Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ "ΘΕΣΕΙΣ" ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΞΙΩΜΑ;

ΠΩΣ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΣτΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ Η…ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Α.Π.Ε.) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

ΒΙΝΤΕΟ


Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη 

Πώς η Σακελλαροπούλου συνωμότησε κατά της Ελλάδος στο ΣτΕ για να καεί η…ΡΟΔΟΣ και όλη η ΕΛΛΑΔΑ στο μέλλον για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Α.Π.Ε.) και όχι μόνο!!!



Δείτε τώρα την εξής εικόνα που ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΩΣ….


Σύμφωνα με το σάιτ karditsastakra.com στο άρθρο του με τίτλο Δείτε πως η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σχετίζεται με την ΤΕΡΝΑ του Γεραπετρίτη, διαβαζουμε τα εξής ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ για αυτό θέμα που θα μας εξηγήσει το ΠΩΣ και ΚΑΙΓΕΤΑΙ τόσο η Ρόδος ὄσο και άλλα νησιά καθώς…ΠΑΣΑ Η ΕΛΛΑΣ!!!…

Κατά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου «Η εγκατάσταση αιολικών μονάδων μέσα σε δάση και δασικές περιοχές δεν αντίκειται στις συνταγματικές επιταγές και βρίσκεται εντός των νομοθετικών πλαισίων».

Το καλύτερο: Κατά την Κατερίνα Σακελλαροπούλου «Ακόμη και στα μικρά νησιά που προστατεύονται περιβαλλοντικά από το Σύνταγμα είναι δυνατή η εγκατάσταση ανεμογεννητριών».


Θυμάστε ὄταν είχε πάει Ρόδο αυτή η μεγάλη προδότρια το 2012;;; Μόνο από το ντύσιμό της φαίνεται η μεγάλη…ΑΣΕΒΕΙΑ που δείχνει προς την ΡΟΔΟΝ!!! Διαβάστε επίσης H Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη Ρόδο, με παπούτσια Hogan για περισσότερα. Σαν να ήταν ντυμένη σαν…«κομάντο»  έτοιμη για τη μεγάλη…ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ. Χμμμ…












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου