Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

 
ΣΚΛΗΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΥΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ
ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ"
 
 
 
 
 
Σαφή μηνύματα στέλνουν στην κυβέρνηση οι βουλευτες της ΝΔ ότι δεν πρέπει να υπερψηφίσουν νέα μέτρα οπότε "ας κόψει το λαιμό του o Στουρνάρας" όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από αυτούς σε συνεργάτη του defencenet.gr.

 Πριν λίγο ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος (ο οποίος εκφράζει τους σκληρούς της ΚΟ της ΝΔ), μιλώντας στον Real fm 97,8, απέκλεισε το ενδεχόμενο να ψηφίσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος νέα μέτρα εξαθλίωσης


"Οχι" ήταν η κατηγορηματική απάντηση του Γ.Γιακουμάτου στο ερώτημα αν θα υπερψηφιστούν τα όποια νέα μέτρα.

Και συνέχισε: "Σας λέω το εξής. Ολη η κοινοβουλευτική ομάδα και όχι μόνο η ΚΟ της ΝΔ, πιστεύω (σ.σ.: εννοεί ότι και οι του ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσουν νέα μέτρα). Δεν υπάρχει βουλευτής να είναι άρρωστος, να είναι βλάκας, να πει ότι “θα μπορούσα να κόψω σύνταξη, μισθό. Αύξηση εφορίας”. Δεν μπορεί να το κάνει. Εδώ βλέπετε ότι δεν μπορεί να πληρώσει αυτά που του έχουμε βάλει. Δεν μπορεί να πάρει λεφτά και μισθό, άρα τι να κόψουμε;»

Απαντώντας στη τοποθέτηση του Νίκου Χατζηνικολάου πως «αυτά τα είχε πει και η Τζάκρη και τελικά ψήφισε με το όπλο στο κρόταφο», είπε: «Εγώ δεν είμαι Τζάκρη, ούτε γυναικωτός!». Το "γυναικωτός" αφορούσε κάποιους βουλευτές που άλλα λένε και άλλα κάνουν στις ψηφίσεις των νομοσχεδίων

Κατά τα λοιπά, ο βουλευτής της ΝΔ σημειώσε πως «ένα έθνος δεν κυβερνάτε με καραμουρτζούνιδες. Δεν κυβερνάτε με το να δίνεις στους πάντες τα πάντα. Έχω πει στον κ. Σαμαρά ότι είμαστε τυχεροί που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση».

Τέλος, χαρακτήρισε "καταστροφή" τις πρόωρες εκλογές, λέγοντας πως "τα μέτρα που παίρνουμε και εκεί που είμαστε, είμαστε πολύ καλά". Γιατί αν γίνουν εκλογ΄΄ες δεν θα πάρουν ούτε ην ψήφο τους, εννοούσε...

Από εκεί και πέρα ψιθυρίζεται πολύ έντονα ότι πιθανόν υπάρχει θέμα παραίτησης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ε.Βενιζέλου, μετά τις αποκαλύψεις για την εμπλοκή του και το ρόλο του στο σκάνδαλο των υποβρυχίων.

"Ο Βενιζέλος όταν βλέπει τα σκούρα μπαίνει στο νοσοκομείο και δεν βγαίνει πριν περάσει η μπόρα" σχολίαζε βουλευτής της ΝΔ ναφερόμενος σην πρόσφατη νοσηλεία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και την αιφνιδιαστική εισαγωγή του στο νοσοκομείο (Κεντρική Κλινική Αθηνών) την επομένη της αναγγελίας του δημοψηφίσματος από τον Γ.Παπανδρέου και μέχρι αυτός να παραιτηθεί.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου