Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ (ΦΑΠ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙ)ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!
  Η εξοντωτική φορολόγηση των ακινήτων, που οδηγεί εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στην απόγνωση και στην αδυναμία πληρωμής φόρων, πρέπει να ανατραπεί.

 Φόροι που δεν μπορούν να πληρωθούν δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται

Σήμερα η φορολογική συμμόρφωση καταρρέει. Υπάρχουν 2,8 εκατ. πολίτες με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και πάνω από 600.000 με ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία, που αντιμετωπίζουν το φάσμα των κατασχέσεων των λογαριασμών τους, ποινικών διώξεων, πλειστηριασμών των περιουσιών τους κ.λπ.

Είναι απαράδεκτο να σχεδιάζεται ένας νέος φόρος ακινήτων, με δεδομένο ότι 20%-25% των φορολογουμένων, που ισοδυναμούν με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες,αδυνατούν να τον πληρώσουν.

Είναι ανήθικο, γιατί διχάζει την κοινωνία, μεταξύ όσων πληρώνουν και εκείνων που δεν πληρώνουν.

Είναι ανάλγητο, γιατί οδηγεί ανθρώπους στην απόγνωση.

Είναι ανέντιμο, γιατί έναν έκτακτο φόρο που επιβλήθηκε με χρονικό ορίζοντα δύο χρόνων, η κυβέρνηση τον μονιμοποιεί και τον διευρύνει, προσθέτοντας μια ακόμη επιβάρυνση σε άλλες δεκάδες επιβαρύνσεις που πληρώνουν οι πολίτες για τα ίδια ακίνητα.

Είναι αναποτελεσματικό, γιατί σκοτώνει κάθε αναπτυξιακή προοπτική, απαξιώνοντας το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της χώρας, την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων.

Ποιος θέλει να ζει και να επιχειρεί στη χώρα της άδικης και εξοντωτικής φορολογίας;

Η λύση δεν είναι να βάζει το κράτος φόρους που δεν μπορούν να πληρωθούν.
Η κυβέρνηση δεν θα σταματήσει αν κάποιος δεν αντιδράσει.


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΕΣΟΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ) ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΕΚΤΑΚΤΟΣ" (ΧΑΡΑΤΣΙ)


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου