Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

O OIKONOMIKOΣ ΔOΛOΦONOΣ G.SOROS ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ;

 
G.SOROS : ΔEΣMEYΣH ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!
 
 


Σημειωση ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ
 
Τα ίδια είχε πεί συνεργάτης του Σόιμπλε τον Αύγουστο
(δείτε ΕΔΩ) ενώ στο τέλος έχουμε το συνωμοσιολογικό βίντεο (έτσι το αποκαλούσαν πριν δύο χρόνια που το πρωτοπαρουσιάσαμε) όπου ο (υποτίθεται "φτιαχτός") οικονομικός δολοφόνος  έλεγε ακριβώς τα ίδια!!!

Το άρθρο

Ο διαβόητος έμπορος των εθνών Τζορτζ Σόρος, ο άνθρωπος που καταστρέφει οικονομίες κρατών, εν μία νυκτί, και παράγει "αερολεφτά" εκ του μηδενός χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει παραγωγή, σε συνέντευξή του στο Der Spiegel, παραδέχεται ότι η Ελλάδα είναι αδύνατον να αποπληρώσει το χρέος της υπό οποιεσδήποτε νυν ή μελλοντικές οικονομικές συνθήκες και προτείνει διαγραφή χρέους ή την αποπληρωμή του με άλλο τρόπο "φωτογραφίζοντας" την έκδοση ομολόγους με εγγύηση τα κοιτάσμτα υδρογονανθράκων της χώρας.
 
Μάλιστα αναφέρει ότι και η άνοδος της ΧΑ στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα της γερμανικής οικονομικής πολιτικής που έχει οδηγήσει τους Έλληνες πολίτες να αναζητούν ριζοσπαστικές πολιτικές λύσεις. Ας πρόσεχαν!
«Η κατάσταση που έχει προκύψει από την ευρωπαϊκή κρίση δεν είναι ούτε σταθερή ούτε ανεκτή. Η Γερμανία θα πρέπει να αναλάβει περισσότερες ευθύνες για να μην καταρρεύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, κάτι που δεν είναι στα γερμανικά συμφέροντα» αναφέρει ο δισεκατομμυριούχος και καλεί την Ανγκελα Μέρκελ να αλλάξει ριζικά την πολιτική της.

Μέσω του Spiegel ο Σόρος δίνει τις συμβουλές του για γρήγορη ανάκαμψη της Ελλάδας, που κατά τη γνώμη του προϋποθέτει κούρεμα του ελληνικού χρέους.

«Όλοι ξέρουν ότι το χρέος της χώρας δεν μπορεί να αποπληρωθεί. Γνωρίζω από συζητήσεις ότι οι ιδιώτες επενδυτές θα επιστρέψουν στη χώρα εάν υπάρξει κούρεμα του επίσημου τομέα και εφ 'όσον η Αθήνα πληροί τους όρους της τρόικας. Με αυτό τον τρόπο, η Ελλάδα θα μπορούσε να ανακάμψει γρήγορα. Ο επίσημος τομέας δεν μπορεί σήμερα να διαγράψει τα χρέη αυτά, διότι αυτό θα παραβίαζε μια σειρά από ταμπού, ειδικά για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Πρέπει να βρεθεί ένας άλλος τρόπος που να εγγυώνται την αποπληρωμή των δανείων» και εννοεί φυσικά την έκδοση του ομολόγου με την παροχή ως εγγυήσεων των πωλήσεων από τα οιτάσμτα υδοργονανθράκων που έχουν ανιχνευθεί στην χώρα.

Η επιχείρηση λοιπόν να «αλυσοδεθεί» πλήρως η Ελλάδα και τα κυριαρχικά της δικαιώματα φτάνει στο αποκορύφωμα της. Αφού μας φόρτωσαν με τεράστια δάνεια, εκτόξευσαν το χρέος της χώρας από 120% του ΑΕΠ στο 190%, ισοπέδωσαν την οικονομία, εξαθλίωσαν του πολίτες και προωθούν μέσω της κυβέρνησης-μαριονέτας το «ξεπούλημα» των δημοσίων επιχειρήσεων και υπηρεσιών φτάνουν τώρα στο δια ταύτα και λένε αφού δεν μπορείτε να πληρώσετε υποθηκεύστε τα ενεργειακά σας κοιτάσματα.

Αυτό σημαίνει η έκδοση 50ετούς ομολόγου. Δεδομένου ότι από το 2023 μπορεί να αρχίσει η άντληση φυσικού αερίου και πετρελαίου, συνεπώς να «τρέξουν» και έσοδα, οι δανειστές σπεύδουν να τα καπαρώσουν για την αποπληρωμή των δανείων που έχουν χορηγήσει στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΔΩ...
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου