Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Η "ΑΝΑΤΟΜΙΑ" ΤΩΝ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ...

ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΠΩΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ!

Είμαι πολύ καλά πληροφορημένος, βλέπω τηλε-ΨΕΜΜΑΤΑ!
 
Γράφει ο Joachim Bartoll 
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Αυτό θα είναι λίγο απλοποιημένο, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να χωνέψουν 50 σελίδες για ένα μόνο θέμα. Έτσι, για να χωρέσει σε δύο περίπου σελίδες, πρέπει να είναι κατευθείαν στο θέμα.

Σημειώστε ότι εργάστηκα μέσα στο "τσίρκο των μέσων ενημέρωσης" κατά την περίοδο 1997-2012 - ως αρχισυντάκτης, ως συγγραφέας και ανεξάρτητος δημοσιογράφος - όλα αυτοδίδακτος και από καθαρή φιλοδοξία - και με ξεγέλασαν και εμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρώτον, πρώτα απ' όλα. Και αυτό ισχύει για τον αθλητισμό, τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας (τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, μουσική κ.λπ.), τις ειδήσεις και οτιδήποτε χρησιμοποιείται για να σας προγραμματίσει και να σας αποσπάσει την προσοχή.

Επαναλάβετε μετά από μένα. Δεν χρειάζεται να βγάλουν κέρδος! Όλα ελέγχονται από τις 13 γραμμές αίματος και τον αφάνταστο πλούτο τους, τις μυστικές τους εταιρείες, τις τράπεζες και τις βιομηχανίες πολλών δισεκατομμυρίων. Έχουν πρόσβαση σε ό,τι θέλουν και χρειάζονται. Και θέλουν να γίνουν Θεοί, να ελέγχουν τα πάντα που συμβαίνουν σε αυτόν τον κόσμο, να γράψουν την ιστορία "μας" στο όνομα και την εικόνα τους.

Έτσι, αν πρόκειται ποτέ να αρχίσετε να καταλαβαίνετε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν παίζουν με τους δικούς τους κανόνες. Δεν χρειάζεται να βγάλουν κέρδος ή καθόλου χρήματα από αυτό που κάνουν για να ελέγχουν την αφήγηση, να διαμορφώνουν την πραγματικότητά μας.

Τώρα, όσον αφορά τα μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που πρέπει να συνειδητοποιήσετε σχετικά με τα μέσα ενημέρωσης και τις "ειδήσεις". Είναι εκεί για να σας ελέγχουν. Για να σας λένε πώς και τι να σκέφτεστε, πώς αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα και τι νομίζετε ότι είναι αληθινό, και για να σας κρατούν σε αυτή τη φυλακή μέσα στο μυαλό σας χωρίς καν να το γνωρίζετε.

Όλες οι μεγάλες ιστορίες είναι κατασκευασμένες και κωδικοποιημένες χρησιμοποιώντας τη Γεματρία (Gematria)***, δηλαδή, συνδυάζοντας γράμματα, λέξεις και την αριθμητική τους αξία, συγχρονισμένες με τις ημερομηνίες και το μήνυμα.

 Αυτή η πρακτική είναι αρχαία και πηγαίνει πίσω στις πρώτες γλώσσες του ανθρώπου. Είναι τελετουργική, είναι ο τρόπος με τον οποίο παριστάνουν τους Θεούς και διαμορφώνουν τον κόσμο και την πραγματικότητά μας - επειδή έτσι δημιούργησε ο Θεός τον κόσμο.

***Σημ.: Με τη βοήθεια ενός συστήματος αριθμολογίας, το οποίο ονομάζεται Γεματρία (απο το ελληνικό Γεωμετρία), οι Ιουδαίοι Καμπαλιστές όρισαν μια αριθμολογική αξία για καθένα από τα 22 γράμματα του εβραϊκού αλφαβήτου και έτσι ισχυρίζονταν ότι έβρισκαν κρυμμένες έννοιες στις Εβραϊκές Γραφές.

Όλες οι σπασμωδικές ή " viral " ιστορίες, είναι ελεγχόμενες, σεναριακά σχεδιασμένες και εξυπηρετούν έναν σκοπό. Τίποτα δεν γίνεται "viral" αν δεν το επιτρέψουν. Αυτό ισχύει για κάθε πλατφόρμα. Όλα είναι ελεγχόμενα. 

Έτσι, πάντα αναρωτιέστε: "Γιατί αυτή η ιστορία παίρνει δημοσιότητα;". Η απάντηση είναι συνήθως κρυμμένη αρκετά βήματα πιο κάτω στο παιχνίδι τους στο σκάκι, και γι' αυτό κάποιοι από εμάς προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα μηνύματά τους.

Οι φωτογραφίες, οι εικόνες, τα βίντεο κλιπ, τα αποσπάσματα ή οτιδήποτε άλλο δεν διαρρέουν ή "εκτίθενται" κατά λάθος, εκτός αν το θέλουν οι ίδιοι. 

Το ότι ο Joe Biden σκοντάφτει και πέφτει από μερικές σκάλες δεν είναι ένα αστείο "πιάσιμο". Είναι κατασκευασμένο και εξυπηρετεί έναν σκοπό - το ίδιο και τα πλαστά έγγραφα που υποδεικνύουν βιολογικά όπλα από ένα εργαστήριο στη Γουχάν. 

Όλα ψεύτικα, όλα περισπασμοί για να κρατούν τους ημιμαθείς σε διαφορετικά μονοπάτια που δεν οδηγούν πουθενά.

Αν μια "διασημότητα", ένας "πολιτικός" ή οποιοσδήποτε άλλος "influencer" παρουσιάζεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, τότε ακριβώς έτσι θέλουν να παρουσιάζεται. Όλοι είναι ηθοποιοί, όλοι εξυπηρετούν έναν σκοπό.

Για να αποτρέψουν τους ανθρώπους από το να αμφισβητήσουν, να επαληθεύσουν και να ερευνήσουν τις ειδήσεις, τα μέσα ενημέρωσης προωθούν καθημερινά έναν απίστευτο όγκο ειδήσεων και ενημερώσεων. 

Είναι σαν να υπάρχουν 48 ώρες ειδήσεων ασταμάτητα ανά 24ωρο ειδησεογραφικό κύκλο, και αυτό είναι σχεδιασμένο, καθώς εμποδίζει τους καταναλωτές των μέσων ενημέρωσης να επαληθεύσουν οτιδήποτε. 

Αυτός είναι επίσης ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι περισσότερες ιστορίες είναι απλά κατασκευασμένες, φτιαγμένες από συγγραφείς-φαντάσματα σε συγγραφικές φάρμες (όπως θα δούμε σε λίγο).

Όλα αυτά ελέγχονται από το "Σύστημα" και τα μέρη του. Το "σύστημα" δεν ορίζεται ως ομάδα ή ως ένα πράγμα/οντότητα. Είναι ριζωμένο παντού από σχεδιασμό που πηγαίνει εκατοντάδες χρόνια πίσω. Μπορείτε να το ορίσετε με αυτά τα επιγραμματικά σημεία.

Το σχολικό σύστημα κατήχησης. Ανεξάρτητα από την "εκπαίδευση" που επιλέγετε ή λαμβάνετε, σας αποβλακώνουν για να μαθαίνετε και να επαναλαμβάνετε "γεγονότα" - τα δικά τους γεγονότα. Τα λίγα που θα μάθετε είναι ελάχιστα σε σχέση με τις γνώσεις τους. 

Μαθαίνεις μόνο ό,τι χρειάζεται για να γίνεις καλός σκλάβος του συστήματος. Σας μαθαίνουν να σκέφτεστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο (μέσα στο κουτί τους), να μην αμφισβητείτε και να μην είστε δημιουργικοί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους. 

Η πλύση εγκεφάλου σχετικά με το τι πρέπει να σκέφτεσαι και πώς να αναδιαμορφώνεις την αλήθεια ώστε να ταιριάζει στην αφήγηση είναι πολύ πραγματική, πολύ ισχυρή. Με αυτόν τον τρόπο το σύστημα μπορεί να ελέγχει ακόμα και τα μικρότερα ειδησεογραφικά πρακτορεία που αναφέρονται σε πιο "τοπικά" γεγονότα. 

Και να θυμάστε, οι άνθρωποι εύκολα εξαπατώνται και ξεγελιούνται ώστε να ακολουθούν το κοπάδι, φοβούμενοι κάθε είδους ευθύνη ή λογοδοσία. Η νοοτροπία "κάνω ό,τι κάνουν κι αυτοί, δεν μπορεί να κάνουν όλοι λάθος" είναι πολύ πραγματική.

Δεξαμενή σκέψης και φάρμες γραφής. Οι εκπαιδευμένοι από Ιησουίτες "μοναχοί" και οι μασόνοι που είναι η "δεξαμενή σκέψης" των παρασίτων που κυβερνούν τον κόσμο.

 Αυτοί είναι που κατασκευάζουν όλα τα ψέματα και τις ιστορίες, τα ταυτίζουν με ημερομηνίες και γεματρίες χρησιμοποιώντας ισχυρό λογισμικό και φάρμες γραφής τεχνητής νοημοσύνης. 

Κάνουν τις τελετουργίες τους πραγματικότητα, διαμορφώνοντας την πραγματικότητά μας. Και τα προωθούν όλα αυτά μέσω των μεγάλων μέσων μαζικής ενημέρωσης που όλοι αυτοί κατέχουν και ελέγχουν.

Αυτοί γράφουν το σενάριο για αυτό το ριάλιτι σόου που αποκαλούμε "πραγματική ζωή".

Συντάκτες, συντακτικό προσωπικό και εταιρείες. Αυτοί είναι που φροντίζουν ώστε τα άρθρα/ιστορίες να είναι κωδικοποιημένα σωστά όταν οι "κοινοί" δημοσιογράφοι έχουν βάλει το χέρι τους σε αυτό- ότι ακολουθούν το σχέδιο και την τρέχουσα ατζέντα. 

Και όταν συμβαίνουν πραγματικές ειδήσεις, αυτοί είναι οι άνθρωποι που φροντίζουν να αναφερθούν με τρόπο που να ακολουθεί την ατζέντα τους, το αφήγημά τους. Αυτό ανάγεται επίσης στο σχολικό σύστημα, καθώς οι δημοσιογράφοι εκπαιδεύονται να σκέφτονται και να αναφέρουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

Πληρώνονται για να ελέγχουν τα γεγονότα, κυβερνητικοί και στρατιωτικοί υπάλληλοι. Αυτοί βρίσκονται παντού, ενεργώντας σαν κανονικοί άνθρωποι με ψεύτικες ταυτότητες, προσπαθώντας να επηρεάσουν τους ανθρώπους να ακολουθήσουν την ατζέντα, ενώ επιτίθενται, ταπεινώνουν και χλευάζουν όσους είναι ξύπνιοι και εναντίον της.

Ελεγχόμενη αντιπολίτευση/Φύλακες της πύλης και πράκτορες παραπληροφόρησης. Ηθοποιοί που φαίνονται να είναι με το μέρος των ανθρώπων, της ανθρωπότητας, και μοιράζονται πολλές αλήθειες και πράγματα που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε καταλάβει ούτως ή άλλως. 

Είναι εκεί για να κρατούν αυτούς που ξυπνούν στη γραμμή, για να τους κρατούν εστιασμένους σε πράγματα που είναι κατασκευασμένα και δεν έχουν σημασία. Για να τους παρασύρουν.

 Μπορεί να είναι δύσκολο να τους αναγνωρίσει κανείς μερικές φορές, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς αποφεύγουν τα πραγματικά σημαντικά ερωτήματα και τις αλήθειες, όπως ότι ένας ιός δεν έχει ποτέ απομονωθεί ή αποδειχθεί ότι είναι μεταδοτικός. 

