Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ...


ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ Η "ΑΝΕΝΔΟΤΗ" ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ...
 
 
 Mε καθυστέρηση τριών ετών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας φαίνεται ότι νόμισε ότι μπορεί να ξεπλύνει το όνειδος από τις υπογραφές που έβαζε τόσο καιρό σε ανθελληνικά διατάγματα που οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της χώρας και μίλησε τώρα, στα στερνά του, ωσαν να ήταν πάντα ανένδοτος και ανυπότακτος Έλληνας.Ενώ παλιά υπέγραφε την καταδίκη μας, τώρα ο Κ.Παπούλιας έστειλε μήνυμα ότι "Δεν θα υποκυψει ο ελληνικός λαός στους εκβιασμούς" εννοώντας την τρόϊκα.

Ιδού ολόκληρη η δήλωση Παπούλια:

«Γιορτάζουμε σήμερα μια μεγάλη επέτειο, τιμάμε τους νεκρούς μια σημαντικής μάχης ενάντια της χολέρας του φασισμού. Ήταν η πρώτη νίκη της αντιφασιστικής Ευρώπης», δήλωσε μετά την στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

«Η Έλλαδα ήταν πάντα προμαχούσα για τους μεγάλους αγώνες και τα ιδανικά.

Ο λαός έδωσε τότε το αίμα του και σήμερα έδωσε αυτό που μπορούσε για να ξεπεραστεί η κρίση, και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί από την Ευρώπη.

Ο ελληνικός λαός αυτό που μπορούσε να δώσει το έδωσε. Να μην νομίσουν ότι μπορεί να υποκύψουμε σε εκβιασμούς.
Ποτέ ο ελληνικός λαός δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς», κατέληξε.

Είναι βέβαια αργά και χωρίς νόημα να λέει αυτά τώρα, το κακό που ήταν να κάνει το έκανε, και η Ιστορία θα γράψει ότι στα τέλη του, προσπάθησε να φανεί σαν να είναι κάποιος άλλος από εκείνον που προκάλεσε  καταστροφή στην χώρα.


Όπως επίσης θα μείνει στην ιστορία για την φυγάδευσή του στην παρέλαση του 2011 στην λαϊκή εξέγερση που επιχείρησε να αλλάξει την πορείa του τόπου, αλλά προδόθηκε από τον συμβιβασμό του Α.Σαμαρά λίγες ημέρες μετά, την 1η Νοεμβρίου.

 Ο λαός πράγματι ποτέ δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς. Αλλά ο λαός προδόθηκε από την πολιτική του ηγεσία της οποίας είναι μέρος ο Κ.Παπούλιας, και η οποία υποτάχθηκε στους εχθρούς της Ελλάδας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου