο, στις ΗΠΑ, μας είπαν να κάνουμε το εμβόλιο ακόμα κι αν αναρρώσουμε από τον COVID. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τα προς το ζην εάν δεν συμμορφώνονταν.

Τα mainstream media και η Big Pharma δεν μπορούν να σας κάνουν πλύση εγκεφάλου αν δεν έχετε τηλεόραση.

Σήμερα, περισσότερα από 3 χρόνια αφότου οι Amish απέρριψαν κάθε πτυχή της συμβουλής του CDC, δεν μπορείτε ακόμα να βρείτε περισσότερους από μια χούφτα Amish οπουδήποτε στην Αμερική που πέθαναν από τον COVID.

Ωστόσο, η κυρίαρχη Αμερική εξακολουθεί να αρνείται να ακούσει τη σοφία των Amish, προτιμώντας να εμπιστεύονται τη Big Pharma και τα κύρια μέσα ενημέρωσης.

Η δυτική ιατρική έχει μερικά καλά σημεία και μπορεί να είναι εξαιρετική σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αλλά είναι καιρός οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι η επικρατούσα ιατρική, με εστίαση στα φάρμακα, την ακτινοβολία, τα εμβόλια, το δόγμα "φάρμακα και άλλα φάρμακα", είναι στα θεμέλιά της μια δημιουργία του Rockefeller.

Οι άνθρωποι αυτές τις μέρες σε βλέπουν σαν περίεργο αν μιλάς για τις θεραπευτικές ιδιότητες των φυτών ή για άλλες ολιστικές πρακτικές. 

Όπως και οτιδήποτε άλλο, η πολιτική και τα χρήματα έχουν χρησιμοποιηθεί για να παραμορφώσουν το μυαλό των ανθρώπων και να τους ενθαρρύνουν να αγκαλιάσουν ό,τι είναι κακό για αυτούς.

Όλα ξεκίνησαν με τον John D. Rockefeller , ο οποίος ήταν μεγιστάνας του πετρελαίου, βαρόνος ληστών, ο πρώτος δισεκατομμυριούχος της Αμερικής και ένας φυσικός μονοπωλητής.

Το 1900, τα φυσικά και φυτικά φάρμακα ήταν πολύ δημοφιλή στην Αμερική. Σχεδόν οι μισοί γιατροί και ιατρικές σχολές στις ΗΠΑ ασκούσαν ολιστική ιατρική, χρησιμοποιώντας γνώσεις από την Ευρώπη και τους ιθαγενείς της Αμερικής.

Ο Ροκφέλερ, ο μονοπωλιστής, έπρεπε να βρει έναν τρόπο να απαλλαγεί από τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό του. Έτσι χρησιμοποίησε την κλασική στρατηγική «πρόβλημα-αντίδραση-λύση». Δηλαδή, δημιουργήστε ένα πρόβλημα και τρομάξτε τους ανθρώπους και μετά προσφέρετε μια (προσχεδιασμένη) λύση.

Πήγε στον φίλο του Andrew Carnegie – έναν άλλο πλουτοκράτη που έβγαζε τα χρήματά του από το μονοπώλιο της χαλυβουργίας – ο οποίος επινόησε ένα σχέδιο. Από το διάσημο Ίδρυμα Carnegie, έστειλαν έναν άνδρα ονόματι Abraham Flexner να ταξιδέψει σε όλη τη χώρα και να αναφέρει την κατάσταση των ιατρικών κολεγίων και των νοσοκομείων σε όλη τη χώρα.

Αυτό οδήγησε στην Έκθεση Flexner , η οποία γέννησε τη σύγχρονη ιατρική όπως την ξέρουμε.

Περιττό να πούμε ότι η έκθεση έκανε λόγο για την ανάγκη αναμόρφωσης και συγκέντρωσης των ιατρικών μας ιδρυμάτων. Με βάση αυτή την έκθεση, περισσότερα από τα μισά από όλα τα ιατρικά κολέγια έκλεισαν σύντομα.

Η ομοιοπαθητική και τα φυσικά φάρμακα κοροϊδεύτηκαν και δαιμονοποιήθηκαν. και οι γιατροί μάλιστα φυλακίστηκαν.

Για να βοηθήσει στη μετάβαση και να αλλάξει τη γνώμη άλλων γιατρών και επιστημόνων, ο Ροκφέλερ έδωσε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια σε κολέγια, νοσοκομεία και ίδρυσε μια φιλανθρωπική ομάδα με το όνομα «Γενικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης». Αυτή είναι η κλασική προσέγγιση καρότου και ραβδιού.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι ιατρικές σχολές εξορθολογίστηκαν και ομογενοποιήθηκαν. Όλοι οι μαθητές μάθαιναν το ίδιο πράγμα, και η ιατρική είχε να κάνει με τη χρήση κατοχυρωμένων φαρμάκων.

Οι επιστήμονες έλαβαν τεράστιες επιχορηγήσεις για να μελετήσουν πώς τα φυτά θεράπευαν ασθένειες, αλλά ο στόχος τους ήταν πρώτα να προσδιορίσουν ποιες χημικές ουσίες στο φυτό ήταν αποτελεσματικές και στη συνέχεια να αναδημιουργήσουν μια παρόμοια χημική ουσία - αλλά όχι πανομοιότυπη - στο εργαστήριο που θα μπορούσε να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Ένα χάπι για έναν άρρωστο έγινε το μάντρα για τη σύγχρονη ιατρική.

Πάνω από έναν αιώνα αργότερα, η κυρίαρχη Αμερική εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από το ξόρκι της απάτης του Rockefeller's Big Pharma.

Είναι μόνο γενναίοι άνθρωποι όπως οι Amish που έχουν τη σοφία να απορρίψουν τη φοβία της ελίτ και να πιστέψουν στις φυσικές θεραπείες που τους κρατούσαν στη θέση τους για γενιές.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η κυρίαρχη κοινωνία συνεχίζει να δαιμονοποιεί τους Amish και να προσπαθεί να τους αναγκάσει να ενταχθούν στην κυρίαρχη κοινωνία, με όλες τις ασθένειες, σωματικές και πνευματικές, και χρόνιες παθήσεις.

Έχουμε πολλά να μάθουμε από τους Amish και την απόρριψη των κακών αυτού του κόσμου.


Ελπίζω να σας δω εκεί.


Μπάξτερ Ντμίτρι

Μπάξτερ Ντμίτρι

Ο Baxter Dmitry είναι συγγραφέας στο The People's Voice. Καλύπτει την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία. Μιλώντας την αλήθεια στην εξουσία από τότε που έμαθε να μιλάει, ο Baxter έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 80 χώρες και έχει κερδίσει επιχειρήματα σε κάθε μία. Ζήστε χωρίς φόβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου