Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!

ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»



Γράφει ο Mad Greenies
Μετάφραση: Απολλόδωρος


Νέα συγκλονιστικά στοιχεία αποκάλυψαν ότι οι θερμοκρασίες αυξάνονται σταθερά από τον Ιανουάριο.

Οι "ειδικοί" του κλίματος, οι εξαγορασμένοι "επιστήμονες" και οι υποστηρικτές της Greta Thunberg αποκάλυψαν νέα ανησυχητικά δεδομένα που δείχνουν ότι οι θερμοκρασίες έχουν πράγματι αυξηθεί μήνα με το μήνα από το τέλος του χειμώνα.

Κανείς δεν είναι απόλυτα σίγουρος για το τι ακριβώς οδήγησε στην αύξηση αυτή, αλλά όλοι συμφωνούν ότι η απάντηση είναι λιγότεροι άνθρωποι, λιγότερα αυτοκίνητα και υψηλότεροι φόροι.

Υπήρξαν πολλά θύματα της θανατηφόρας, φαινομενικά ατελείωτης αύξησης της θερμοκρασίας.



"Αυτή είναι η θεία μου Blodwen. Η φωτογραφία τραβήχτηκε σήμερα το μεσημέρι σε κάποιο καυτό ευρωπαϊκό κολαστήριο. Τα τελευταία της λόγια ήταν: 'Πείτε σε όλους στην πατρίδα να ακολουθήσουν την επιστήμη και να έχουν αυτή την τέταρτη, ενισχυτική στρώση αντηλιακού.

Ένας χρήστης του Twitter θρηνεί τον θάνατο της θείας Blodwen, το σώμα της οποίας είχε διαλυθεί πλήρως.

Οι ειδικοί προβλέπουν ότι, αν συνεχιστούν οι σημερινές τάσεις, ολόκληρος ο πλανήτης θα πάρει εντελώς φωτιά και η ζωή όπως την ξέρουμε θα τελειώσει.

Γίνεται λόγος για κάτι που ονομάζεται χειμώνας και ενδεχομένως να επιστρέψει, οπότε μπορεί να δούμε μια τάση ψύξης. Ωστόσο, αυτή η φλυαρία απορρίπτεται προς το παρόν ως μια άγρια θεωρία συνωμοσίας χωρίς καμία βάση στην πραγματικότητα.




Η κυβερνητική συμβουλή είναι να μείνετε και πάλι στο σπίτι για να προστατεύσετε τους ηλικιωμένους, καθώς έχει πλέον επιβεβαιωθεί ότι η ζέστη μπορεί να εξαπλωθεί μέσω του αέρα και ότι η μετάδοση της ζέστης έχει γίνει ανεξέλεγκτη σε ολόκληρο το βόρειο ημισφαίριο.

ΕΟΔΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΉ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ

Εξετάζεται νέα τεχνολογία που θα παρέχει στους ανθρώπους αντηλιακό με συντελεστή 5000, το οποίο μπορεί να εκτρέψει τις ακτίνες του ήλιου πίσω στο διάστημα, σε μια προσπάθεια να σταματήσει η κλιματική αλλαγή.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα έχει κάποιο αποτέλεσμα. Αν δεν έχει, ίσως δούμε το τέλος των νέων μητέρων που γεννούν σε μια νέα ριζοσπαστική κίνηση των απεργών γέννησης να μην κάνουν παιδιά μέχρι να σταματήσει η αλλαγή του κλίματος.




Κανείς δεν φαίνεται να έχει πει σε αυτές τις γυναίκες ότι το κλίμα πάντα άλλαζε κατά τη διάρκεια της ιστορίας. 

Ορισμένοι όμως προτείνουν ότι, εφόσον η απεργία γεννήσεων μπορεί στην πραγματικότητα να χρησιμεύσει στην αύξηση του μέσου δείκτη νοημοσύνης του πληθυσμού, η ιδέα θα πρέπει να ενθαρρυνθεί.

Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουμε συλλογικά να ξεπεράσουμε αυτό το νέο, πρωτόγνωρο φαινόμενο που ονομάζεται "καλοκαίρι", αν και κορυφαίοι ειδικοί προειδοποιούν ότι αυτό είναι πιθανότατα το τέλος της ανθρώπινης φυλής.

Καλή τύχη!

ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ






5 σχόλια:

  1. Έρχεται μια εικόνα, όπου ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ», αλλά έχουν μεταφερθεί πίσω στο χρόνο, στην εποχή του Προφήτη Ηλία, όταν είχε σηκώσει τα χέρια στους Ουρανούς και προσευχήθηκε στο Θεό του να μη βρέξει για 3 χρόνια και 6 μήνες λόγω της αποστασίας του κόσμου από την πηγή της Ζωής.

    Άραγε οι εμπειρογνώμονες θα μετανοούσαν; Θα καταλάβαιναν την πραγματική αιτία της κακοδαιμονίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπενθυμίζω ότι και η κατοχή της Ελλάδας στο Β' ΠΠ διήρκεσε 3 χρόνια και 6 μήνες (ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1941 και τερματίστηκε με την αποχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων από την Ελλάδα τον Οκτώβριο του 1944).

      Ύστερα σου λέει, πού είναι ο Θεός; Τα γεγονότα χρειάζονται μια δεύτερη ανάγνωση για να αντιληφθεί κανείς την Πρόνοια και την Παιδαγωγία του Δημιουργού.

      Διαγραφή
    2. Τελικά τα τριάμισι χρόνια είναι ... "ταρίφα". Τόσο θα διαρκέσει και η βασιλεία του αντιχρίστου σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο.

      ΠΗΓΗ:
      https://iconandlight.wordpress.com/2021/07/15/%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA/

      Διαγραφή
    3. Από τη μια είναι αστείο να τα βάζει κανείς με το Χριστό, αλλά από την άλλη είναι και τραγικό. Δε μπορούν να Τον αντιμετωπίσουν διότι τα σχέδιά Του περνούν μέσα από τα σχέδια (όχι των εχθρών Του, ο Θεός δεν έχει εχθρούς, μάλλον οι ίδιοι εχθρεύονται την ψυχή τους) όσων Τον μισούν θανάσιμα και απεύχονται το ... "ελθέτω η Βασιλεία Σου, γενηθήτω το θέλημά σου".

      Διαγραφή
  2. "ΕΟΔΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΉ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ"
    Προφανώς απευθύνονται σε αφελείς εμβολιασμένους (εντός κι εκτός εισαγωγικών)
    Σε αυτό τον κύριο θα μπορούσε κανείς να συστήσει, να βάζει αντηλιακό, εφόσον είναι αναγκασμένος να εργάζεται σε ώρες μεγάλης ηλιοφάνειας, να φοράει μακρυμάνικα κλπ.

    Εγώ όσους τουρίστες θυμάμαι, στα νησιά το καλοκαίρι, από τη λαχτάρα τους να απολαύσουν τον ελληνικό ήλιο στις διακοπές τους ήταν έτσι κατακόκκινοι και ξεφλουδισμένοι. Κι αυτό όχι τώρα, πριν από δεκαετίες. Αλλά τώρα βλέπεις παίζει το μότο της "κλιματικής αλλαγής".

    ΑπάντησηΔιαγραφή