Ή ότι ολόκληρο το ιατρικό κατεστημένο και η "σύγχρονη ιατρική" βασίζεται σε ψέματα και εξαπάτηση.

Τεχνητή νοημοσύνη, AI, τα bots των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι μηχανές αναζήτησης, τα ψεύτικα blogs και οι ειδησεογραφικοί ιστότοποι που ελέγχονται από την τεχνητή νοημοσύνη και ούτω καθεξής. 

Εξασφαλίζοντας ότι η τρέχουσα αποδεκτή "σωστή σκέψη" θα εκτεθεί, ενώ η αλήθεια και όσοι θέτουν ερωτήματα θα κρυφτούν. Επίσης, δρουν σαν κανονικοί άνθρωποι στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας τα ίδια μηνύματα μέσω χιλιάδων ψεύτικων λογαριασμών για να προωθήσουν απόψεις και να επηρεάσουν τους αδύναμους.

Όπως καταλαβαίνετε, εμείς που προσπαθούμε να πολεμήσουμε αυτό το σύστημα και να αφυπνίσουμε τους συνανθρώπους μας έχουμε πολλά να κάνουμε. Και αυτό είναι μόνο η επιφάνεια που ξύνεται. Πηγαίνει βαθύτερα, πολύ βαθύτερα. 

Και να θυμάστε, δεν άρχισαν να πλαστογραφούν τις ειδήσεις όταν αρχίσατε να δίνετε προσοχή - ότι οι ειδήσεις δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ψεύτικο ριάλιτι που κυβερνάται από ατζέντες. Το κάνουν αυτό από την αρχή, γι' αυτό και είναι πολύ καλοί σε αυτό.

Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε και να δούμε πραγματικά αυτή την πραγματικότητα ως αυτό που είναι. Πώς τα πάντα ελέγχονται και ότι σχεδόν όλα όσα σας παρουσιάζονται είναι ψεύτικα - κατασκευασμένα. 

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε να παγιδευτείτε στις ιστορίες και τις αφηγήσεις τους είναι να κατανοήσετε το κίνητρο πίσω από τις ιστορίες. Πρώτα πρέπει να ρωτήσουμε "τι συνέβη" αντί για "ποιος το έκανε", επειδή το "αυτό" δεν έχει καθιερωθεί ως πραγματικό γεγονός. 

Στην πραγματικότητα, το πιο σημαντικό ερώτημα είναι να ρωτήσουμε "συνέβη καθόλου;". Το να υποθέσουμε ή να πιστέψουμε την προϋπόθεση που δημιουργείται από τις αρχικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης για οποιοδήποτε γεγονός είναι σαν να χτίζουμε πάνω σε μια βάση φημολογίας. 

Σε έναν "μαζικό πυροβολισμό", πολλοί "αληθινοί" θα κυνηγήσουν την αιτία πίσω από αυτόν, όπως "δολοφόνοι MK Ultra" και "εξιλαστήρια θύματα", χωρίς ποτέ να συνειδητοποιήσουν ότι αυτές οι εναλλακτικές εξηγήσεις που διατυπώνονται από την ελεγχόμενη αντιπολίτευση στα "εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης" υπάρχουν για να προστατεύσουν την κεντρική παραδοχή της εκδοχής των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης ότι "ΑΥΤΟ" συνέβη. 

Αυτό είναι το όλο κίνητρο, να παρουσιάσουν αυτά τα γεγονότα ως αληθινά και να βάλουν τους ανθρώπους να διαφωνούν για τους λόγους ή για το ποιος το έκανε, αντί να θέσουν το κρίσιμο ερώτημα "συνέβη καθόλου;".

 Τα MSM και τα alt-media είναι στην πραγματικότητα στην ίδια σελίδα όταν συζητούν για την "ψευδή σημαία" έναντι της αναφερόμενης ιστορίας, δηλαδή παρουσιάζουν το γεγονός όπως συνέβη πραγματικά.

Μάθετε να βλέπετε μέσα από αυτό. Μάθετε να αποκωδικοποιείτε τα ψέματά τους. Βγείτε από το Matrix!


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου