Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΦΟΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ!

 
ΣTEΛNOYN TEΛOΣ EΠITHΔEYMATOΣ
ΣΕ...ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΟΥΣ! 
 
 



Στέλνουν τέλος επιτηδεύματος και στους νεκρούς. Κάτοικοι της Πάτρας λαμβάνουν από την εφορία «ραβασάκια» που αφορούν συγγενείς τους οι οποίοι έχουν πεθάνει ακόμη και δεκαετίες πριν.

 Η τοπική εφημερίδα «Κόσμος»  αναφέρει ότι η ταλαιπωρία  των συγγενών των νεκρών, στους οποίους αποστέλλονται τα ειδοποιητήρια είναι απίστευτη, καθώς σε πολλές περιπτώσεις όταν καταφεύγουν στην εφορία, οι υπάλληλοι αδυνατούν να τους λύσουν το πρόβλημα ή τους κατευθύνουν σε δαιδαλώδεις διαδικασίες, αναγκάζοντάς τους να περιφέρονται επί μέρες από γραφείο σε γραφείο.

 Σύμφωνα με την έρευνα της εφημερίδας στη Δυτική Ελλάδα, οι περιπτώσεις όπου συνταξιούχοι και άτομα που έχουν αποβιώσει λαμβάνουν ειδοποιητήρια για την καταβολή του συγκεκριμένου φόρου ανέρχονται σε χιλιάδες.

Ρέ Στουρνάρα δεν θες και πολύ να επαληθεύσεις τον διάλογο της φωτογραφίας! Και να τα έπαιρνε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρήματα θα έλεγα χαλάλι, αλλά όλα αυτά πηγαίνουνε στο άπατο βαρέλι με τα χρέη των τραπεζιτών στους παγκόσμιους τοκογλύφους τους οποίους υπηρετείς και του λόγου σου!

Άντε ρε δωσίλογε τραπεζίτη να δούμε πως θα καταλήξετε εσύ και οι υπόλοιποι που παριστάνετε την κυβέρνηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου