Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ "ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ" ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!!!

 
 
ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

 

 
 

Το μνημόνιο γίνεται θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων. Κάθε μέρα τουλάχιστον ένας άνθρωπος αυτοκτονεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων και της αδυναμίας να θρέψει την οικογένεια του. Και η κυβέρνηση απαντά στη θλιβερή αυτή κατάσταση επιδοτώντας ΜΚΟ για να καταγράφουν τους τραγικούς αριθμούς γραμμένους με αίμα στη «μαύρη» μακριά λίστα.

Ένας ακόμη άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του μη μπορώντας να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Πρόκειται για έναν 59χρονο αγρότη από την Αμαλιάδα, πατέρα τριών παιδιών. Κρεμάστηκε από μία ελιά, 100 μέτρα από το σπίτι του. Τον βρήκαν τα ίδια του τα παιδιά.

Ο ένας μάλιστα γιος του είχε πάρει άδεια από το Στρατό όπου υπηρετεί για να επισκεφθεί την οικογένεια του. Αντίκρισε τον πατέρα του νεκρό.

Οικογενειάρχης, άνθρωπος εργατικός που προσπαθούσε να ανταποκριθεί στις καθημερινές απαιτήσεις. Με το μνημόνιο και την πολιτική της κυβέρνησης ωστόσο δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα. Προειδοποίησε τον ανιψιό του λέγοντας πώς δεν αντέχει άλλο.

Σήμερα ο αγρότης από την Αμαλιάδα, χθες ένας ακόμη επιχειρηματίας από την Κρήτη. Μακριά η λίστα των αυτοκτονιών και όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Δεν περνά ούτε μέρα χωρίς αυτοκτονίες. Σίγουρα γίνονται δύο ή τρεις. Απλά δεν γίνονται γνωστές, λόγω και της θρησκείας.

Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν αύξηση 43% από το 2007 έως το 2011. Το 2007 είχαμε 328 αυτοκτονίες και το 2011 477 αυτοκτονίες. Μέχρι σήμερα όμως ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί δραματικά. Στοιχεία αναφέρουν πώς από την αρχή της οικονομικής κρίσης ξεπερνούν τις 3.000 οι αυτοκτονίες.

Κι όμως κάποιοι «θησαυρίζουν» για να τις καταγράφουν με τις πλάτες της κυβέρνησης. Η ΜΚΟ «Κλίμακα» πήρε 600.000 ευρώ για να… καταγράφει τις αυτοκτονίες. Το ποσό αυτό είναι μόνο για το 2011. Προβλέπονται και άλλες πιστώσεις. Κι αυτό τη στιγμή που τόσο η ΕΛΣΤΑΤ όσο και η Ελληνική Αστυνομία καταγράφουν τις αυτοκτονίες. Απο εκει άλλωστε λαμβάνει τα στοιχεία κι η ΜΚΟ.

Και βέβαια δεν είναι η μόνη. Πολλές ΜΚΟ, στις οποίες εμπλέκονται και πολιτικά πρόσωπα ή συγγενείς τους λαμβάνουν επιδοτήσεις και τεράστια ποσά μέσω ΕΣΠΑ για να καταγράφουν το δράμα του Ελληνικού λαού.

Αντί η κυβέρνηση να εξασφαλίσει κάποιες πιστώσεις και να τις διαθέσει σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα δίνει εκατοντάδες ευρώ για «σημειώματα κηδείας». Για την καταγραφή των νεκρών από την πολιτική στην οποία συμφώνησε με τους δανειστές και εκτελεί η ίδια.

Σχεδόν οι μισοί από τους αυτόχειρες είναι άνεργοι. Κι όμως η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αύξησε τα επιδόματα ανεργίας, αλλά τα μείωσε και τους έστειλε και ένα σωρό χαράτσια. Ήθελε φαίνεται να εξοικονομήσει χρήματα για να πριμοδοτήσει ΜΚΟ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου