Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΤΟΥ SOROS ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΥΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ...

 

O ΓNHΣIOΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΓΑΠ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: " ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΛΟΜΠΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" !!!
 
 

 
 
Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα του CNN ο ανεκδιήγητος Γιώργος Παπανδρέου τολμάει να ψελίζει επαναστατικές κορώνες και να λέει ότι πανίσχυρα λόμπι καθοδηγούν την πολιτική!

Τί λές ρε ακατονόμαστε; Ότι μας έβαλες στο ΔΝΤ κατ΄εντολήν;

Δεν το ξέρουμε νομίζεις; Αλλά νοιώθεις τώρα ασφαλής πίσω από τα αφεντικά σου (που σου δίνουν και μπουρμπουάρ τις ομιλίες στα κολέγια και τα πανεπιστήμια) και τα προμοσάρεις κι όλας με την δήθεν καταγγελία σου!
Το άρθρο του επαναστάτη ελέω τοκογλύφων φέρει τίτλο «Ανακαλύπτοντας τη χαμένη τέχνη της δημοκρατίας»( ανατρίχιασα), στο οποίο επισημαίνει την ανάγκη να συνδυαστούν οι οικονομικές πολιτικές με τις αξίες του πολιτεύματος της αρχαίας Ελλάδας.(Αν είναι δυνατόν, ο ΓΑΠ θα μας πεί σε λίγο ότι είναι οπαδός της άμεσης δημοκρατίας!!!) Ολόκληρο το άρθρο εδώ

 
Ο ίδιος υποστηρίζει πως «οι πολίτες αισθάνονται αποξενωμένοι από τη συμβατική πολιτική και απογοητευμένοι από την απουσία αποτελεσματικών πολιτικών που εξυπηρετούν τις ανάγκες των κοινωνιών» . Για το λόγο αυτό, εμφανίζεται πεπεισμένος πως «το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι απλώς ο καθορισμός των οικονομικών λύσεων, αλλά η επανεξέταση των δημοκρατικών θεσμών».
 
Αμ πές το μας λοιπόν ότι θέλεις αναθεώρηση του Συντάγματος, να καταλάβουμε ότι δια της αριστεράς και με υψωμένη τη γροθιά θέλεις να μας αποτελειώσεις, καταλύοντας το Σύνταγμα, διά της αναθεωρήσεώς του βεβαίως βεβαίως, όπως υποστηρίζουν και όλοι οι σοβαροί πράκτορες του τοκογλυφικού συστήματος που το παίζουν αριστεροί, κεντροαριστεροί, σοσιαλιστές και αναρχικοί τραπεζίτες...
 
 




Αναφέροντας ως παράδειγμα την Ελλάδα, όπου «προβλεπόταν ένα δραστικό πρόγραμμα λιτότητας σε αντάλλαγμα για τα δάνεια έκτακτης ανάγκης προκειμένου να αποφευχθεί η πτώχευση», αναγνώρισε πως εκείνοι που πλήρωσαν το τίμημα- φορολογούμενοι χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος όπως και νέοι Έλληνες που είναι τώρα αντιμέτωποι με το 60% της ανεργίας- δεν ευθύνονταν για την κρίση.

Ωραία, κι ο πατέρας σου (τον οποίο πούλησες για να πάρεις το χρίσμα από τους τοκογλύφους) όταν τον επισκέφτηκαν οι συνταξιούχοι, διαμαρτυρόμενοι για τις χαμηλές συντάξεις, είχε πεί ενώ ήταν πρωθυπουργός πώς «αυτές δεν είναι συντάξεις είναι φιλοδωρήματα»!

Άξιο τέκνο του, ο ΓΑΠ καταγγέλει την ίδια του την πολιτική, σαν  να ήταν κάποιος άλλος ο δωσίλογος πρωθυπουργός που έριξε τη χώρα στα νύχια των παγκόσμιων ληστών!

Ε ρε θράσος!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου